Utama Kasaluyuan Lalaki Aquarius dina Hubungan: Ngartos sareng Tetep Anjeunna Asih

Lalaki Aquarius dina Hubungan: Ngartos sareng Tetep Anjeunna Asih

lalaki kalayan tanda Aquarius

Lalaki Aquarius mangrupikeun jalma anu sesah pikeun nungkulan hubungan kusabab sensitipitas alamiah na. Sanés yén anjeunna kéngingkeun méja tibalik anu gampang, tapi anjeunna ngagaduhan kacenderungan pikeun nyerang serangan karasa dina seueur cariosan anu polos.

✓ Naros ✗ Kontra
Anjeunna lembut sareng hoyong nangtung ku pasanganna. Anjeunna bakal nyandak waktosna pikeun nunjukkeun parasaan anu sajati.
Sakali komitmen pikeun nyata, anjeunna leres-leres satia. Anjeunna nempatkeun sakedik teuing harga émosi na.
Anjeunna bakal ngajantenkeun pasanganna raoseun sareng betah. Anjeunna tiasa janten agrésif nalika henteu dianggap.

Anjeunna henteu percanten ngan ngeunaan saha waé anu ngagaduhan hak istiméwa pikeun kenal anjeunna langkung jero, sareng éta sababna anjeunna jauh pisan sareng jauh. Ngan ukur netepkeun watesan sareng ekspektasi tinangtos ti mimiti pikeun jalan anu leres sareng anjeunna.



Jalma ieu ngagaduhan seueur parasaan anu anjeunna badé dikedalkeun, pikeun ngajantenkeun kakasihna sadar kumaha anjeunna bogoh ka anjeunna, tapi éta hal anu anjeunna henteu sering dilakukeun. Éta ogé kanyataan yén anjeunna biasana lumayan jauh sareng teu merhatoskeun pentingna émosi sacara umum.

Anjeunna moal nuturkeun aturan konvensional

Lalaki Aquarius panginten henteu pernah hoyong ngégél perjanjian sareng nikah ka pasanganna kusabab anjeunna hoyong hirup bébas, henteu mandiri tina komitmen serius.

Malah pindah babarengan sareng dirina bakal nimbulkeun masalah upami anjeunna dina umur ngora dimana anjeunna hoyong minuhan kahoyongna heula. Anjeunna yakin langkung saé cara ieu pikeun duanana, yén éta ngan ukur bakal nyandak hal anu saé di masa hareup.



Tapi pikeun awéwé anu sénsitip sareng kaasih anu hoyong gaduh rasa kapimilik, éta mangrupikeun parasaan pait. Anjeunna pisan tanggel waler sareng welas asih, nanging, henteu pernah nangkub sakumaha handap pikeun nipu atanapi janten jalma anu jahat.

Anjeunna bakti, satia sareng hoyong ngajaga hubungan anu ramah sareng batur sanajan parantos putus.

Anjeunna pituin anu pikaresepeun anu henteu hoyong hirup hirupna dikawasa ku aturan anu anjeunna henteu ngartos atanapi hoyong nuturkeun. Ieu sababna anjeunna bakal sering berontak ngalawan status quo, ngadamel aturanana nyalira, hirup hirup sakumaha anu anjeunna pas.



Janten, naon waé anu dipikahoyong anjeunna lakukeun, anjeunna bakal ngalakukeun tanpa nyungkeun idin ti saha waé. Anjeunna pinuh ku ideu sareng énergi anu seger pikeun nyobaan hal-hal anyar, pikeun ékspérimén sareng dunya.

Nanging, lalaki Aquarius janten bosen kalayan gancang tina kagiatan anyar, sareng ieu mangrupikeun larangan na, pribadi sareng romantika. Anjeunna kedah dirangsang supados tetep resep.

Di sagigireun bisa dimutasi tur teu bisa diprediksi dina kasaimbangan émosina, bakal ti bagja ka sedih dina sadetik, lalaki Aquarius moal gampang satuju mun kabeungkeut ku batur sacara permanén.

