Utama Kasaluyuan Kasaluyuan Aries sareng Aquarius

Kasaluyuan Aries sareng Aquarius

Aries sareng Aquarius Silaturahim

Kusabab aranjeunna duanana panasaran pisan sareng aktip, Aries sareng Aquarius akur pisan. Salaku conto, Aquarius moal pernah nyebatkeun 'henteu' nalika Aries badé ngiringan ngiringan petualangan énggal atanapi angkat ka tempat anu duanana henteu kantos sumping.

Salaku imbalanna, Aries moal pernah seuri kana ideu inovatif anu dipiboga ku Aquarius. Salajengna, Aquarius moal pernah kaganggu ku kanyataan yén Aries hoyong janten pamimpin dina sagala hal sabab anjeunna tetep bakal sibuk ku sabab-sabab kamanusaan teuing.



Kriteria Gelar Silaturahmi Aries sareng Aquarius
Saling kapentingan Rata-rata ❤ ❤ ❤
Kasatiaan & Kagumantungan Rata-rata ❤ ❤ ❤
Percanten & Ngajaga rahasia Rata-rata ❤ ❤ ❤
Senang & Kenikmatan Kuat pisan ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Likelihood awét dina waktosna Handap rata-rata ❤ ❤

Tiasa Panyekel Cai kadang-kadang nuduh Ram kusabab sibuk teuing sareng egois, tapi duanana bakal gampang mopohokeun sadayana ngeunaan paséa diantara aranjeunna.

Sakedik persaingan

Urang Aries sareng saurang Aquarius henteu merta janten sobat dalit, tapi aranjeunna pasti akur pisan sabab duanana resep kaluar malah ngiringan kagiatan ekstrim.

Duanana henteu resep ngalakukeun nanaon sareng henteu gaduh jalma di sakitar. Boh urang Aries sareng ka Aquarius ngagaduhan pikiran anu aktip, resep ngadamel lulucon sareng calakan pisan.



Ieu mangrupikeun silaturahmi anu dua jalmi tiasa silih guyonan kusabab optimisme na henteu ngamungkinkeun aranjeunna ningali hal-hal dina sudut pandang négatip.

Ku alatan éta, Aries sareng Aquarius moal nyarios ngeunaan mata pelajaran anu jero sareng nyobian saloba mungkin pikeun hirup dina kahirupan sapinuhna. Mungkin hubungan silaturahim na dimimitian saatos aranjeunna babarengan.

Éta bakal langkung saé pikeun aranjeunna janten ngan ukur babaturan kusabab Aquarius tiasa janten genit teuing sareng Aries timburu ogé. Upami henteu salah sahiji aranjeunna nangtoskeun sababaraha aturan pikeun anu sanésna sareng aranjeunna duaan rumaos silih bébas, aranjeunna tiasa janten babaturan anu saé saumur hirup.



Leres Aries kedah diijinkeun pikeun mingpin, tapi sakumaha ceuk sateuacanna, Aquarius henteu kapikiran ngantepkeun anjeunna ngalakukeun ieu.

Nalika babarengan, dua ieu bakal nyandak résiko, ngalakukeun hal gélo sareng nungkulan seueur tantangan sabab teu aya anu tiasa ngeureunkeunana tina aktip, éfisién sareng pikaresepeun.

Langkung ti ieu, nalika sareng Aquarius, Aries janten langkung kreatif sareng hoyong ngalakukeun sagala rupa anu sigana sakedik teu biasa. Aries meriah pisan, anu Aquarius gaduh visi.

Mungkin pikeun aranjeunna ogé saling bersaing, tapi ieu ngan ukur ngajantenkeun silaturahimna langkung pikaresepeun. Kusabab aranjeunna duanana resep kana anu énggal, komunikasi antara aranjeunna bakal teras-terasan jalan pisan, teu kakantun aranjeunna duanana kataji ku petualangan sareng henteu hoyong kantos bosen.

Sababaraha urang sanésna bakal ningali aranjeunna sareng nyarios aranjeunna anéh sabab aranjeunna sok nyobian ngingetkeun.

Dua ieu mangrupikeun jenis babaturan anu ngumbara ka tempat anu jauh sareng aheng tanpa mikir teuing sateuacan mutuskeun ngalakukeun ieu. Butuh aranjeunna ngan menit kanggo mésér tikét pesawat sabab ngagaduhan kimia anu kuat sareng leres-leres tiasa silihandelkeun pikeun ngalakukeun hal spontan.

Salajengna, sigana babaturan Aquarius sareng Aries salawasna terang dimana anu sanésna nangtung sareng tiasa nebak naon anu kedah aranjeunna laksanakeun salajengna supados duanana janten bagja salaku babaturan.

