Utama Kasaluyuan Aries Taurus Cusp Man and Pisces Woman Compatibility

Aries Taurus Cusp Man and Pisces Woman Compatibility

Ieu pertandingan sampurna maskulin jeung feminin. Kasaimbangan anu saé tiasa dipiharep antara sentimental, satia, sareng asih Aries / Taurus sareng Pisces anu rendah haté, simpatik, séhat. Kalayan Pisces, Aries / Taurus tiasa ngaraos aman sareng ngantepkeun dirina ningali kerentanan na tanpa sieun aya penilaian. Tapi aranjeunna kedah ati-ati masing-masing.



Nalika paling maskulin Zodiak urang patepung paling feminin, percikan pasti hiber. Kuat, fiery tapi ajeg, saurang lalaki lahir di Aries / Taurus Cusp bakal paséa sampurna pikeun awéwé Pisces, lemes, émosional, sareng cairan. Hubungan ieu moal gampang, sareng upami jujur ​​teu aya hubungan, tapi upami duaan ieu damel sasarengan bakal mendakan kasaimbangan anu sampurna.

Anu dilahirkeun di Aries / Taurus Cusp bakal ngalaman aspék kadua tanda, anu tiasa nyaimbangkeun sababaraha ciri négatip anu aya hubunganana sareng duanana tanda, utamina nalika ngeunaan cinta.

Lalaki Aries tiasa sombong, berjuang pikeun ngaku sanajan aya kakuranganana anu pangleutikna, ogé kalimpudan ku kabutuhan ngendalikeun hubunganana, pikeun ngagaduhan pasanganna dina sababaraha kasus. Tapi saurang lalaki Taurus langkung pasif dina cinta, anjeunna milari awéwé anu kuat anu bakal mingpin hubungan, anjeunna nekad tapi henteu buta kana kalemahanana nyalira.



An Aries / Taurus Cusper bakal langkung kabuka pikeun ngaku kabutuhan sareng kalemahanana, anjeunna bakal ngagaduhan pendekatan anu langkung saimbang pikeun cinta - henteu milari kadali atanapi dikontrol. Tapi anjeunna tiasa langkung nekad tibatan Banténg.

Maret 10 kasaluyuan tanda zodiak

Kabutuhan awéwé Pisces

Awéwé Pisces bakal ngantep anjeunna ngontrol, anu saé nunjukkeun jalma lahir ti Aries / Taurus Cusper lahir pamimpin. Anjeunna bakal bagja, kanyataanna, sareng sadaya anu dipikahoyong anjeunna nyaéta leres-leres dipiara.

Janten amis ka mojang ieu - sabab sigana anjeun parantos terang yén anjeunna sadayana seuri, simpati, sareng kahadean sareng anjeunna peryogi sakedik éta salaku balesan. Malah upami anjeunna kuat émosional , sacara fisik, atanapi anjeunna dasarna mangrupikeun salah saurang jajaka, sigana gadis ieu sadayana gula sareng wawanén dina jero komo upami anjeunna henteu seueur, saurang lalaki Aries / Taurus Cusper sigana bakal ngaluarkeun feminitas awéwé naon waé. Janten kedah ati-ati, bari anjeunna langkung senang ngantep anjeun janten jalmi ageung, kuat na ulah ngabahekeun dirina atanapi ngalincak parasaan atanapi kahoyong dirina - hal-hal anu salawasna konci nalika kencan Pisces.



Pasif, sifat simpatik na bakal ngadorong hiji Aries / Taurus janten sombong atanapi egois. Ieu ngan saukur bagian tina sipat Aries 'tapi nalika hubungan sareng awéwé Pisces éta tiasa mekar, écés ku cara négatip.

Sareng sanaos anjeunna sigana saé, masih sadayana imut sareng simpati, nanging dina jero anjeunna ragrag, dikonsumsi ku seuneu Aries sareng éléh ku sipat nekad Taurus.

Kajujuran vs. elusiveness

Nalika hubungan sareng Pisces, anjeun kedah leres-leres ngémutan kabutuhan sareng perasaanna, sanaos anjeunna henteu nyarios, upami sadayana katingalina saé, anjeun kedah parios ka anjeunna. Tapi ogé, anjeunna kedah diajar jumeneng nyalira sareng nyababkeun kabutuhan na. Sigana mah anjeunna bakal ngepaskeun pisan sareng pasanganna, sabab ieu sacara alamiah ka anjeunna, sareng anjeunna tiasa ngarepkeun pasanganna mendakanana sagampang gampangna.

