Utama Tanda Zodiak 11 Agustus Zodiak nyaéta Leo - Kapribadian Horoskop Pinuh

11 Agustus Zodiak nyaéta Leo - Kapribadian Horoskop Pinuh

Tanda zodiak pikeun 11 Agustus nyaéta Leo.

Lambang astrologi: Singa . Ieu aya hubunganana sareng sipat megah sareng wani jalma ieu. Ieu mangrupikeun simbol pikeun jalma anu dilahirkeun antara 23 Juli sareng 22 Agustus nalika Panonpoé dianggap aya di Leo.



The Leo rasi mangrupikeun salah sahiji dua belas rasi zodiak. Sumebar di daérah 947 derajat kuadrat. Éta nutupan lintang anu katingali antara + 90 ° sareng -65 °. Tempatna antara Kanker ka Kulon sareng Virgo ka Wétan sareng bintang anu paling caang disebut Alpha Leonis.

Ngaran Leo asalna tina nami Latin pikeun Lion, dina basa Yunani tanda pikeun 11 Agustus tanda zodiak disebat Nemeaeus, sedengkeun dina basa Spanyol sareng Perancis aranjeunna ogé nyebatna Leo.

kasaluyuan lalaki sareng awéwé virgo

Tanda lawanna: Aquarius. Ieu mangrupikeun tanda langsung di bunderan zodiak tina tanda zodiak Leo. Éta nunjukkeun kaseriusan sareng imajinasi sareng dua ieu dianggap nyieun hubungan hébat.



Modalitas: Maneuh. Ieu ngungkabkeun pikagumbiraeun sareng intelektualitas sareng ogé kumaha pribumi jero anu dilahirkeun dina 11 Agustus dina kanyataan.

Ngatur imah: Imah kalima . Imah ieu mangrupikeun rohangan anu tiasa dikedalkeun ku Leos sapertos tempat ngahibur sareng acara anu pikaresepeun. Tempat ieu ogé aya hubunganana sareng murangkalih sareng kaulinan murangkalih kalayan kabagjaan sareng énergi aranjeunna.

Awak ngatur: Panonpoé . Ieu ngagaduhan kajelasan simbolis sareng marahmay. Disebutkeun ogé pangaruh unsur kasombongan. Matahari sami sareng Helios, dewa cahaya dina mitologi Yunani.



Elemen: Seuneu . Unsur ieu ngagambarkeun karep sareng kakuatan sareng dianggap mangaruhan jalma anu sumanget sareng haneut lahir tanggal 11 Agustus. Seuneu ngajantenkeun kaayaan panas pakait sareng hawa, bisul cai sareng modél bumi.

kumaha carana lalaki lalaki aries anjeun balik

Dinten untung: Minggu . Sakumaha seueur nganggap Minggu salaku dinten anu paling tenang dina saminggu, éta ngaidentipikasi sareng sipat Leo anu petualang sareng kanyataan yén dinten ieu dikawasa ku Surya ngan nguatkeun hubungan ieu.

Nomer untung: 3, 6, 12, 16, 26.

Motto: 'Abdi hoyong!'

Langkung seueur inpormasi ngeunaan 11 Agustus Zodiak di handap ▼


Artikel Metot