Aranjeunna tiasa silih raoskeun saé pisan sareng aya hubunganana sareng anu mawa énergi anyar sareng suasana anu pikaresepeun. Nalika babarengan, aranjeunna bakal silih kritik sajujurna, ngagunakeun rasa humor anu saé sareng aranjeunna bakal nyarios ngeunaan sagala jinis ideu anyar anu ngainspirasi duanana pikeun ngalakukeun hal-hal hébat.

Dua sobat anu cukup mandiri

Sedengkeun sakedik sénsitip, silaturahimna masih kuat pisan sareng pikaresepeun. The Aries dipikanyaho berjuang pikeun batur sareng percanten ka babaturanana, ieu janten alesan naha jalma dina tanda ieu mangrupikeun pamimpin anu saé.

Nalika sareng Aries, Aquarius sok dibela sareng anu mimiti henteu kapikiran nyandak résiko naon pikeun sobatna. Gampang pikeun Aries babarengan sareng jalma, tapi sadaya pribumi tina tanda ieu biasana ningali aya di sekitar individu anu ngabantosan aranjeunna salah sahiji cara.

Aranjeunna hoyong ukur janten babaturan pangsaéna sareng nomer hiji pikeun saha waé, janten mungkin pikeun aranjeunna janten bossy teuing sareng henteu sadar yén otoritasna ngaganggu, teu kakantun cara egois sareng kapamilikan aranjeunna henteu sepanjang waktos ngaapresiasi.

Sigana jalma dina tanda ieu mangrupikeun master sajati pikeun ngadorong batur supados tetep positip, tapi tanpa aranjeunna henteu réalistis. Éta saé ngagaduhan Aries nalika kaayaan janten sesah sabab anjeunna ahli pikeun ngantep batur terang yén sadayana bakal leres-leres.

Nalika ngalaman masalah pikeun maju, ngan ukur nelepon ka Aries sareng hal-hal tiasa janten saé deui. Langkung ti ieu, Arieses dipikaterang pikeun ngamajukeun wanda sareng ngajantenkeun jalma bagja sakumaha aranjeunna nyalira.

Pribumi ieu resep jogét, ngumbara sareng nyarios lulucon anu saé, ngan ukur ngajantenkeun jalma anu dipikacinta langkung raoseun sabab teu tahan nalika aya anu ngaraos sedih.

Éta ngan saukur teu mungkin sedih di sakurilingna kusabab aranjeunna sepanjang waktos senang sareng lucu, janten aranjeunna mere ilham iman anu saé sareng biasana ngadamel dinten jalma ngan ukur hiji kecap.

naon tanda zodiak nyaéta 8 Oktober

Aries sareng Aquarius silih pikaheranan sabab anu terakhir resep kumaha anu baheula ngagaduhan seueur tanaga, kakuatan pikeun ngajantenkeun kajadian sareng impulsif.

Di sisi anu sanésna, Aries muja kumaha Aquarius kreatif sareng salawasna ngagaduhan visi. Mungkin Aries hoyong ngalakukeun anu énggal, tapi henteu terang naon anu kedah dilakukeun.

Jalma anu dilahirkeun dina tanda ieu kuat pisan, tapi aranjeunna henteu ngagaduhan ideu anyar sepanjang waktos, anu ngajantenkeun Aquarius janten sobatna anu sampurna.

Duanana hoyong mandiri, anu hartosna aranjeunna kadang tiasa ngagaduhan masalah sareng silaturahimna kusabab Aquarius tiasa kaget ningali kumaha ngadominasi Aries,

Sedengkeun Aries tiasa mikirkeun Aquarius salaku tiis sareng henteu pisan-pisan resep kana sosobatanana. Aquarians tiasa rada jauh sareng biasana masihan kesan aranjeunna henteu paduli.

Nanging, upami dua ieu hoyong nolak salaku babaturan, aranjeunna kedah nampi kanyataan yén aranjeunna béda. Aries dipimpin ku planét Mars, sedengkeun Aquarius ku Uranus.

Kalayan Uranus salaku planét inovasi sareng imajinasi, Aquarius ngagaduhan seueur visi sareng tiasa kéngingkeun ideu-ideu anyar, henteu paduli kaayanana. Kapangaruhan ku Mars, Aries bakal ngabantosan réncang Aquarius na pikeun ngamalkeun ideu naon waé.

Aranjeunna duanana panaratas dina kahirupan sareng gaduh seueur hal anu sami sabab henteu saurang ogé diantarana tiasa tahan konvensi sareng metode-metode anyar ngajantenkeun aranjeunna mekar.

