Utama Tanda Zodiak 13 April Zodiak nyaéta Aries - Kapribadian Horoskop Pinuh

13 April Zodiak nyaéta Aries - Kapribadian Horoskop Pinuh

Tanda zodiak pikeun 13 April nyaéta Aries.

Lambang astrologi: Ram . Ieu ngalambangkeun impulsivity sareng kawani ditambah ku kakuatan. Éta mangaruhan anu dilahirkeun antara 21 Maret sareng 19 April nalika Matahari disimpen di Aries, tanda zodiak munggaran anu ngamimitian bunderan zodiak.



The Rasi lintang Aries mangrupikeun salah sahiji dua belas rasi zodiak, kalayan béntang anu paling caang nyaéta Alpha, Béta sareng Gamma Arietis. Tempatna antara Pisces ka Kulon sareng Taurus ka Wétan, anu legana ukur 441 derajat pasagi antara lintang anu katingali + 90 ° sareng -60 °.

Urang Yunani namina Kriya sedengkeun Perancis resep kana Bélier sorangan, tapi asal usulna tanda zodiak 13 April, Ram, nyaéta Latin Aries.

Tanda lawanna: Libra. Dina astrologi, ieu mangrupikeun tanda-tanda anu ditempatkeun sabalikna kana bunderan zodiak atanapi roda sareng dina kasus Aries ngeunteung kana épéktipitas sareng katertiban.



Modalitas: Cardinal. Kualitas ieu ngungkabkeun sipat kaasih pikeun jalma anu dilahirkeun dina 13 April sareng dukungan sareng kapraktisanana ngeunaan kalolobaan kaayaan kahirupan.

Ngatur imah: Imah munggaran . Ieu ngandung harti yén Arieses condong kana inisiatif sareng kaputusan hirup anu ngarobah. Imah ieu ogé ngalambangkeun ayana fisik hiji individu sareng kumaha anu sanés nganggap anjeunna.

Awak ngatur: Maret . Patalina ieu nunjukkeun katerlibatan sareng kaadilan. Éta ogé ngagambarkeun organisasi dina kahirupan pribumi ieu. Dina bagan horoskop, Mars nyatakeun watek sareng réaksi urang.



Elemen: Seuneu . Unsur ieu melambangkan pemberdayaan sareng henteu sieun sareng dianggap mangaruhan kawani sareng kasadaran jalma anu nyambung kana zodiak 13 April. Seuneu ngagaduhan hartos énggal pakait sareng elemen sanésna, ngajantenkeun hal ngagolak sareng cai, manaskeun hawa sareng modél bumi.

Dinten untung: Salasa . Diawasa ku Mars dinten ieu melambangkan kajelasan sareng kagiatan sareng sigana gaduh aliran beton anu sami sareng kahirupan individu Aries.

Nomer untung: 4, 8, 15, 19, 25.

Motto: Abdi, leres!

Langkung seueur info ngeunaan 13 April Zodiac di handap ▼


Artikel Metot