Hiji mojang Pisces panginten kedah kentel kulitna, utamina dina hubungan sareng Aries / Taurus anu kandel sareng brash. Anjeunna tiasa janten rentan pikeun usulan ogé, ngajantenkeun pisan individu hipu dina hubungan anu kuat pisan.

lalaki libra dina ranjang

Kalayan sagala kahadéan anjeunna anjeunna sigana bakal narik seueur perhatosan . Penting yén Aries / Taurus janten ngartos, henteu timburu ieu tiasa ngancam ngabobol hubungan éta. Aries / Taurus, ngalakukeun anu pangsaéna pikeun pamahaman sareng masihan anjeunna rohangan.

Masihan Pisces sababaraha rohangan sareng anjeunna bakal teras sumping deui ka anjeun, ngadorong anjeunna sareng anjeunna bakal ngungsi. Anjeunna masih milik anjeun, anjeunna masih bogoh ka anjeun, tapi éta nyaéta panggilanna pikeun ngabantosan batur.

Taurus dipikaterang pikeun fokus na dina kajujuran sareng kanyataan, bari Pisces mendakan bebeneran janten perasaan. Kagumantunganana, panundaan, sareng gampang ditéwak, upami henteu cicingeun, alam kadang bakal ngajantenkeun Aries / Taurus Cusper hoyong ngoyagkeun dirina. Anjeunna bakal kedah diajar kasabaran gancang.

Dua ieu bakal ngalaman séksual anu kuat daya tarik kusabab kualitas maskulin sareng femininna, alam salaku tanda Bumi sareng Cai, sareng karep Seuneu sareng émosi Cai.

Aranjeunna leres-leres bakal silih mikanyaah sareng upami aranjeunna tiasa mendakan kasaimbangan hubunganana bakal kembangan sareng tuwuh.



Artikel Metot

Editor Sacara Pilihan

Awéwé Cusp Virgo-Libra Elegan: Kapribadianana Henteu Disamaran
Awéwé Cusp Virgo-Libra Elegan: Kapribadianana Henteu Disamaran
Wanoja cusp Virgo-Libra anca di jero sareng masihan hawa kapercayaan sareng sophistication anu sesah dipendakan di saha waé.
Anjing Lalaki Anjing Awéwé Kasaluyuan Jangka Panjang
Anjing Lalaki Anjing Awéwé Kasaluyuan Jangka Panjang
Lalaki Anjing sareng awéwé Anjing cocog pisan tapi hubunganna tetep tiasa tumiba upami aranjeunna henteu tiasa ngerjakeun éta.
Tanda Hiji Lalaki Taurus Suka Anjeun: Ti Kalakuan Pikeun Cara Anjeunna Ngirim téks Anjeun
Tanda Hiji Lalaki Taurus Suka Anjeun: Ti Kalakuan Pikeun Cara Anjeunna Ngirim téks Anjeun
Nalika lalaki Taurus aya di anjeun, anjeunna kaluar tina zona kanyamanan anjeun kanggo anjeun sareng nyéépkeun pitunjuk alit ngeunaan parasaanna, diantara tanda-tanda anu sanésna, sababaraha anu jelas anu jelas henteu pati katingali sareng héran.
Naga Libra: Pengdamaian Zodiak Kulon Cina
Naga Libra: Pengdamaian Zodiak Kulon Cina
Canggih tur taliti, Libra Dragon mangrupikeun sato sosial serbaguna anu bakal adaptasi sareng setting naon waé sareng bakal ngajantenkeun anu terbaik tina kaayaan naon waé.
15 Désémber ulang taun
15 Désémber ulang taun
Ieu mangrupikeun pedaran lengkep tanggal 15 Désémber kalayan hartos astrologi sareng sipat sipat zodiak anu pakait nyaéta Sagittarius ku Astroshopee.com
The Aries-Taurus Cusp: Sipat Kepribadian Utama
The Aries-Taurus Cusp: Sipat Kepribadian Utama
Jalma-jalma anu dilahirkeun dina pucuk salju Aries-Taurus, antara tanggal 17 sareng 23 April, dipinuhan tekad, percanten ka diri nyalira sareng bakal ngingetkeun sareng ngajantenkeun sadayana ngadukung pisan.
23 Séptémber Zodiak nyaéta Libra - Kapribadian Horoskop Pinuh
23 Séptémber Zodiak nyaéta Libra - Kapribadian Horoskop Pinuh
Candak didieu profil astrologi pinuh pikeun saha waé anu dilahirkeun di handapeun zodiak 23 Séptémber anu ngandung detail tanda Libra, kasaluyuan cinta & sipat kapribadian.