Naon anu kedah diperhatoskeun ngeunaan silaturahim Aries & Aquarius

Aries jauh langkung aktif sareng mikir gancang tibatan Aquarius, sedengkeun anu terakhir ngagaduhan langkung nekad sareng sakedik langkung pengkuh. Éta dimungkinkeun pikeun aranjeunna kadang ngabantah ngeunaan kahirupan romantis, karir sareng artos.

Nanging, upami aranjeunna moal nyobian saling ngendalikeun, aranjeunna bakal janten sobat dalit anu teu kedah hariwang teuing ngeunaan hubunganana. Penting pikeun ieu pikeun henteu maksakeun silih sabab duanana mandiri sareng teu tiasa dicarioskeun naon anu kedah dilakukeun.

Nalika Aquarius langsung damel babaturan, anjeunna ngan ukur gaduh sababaraha jalma anu caket kana haténa. Pribumi tanda ieu kabuka pikeun ngobrol sareng saha waé sareng henteu nangtoskeun, henteu paduli naon ideu sareng moral anu aranjeunna tingali dina batur.

Nanging, aranjeunna ngarepkeun jalma-jalma ngagaduhan sababaraha nilai sareng janten calakan. Salaku kanyataan, Aquarians ngan resep janten babaturan sareng jalma anu ngarangsang aranjeunna sacara inteléktual sareng hoyong ngokolakeun silaturahmi sareng jalma anu sepanjang waktos sibuk atanapi nyobian diajar anu anyar.

Saterasna, aranjeunna teras-terasan terang sareng tiasa diandelkeun nalika nyarioskeun perkawis fakta. Nyaho kumaha komunikasi anu saé pisan, Aquarians ogé bageur sareng paduli. Langkung saé henteu kéngingkeun aranjeunna ngarah silaturahmi kusabab aranjeunna gaduh kacenderungan pikeun ngajantenkeun batur ngarasa handap diri.

Éta ogé dimungkinkeun pikeun aranjeunna ngan nyarioskeun sadayana parasaan aranjeunna dina hiji paguneman, anu hartosna masihan seueur teuing inpormasi sareng ngajantenkeun jalma-jalma siga aranjeunna ngagaduhan tugas pikeun nimbangkeun émosina salamina.

Nalika ngeunaan hubungan silaturahmi antara hiji Aquarius sareng Aries, anu mimitina mangrupikeun tanda Air, sedengkeun anu kadua mangrupikeun Fire, anu hartosna hubunganna saé kusabab hawa ngabantosan seuneu ngaduruk.

Aquarius bakal salawasna ngadukung Aries pikeun sumanget sareng nempatkeun ideu na dina prakték. Nalika ngeunaan jasmani, Aries langkung aktip sareng sigana bakal nyandak Aquarius di luar pikeun sagala jinis kagiatan olahraga.

Nalika anu pangpayunna bakal ngadamel ideu pikeun karya kadua, aranjeunna duanana bakal bahagia janten kanyataan yén aranjeunna babaturan anu saé sareng teu aya anu tiasa ngahalangan.

Nalika Aries kardinal, Aquarius mangrupikeun tanda anu tetep, anu hartosna anu mimiti bakal salawasna masihan kapercayaan anu terakhir sareng ngajantenkeun anjeunna hoyong merjuangkeun ideu na.

Maka, dua ieu moal ngan satuju-satuan waé, aranjeunna ogé bakal ngalakukeun seueur hal anu ngalangkungan duanana pipikiranana.

Aquarius tiasa waé ngahasilkeun rencana anyar anu méré ilham ka Aries, janten anu duaan ieu sepanjang waktos tiasa silih ajak pikeun nyandak proyekna nepi ka réngsé.

Nanging, kusabab henteu salah sahiji aranjeunna hoyong ngaku kana kaunggulan anu sanés, aranjeunna sakapeung sok gelut.

Naon anu saé pikeun aranjeunna janten babaturan nyaéta kanyataan yén aranjeunna tiasa teras nerapkeun rencana na. Tiasa disebatkeun yén ieu mangrupikeun silaturahim tina seueur bakat sareng produktivitas anu hébat. Ngan upami Aries sareng Aquarius tetep babarengan, sadayana tiasa dimungkinkeun.


Jelajah langkung jauh

Aries Salaku Babaturan: Naha Anjeun Peryogi Salah

Aquarius Salaku Babaturan: Naha Anjeun Kedah Salah

Tanda Zodiak Aries: Sadaya Anu Anjeun Kedah Terang

Tanda Zodiak Aquarius: Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang

Denise on Patreon


Artikel Metot