Utama Kasaluyuan The Aries Woman in Love: Naha Anjeun Pasangan?

The Aries Woman in Love: Naha Anjeun Pasangan?

potrét awéwé

Awéwé anu dilahirkeun di Aries bakal tetep siap pikeun tantangan anyar. Nalika anjeunna nuju bogoh, anjeunna malah langkung sumanget sareng getol hirupna.

Ambisius sareng nekad, nona ieu mikir gancang sareng ngalaksanakeun hal-hal sakumaha gancangna. Nalika ngeunaan damel, anjeunna hébat salaku pamimpin sabab anjeunna terang kumaha kaayaan jalma sareng ngungkulan masalah.



taurus bikangna kasaluyuan lalaki

Henteu teuing émosional atanapi séntiméntal, nona ieu kadang perlu didorong pikeun ngungkulan masalah. Upami anjeun jalma anu gairah, positip, maka anjeunna awéwé sampurna pikeun anjeun. Anjeun duaan tiasa ngiringan petualangan énggal babarengan, ngaraos senang-senang sareng ngararasakeun kahirupan sapinuhna.

Kusabab anjeunna ngagaduhan pesona anu teu tahan, anjeunna sering mendakan pangeranna sareng janten bahagia. Anu bakal nyerang anjeun heula nalika anjeun pendak sareng anjeunna nyaéta intensitas sareng karepna.

Kompléks sareng pikaresepeun, anjeun bakal hoyong langkung terang ka anjeunna. Upami anjeunna pendak sareng lalaki anu diimpikeun ku anjeunna, anjeunna bakal caang sareng langkung sénsual sareng émosional. Émutan anjeunna, sareng pastikeun anjeunna terang yén anjeunna ngan ukur hiji-hijina dina kahirupan anjeun.



Ieu hiji-hijina cara pikeun ngajaga dirina bahagia sareng aman. Kusabab bari anjeunna sigana kuat, nona ieu kanyataanna rentan sareng hoyong cinta langkung ti anu sanés.

Anjeunna bakal langkung katarik ka anjeun upami anjeun jalma anu ngarep-ngarep pisan. Tapi ati-ati pikeun salawasna ngantep dirina gaduh kontrol pikeun hubungan, atanapi upami éta, anjeunna bakal kaluar ka anjeun. Pertandingan na anu sampurna nyaéta lalaki anu maskulin sareng henteu sieun ku batur anu mandiri.

Nalika di bandung

Awéwé Aries anu cinta janten jalma paling menawan di Bumi. Anjeunna tiasa henteu peka dina waktosna, tapi anjeun bakal diajar kumaha ngungkulan ieu.



Anjeunna resep pertandingan flirting sareng anjeunna henteu gaduh teuing kasabaran nalika hoyong batur. Anjeun kedah nyandak inisiatif sareng anjeunna. Ieu anu diarepkeunana ku lalaki.

Anjeun bakal kéngingkeun sadaya pitunjuk nalika anjeunna séksual sareng langsung nalika anjeunna katarik ku batur. Upami anjeunna mimiti nganggo baju seksi sareng lipstik beureum di sakuriling anjeun, anjeun tiasa pastikeun anjeunna bakal milik anjeun pas pisan.

Hal-hal anyar sareng petualangan mangrupikeun hal anu dipikahoyong dina hirupna unggal dinten. Anjeun tiasa angkat kamana waé sareng awéwé ieu. Upami anjeunna ngémutan yén kaayaan bakal laun teuing dina hubungan, anjeunna bakal janten anu nyandak inisiatif.

naon tanda zodiak nyaéta 29 Juli

Menawan tur jago dina nyieun lalaki hoyong anjeunna, nona ieu bakal narik jalma sanés sapertos magnet. Aranjeunna bakal hoyong terang sareng ngartos anjeunna langkung saé. Kusabab anjeunna ngagaduhan énergi ieu anu ngajantenkeun anjeunna siga anu superhuman, anjeunna bakal sering nyandak langkung seueur proyek anu tiasa anjeunna urus. Awéwé Ram henteu ningali nanaon deui tapi nangtang sareng anjeunna teu sabar, ngamimitian langkung ti hiji proyék sakaligus.

Salawasna optimis sareng hoyong sababaraha kaadilan di dunya, anjeunna bakal merjuangkeun sabab musabab atanapi jalma anu batur henteu adil.

Henteu janten masalah upami proyek anu anjeunna candak ngajantenkeun anjeunna populér atanapi henteu. Anjeunna ngan ukur kedah percanten kana naon anu dilakukeun, sareng anjeunna bakal nempatkeun sumanget pisan. Kalayan Mars maréntah dirina sareng salaku tanda zodiak anu munggaran, awéwé Aries sok kabuka pikeun anu anyar sareng anu henteu dikenal.

Anjeunna henteu kantos ningali deui, ngan payun sareng ka payun. Ieu anu ngajantenkeun anjeunna janten pamimpin anu saé. Seueur jalma bakal sirik ku kakuatan dirina. Entong ngritik anjeunna atanapi anjeunna bakal nyerang anjeun sareng anjeun moal tiasa nyandak kecap anu kasar na.

Pasangan anu pas pikeun dirina

Aturan anu sabalikna pikaresepeun henteu dilarapkeun ka awéwé Aries. Anjeunna peryogi batur sagampil energetic tur wani sakumaha dirina. Upami anjeun lemah, malarat atanapi teu aman, anjeunna moal hoyong anjeun hirupna. Batur anu yakin dirina sareng hoyong ngahontal hal hébat nyaéta lalaki anu sampurna pikeun awéwé anu dilahirkeun dina tanda ieu.