Éta bakal nyandak seueur anu ngayakinkeun sareng ngagoda pikeun ngajantenkeun anjeunna nyungkeun tangan anjeun dina perkawinan. Anjeunna bakal teras-terasan ngurus anjeun sareng nempatkeun anjeun janten pusat perhatian bahkan sateuacan mikirkeun langkung jauh. Sakali anjeunna nyandak kaputusanana, terang yén éta komitmen hirupna.

Pikeun bagéan mimiti hirupna, anjeunna bakal hoyong ékspérimén pisan, ngalaman dunya sapertos anu teu aya anu sateuacanna.

Sedengkeun pikeun hubunganana, moal aya anu lami-lami di awalna. Sabalikna, lalaki Aquarius bakal kalibet dina seueur sapeuting-nangtung, ngan ukur pikeun pikaseurieunana, daya tarik fisik sareng kapuasan sababaraha kasenangan.

Sakali anjeunna leres-leres sinkron sareng parasaanna sareng nyatet jero émosina, anjeunna bakal ngamimitian mikirkeun langkung jero tibatan éta, ngeunaan milarian awéwé anu idéal pikeun cicing.

Samentawis waktos éta, anjeunna panginten tiasa ogé ngamimitian rélawan, nyebarkeun bebeneran anu anjeunna terang.

tanda zodiak pikeun 3 Mei

Anjeunna mangrupikeun paningal anu teras-terasan nyusun rencana sareng ideu pikeun pikahareupeun, nyobian nyandak révolusi, papanggihan anu ngarobah gim pikeun dunya.

Kusabab kitu anjeunna ngaraos rada hésé pikeun konsentrasi kana kajadian ayeuna. Ogé, anjeunna panginten janten dorongan salaku hasilna, henteu merhatoskeun cekap pikeun parasaanna, sering kalibet dina hubungan toksik atanapi sauyunan anu ngan ukur nyéépkeun waktosna.

Hoyong anjeunna ... tapi kumaha anjeun ngajaga anjeunna?

Rencana master na henteu reureuh sareng hal terakhir anu anjeunna hoyong tingali nyaéta musnah ku pasangan anu salah.

Sapertos kitu, nalika anjeunna ngalakukeun hubungan sareng sadayana haténa, anjeun tiasa pastikeun éta kaputusan anu teguh pikeun anjeunna, hal anu anjeunna parantos panjang pikirkeun.

Hiji-hijina masalah pikeun kéngingkeun lalaki Aquarius nyaéta terang kumaha ngajaga anjeunna didinya sabab saleresna pendak sareng salah henteu sesah teuing. Pribumi ieu sosobatan sareng komunikatif pisan, janten tempat anu pikaresepeun ngaguruh jalan.

Anjeun kedah leres-leres ningkatkeun faktor-faktor pikaresepeun anjeun, lulucon anu lucu sareng anjeun kedah leres-leres ngalakukeun polah.

Anjeunna resep pisan éta, pasangan anu tiasa nandingan anjeunna sacara intelektual, anu sami tiasa nyanghareupan anjeunna dina paguneman. Salawasna datangkeun ideu anyar pikeun nyéépkeun hal-hal, pikeun ngahudangkeun minatna, bahkan dina hubungan.

Nyaho yén sakali anjeunna parantos milih pikeun janten sareng anjeun, pikeun komitmen pikeun hubungan anu parantos lami, anjeunna bakal ngalebetkeun anjeun dina rencana ka hareupna, éta sakumaha serius sareng bakti anjeunna.

Salawasna aya pikeun anjeunna nalika anjeunna hoyong ngarobih rutinitas, pikeun ngalakukeun anu anyar. Ieu gé ngarangsang pisan anjeunna. Ogé, anjeun ogé kedah terang yén anjeunna mangrupikeun jalma anu rasional sareng skeptis pisan.

Konsep tradisional perkawinan, pasangan jiwa atanapi pasangan hirup leres-leres henteu aya artos, bahkan ka lalaki Aquarius anu cinta. Janten tong ngarepkeun anjeunna janten anu romantis atanapi idealis dina hal ieu.

Upami anjeun bakal nyobian ngiket anjeunna kana aturan ieu anu anjeunna henteu tiasa ngartos atanapi nampi, éta bakal ngakibatkeun musibah. Anjeunna bakal bagja, teu puas sareng pamustunganana rawan megatkeun hubungan saatos waktos.

naon tanda anjeun upami lahir dina bulan Nopémber

Anjeunna moal pernah gaduh panipuan atanapi timburu kusabab anjeunna ngartos arti kabébasan sareng kamerdekaan. Nanging, dina hartos anu sami, éta bakal gampang pisan hirup babarengan sareng anjeunna sabab anjeunna ngarti pisan sareng henteu gaduh seueur tuntutan.

Anjeunna nuju ngalakukeun hal nyalira, anjeun nuju milampah nyalira, sareng bahkan nalika anjeun ngalakukeun sababaraha hal, anjeunna bakal nampi kagagalan, kasalahan, sareng sajabina.


Jelajah langkung jauh

Sipat Lalaki Aquarius Asih: Ti Empati Pikeun Pamilarian Merdeka

Kasaluyuan Aquarius Dina Cinta

Kencan Lalaki Aquarius: Naha Anjeun Ngagaduhan Naon?

Naha Lalaki Aquarius Cemburu Sareng Ngagaduhan?

Sipat Hubungan Aquarius sareng Tip Cinta

Aquarius Soulmates: Saha Rakan Hirupna?

Denise on Patreon


Artikel Metot

Editor Sacara Pilihan

Sirik Libra: Naon Nu peryogi kauninga
Sirik Libra: Naon Nu peryogi kauninga
Pikeun timburu Libra mangrupikeun perasaan anu awon, ngan ukur ditangtoskeun pikeun waktos anu teu adil dina kahirupan, aranjeunna sanés jalma anu ragu kana pasanganana tapi upami kacurigaan timbul, aranjeunna moal ragu-ragu nyandak tindakan.
Rakan Idéal pikeun Awéwé Pisces: Pikaresepeun sareng Pamahaman
Rakan Idéal pikeun Awéwé Pisces: Pikaresepeun sareng Pamahaman
Pasangan jiwa anu sampurna pikeun awéwé Pisces nyaéta welas asih sareng tiasa ngajantenkeun dadasar sareng émosi anjeunna nguping.
Unsur pikeun Pisces
Unsur pikeun Pisces
Pendakan pedaran unsur Pisces nyaéta Cai sareng anu ciri Pisces dipangaruhan ku unsur-unsur tanda zodiak.
Sagittarius Awéwé Ascendant: The Lady Canggih
Sagittarius Awéwé Ascendant: The Lady Canggih
Wanoja Ascendant Sagittarius dibédakeun sareng awéwé sanés ku sabab katahananana sareng kamampuan pikeun ngungkulan sagala rupa halangan dina kahirupan kalayan seuri dina raheutna.
Libra Man sareng Taurus Woman Kasaluyuan Jangka Panjang
Libra Man sareng Taurus Woman Kasaluyuan Jangka Panjang
Lalaki Libra sareng awéwé Taurus gaduh pandangan anu béda kana seueur hal dina kahirupan sareng bakal tungtungna frustasi ku silih, tapi nalika aranjeunna akur, ieu langkung saé tibatan seueur hubungan.
The Aquarius-Pisces Cusp: Sipat Kepribadian Utama
The Aquarius-Pisces Cusp: Sipat Kepribadian Utama
Jalma anu dilahirkeun dina cusp Aquarius-Pisces, antara tanggal 15 sareng 21 Pébruari, ngagaduhan sikap anu kabuka sareng gancang nganut tantangan anyar.
Monyét Taurus: Anu Milarian Inovasi Zodiak Kulon Cina
Monyét Taurus: Anu Milarian Inovasi Zodiak Kulon Cina
Naon waé anu cocog sareng minatna bakal janten prioritas pikeun Monyét Taurus tapi ieu henteu hartosna yén jalma-jalma ieu sanés lahirna pelatih sareng sahabat anu dipercaya.