Sanés jalma anu paling empati, anjeunna henteu pernah ngartos naha jalma henteu sakumaha petualangan sareng wani sapertos anjeunna. Upami anjeun peka pisan, cobian hubungan sareng batur sabab awéwé Aries tiasa janten langsung teuing pikeun anjeun.

Salaku conto, anjeunna moal ngalakukeun anu saé sareng Pisces anu intuitif sareng émosional. Kapribadianana sering raos. Jalma anu hoyong sareng dirina kedah adaptasi sareng gaya na atanapi sahenteuna ngagaduhan minat anu sami.

Seksualitas dirina

Kalayan libido anu luhur, awéwé Aries bakal hoyong hubungan séks nalika waktosna henteu pas pisan. Anjeunna terang yén anjeunna pikaresepeun sareng anjeunna bakal nganggo ieu salaku senjata pikeun ngajantenkeun pasanganna gélo ngeunaan dirina.

nalika awéwé capricorn gélo

Anjeunna hoyong ngajaga kahirupan séksna janten pribadi sareng anjeunna moal nyarios seueur perkawis naon anu anjeunna lakukeun dina ranjang. Naluri sajauh séks, anjeunna tiasa leupas tina sagala émosi nalika nuju kelamin. Ogé, nona ieu moal nampi nampi janten jalma anu henteu nyugemakeun séksualna.

Ngartos awéwé Aries

Wanoja Aries sok nganyatakeun dirina sorangan pisan sareng kumaha waé agrésip. Anjeunna bakal nyarios waé, janten anjeun bakal terang kumaha parasaanna.

Anjeunna henteu tiasa ningali masalah jalma sanés nalika anjeunna fokus sorangan, janten upami anjeun hoyong anjeunna kirang mandiri, pastikeun anjeunna henteu setrés ngeunaan hiji hal.

tanda naon nov 3

Nalika anjeunna bogoh ka batur, anjeunna janten mahluk anu gairah sareng émosional ieu anu bageur pisan sareng sadayana. Entong ngémutan usaha anjeunna. Ngahargaan dirina pikeun naon anu anjeunna lakukeun sareng anjeun bakal dipikacinta sareng dirawat.

Upami anjeun timburu sareng posesip, anjeunna bakal ngancik ka anjeun. Nona ieu kedah mandiri dina urutan janten senang tur kaeusi.

Upami anjeunna henteu ngagaduhan kabébasan dina hubungan, anjeunna bakal nangkep panangan batur. Tapi ieu henteu hartosna anjeunna henteu janten timburu kadang-kadang. Anjeunna ngan ukur bakal ngagaduhan perasaan ieu kusabab anjeunna asa teu aman.

Yakinkeun cinta anjeun sareng anjeun duaan bakal normal deui. Anjeunna percanten ka cinta anu sajati, sareng anjeunna bakal teras milarian jalma anu istiméwa pikeun ngajantenkeun hirupna langkung saé.

Gerakan romantis mangrupikeun hal anu anjeunna resep sareng ngaapresiasi. Janten posesif ngan ukur nalika anjeun kedah nunjukkeun yén anjeun paduli sareng yén anjeunna dipikaresep. Nalika anjeunna janten timburu, ngan yakinkeun cinta anjeun sareng anjeunna bakal damang.

Sapertos réncang jalu na, awéwé Aries gancang ambek, tapi anjeunna ogé gampang mopohokeun. Dermawan sareng saé, anjeunna inspirasi leres pikeun batur. Anjeun bakal perhatoskeun nalika anjeunna bosen. Anjeunna bakal nyaritakeun anjeun nalika anjeunna henteu deui ngahibur.

Kalemahan awéwé Aries

Sanaos seueur pikaresepeun sareng tarik pisan, awéwé Aries ogé ngagaduhan sipat négatip. Salaku conto, anjeunna tiasa langsung teuing. Henteu pisan bijaksana, anjeunna tiasa nyusahkeun anu sanés ku pamendak sareng cara nyarios.

Hal sanés anu anjeunna henteu saé nyaéta ngartos perasaan jalma. Dirina mandiri sareng sanggup pisan, anjeunna henteu tiasa terang naha batur henteu sami.

zodiak naon Agustus 23

Anjeunna yakin yén kasuksésan gampang kahontal, janten nalika jalma gagal, anjeunna sigana henteu ngartos kumaha aranjeunna ngalakukeun éta.

Untung netep sareng anjeunna ogé. Anjeunna bakal netep ngan ukur upami anjeun pikir anjeun pas pikeun anjeunna. Sareng anjeun kedah pikabungaheun pisan supados anjeunna mendakan anjeun sampurna.

Anjeunna resep ditampi, janten ngajantenkeun anjeunna ngadamel hal anu serius tina ngudag mangrupikeun hal anu paling hese. Tapi pas anjeunna parantos komitmen, anjeun tiasa ngamimitian ngararasakeun kahirupan hébat anjeun di gigireunna.


Jelajah langkung jauh

Awéwé Aries: Sipat Utama Dina Cinta, Karir Sareng Kahirupan

Kencan sareng Awéwé Aries: Hal Anu Kedah Anjeun Terang

Naha Awéwé Aries Cemburu Sareng Mibanda?

Aries in Love: Kumaha Kompatibel sareng Anjeun?

Seksualitas Aries: Penting Pikeun Aries Dina Pesanggrahan

Denise on Patreon

Artikel Metot