Utama Kasaluyuan Putus Sareng Awéwé Gemini: Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang

Putus Sareng Awéwé Gemini: Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang

Awéwé Gemini putus

Sing saha anu badé putus sareng awéwé Gemini panginten kedah ningali-ngadeukeut hubunganana sabab pasangan Kembarna panginten parantos kaluar hiji panto.

Ngan mustahil pikeun anjeunna cicing di tempat anu lami teuing, utamina nalika ngaraos nyeri haté bakal nuturkeun. Jalma anu milari panutupanana kedah ulah aya sareng Geminis sabab ieu henteu dikenal pikeun nyéépkeun waktos teuing pikeun akrab. Salajengna, aranjeunna henteu resep jalma anu karunya ka diri sorangan atanapi anu teu tiasa ngeureunkeun éksprési émosina.



5 hal anu paling penting pikeun dipikanyaho ngeunaan direcahna sareng awéwé Gemini:

  1. Anjeunna bakal heran intelektual sareng logika ngeunaan éta.
  2. Anjeunna bakal sigana ngaleungitkeun kaayaan tanpa seueur perjuangan.
  3. Anjeunna kedah diubaran kalayan hormat sareng lieur anu kedah dijauhan.
  4. Langkung saé henteu nyalahkeun dirina langsung pikeun pipisahan.
  5. Anjeunna bakalan janten statusna nyalira, dina sababaraha dinten.

Awéwé Gemini tiasa sacara gampil ngalih saatos hubungan anu gagal. Pas aranjeunna henteu deui sareng hiji jalma, aranjeunna kedah peryogi ngarobih aturan konéksi, henteu ngagaduhan masalah pikeun janten sobat sareng kauntungan sareng mantanna.

Kumaha cara putus sareng awéwé Gemini

Sadayana terang yén awéwé Gemini tiasa ngumbara sareng ngagoda seueur lalaki, teu kakantun anjeunna ogé kasohor gancang mutuskeun janten jalma sareng henteu lami saatos putus sareng anjeunna dina cara anu sami.



Awéwé Gemini nyaéta ngeunaan moal bosen, janten pas anjeunna henteu merhatoskeun deui, anjeunna bakal kaleungitan salamina. Anu gampang percanten ka batur sareng anu mikir yén sadaya jalma tiasa dipercaya bahkan moal ningali awéwé ieu ngagaduhan ideu na.

pisces lalaki sareng pisces awéwé resep kasaluyuan

Éta dimungkinkeun pikeun anjeunna ngan ukur nganuhunkeun ka mantanna ti waktos ka waktos. Aranjeunna kedah ngajawab tapi kaluar tina paguneman secepat anu sanés atanapi anu sanésna aranjeunna tiasa tungtungna didongéngkeun, ka unggal detail anu alit, ngeunaan naon anu aranjeunna parantos salah dina hubungan sareng dirina.

Anjeunna bahkan tiasa ngahina, ngan ukur nganuhunkeun hanjakal saatosna, tapi henteu kedah sadaya waktos.



Sagala gangguan anu ngalibatkeun awéwé ieu parantos nyandak anjeunna sateuacan sateuacan mangaruhan émosina kusabab anjeunna ngagaduhan pikiran anu luar biasa ieu anu anjeunna anggo pikeun nyalindungan dirina tina cilaka.

Nalika ngadeukeutan naon waé masalah sacara inteléktual, awéwé ieu bakal raos waé. Anjeunna sigana diajar gancang pisan, tapi henteu nalika ngeunaan naon anu kedah dilakukeun dina kasus putus cinta.

Anjeunna tiasa janten polos pisan yén anjeunna percanten kana skénario pamisahan anu sami deui. Anjeunna kedah leres-leres ngaapresiasi anu henteu kéngingkeun émosi na pikeun ngambil alih sareng kéngingkeun ex-na tanpa perjuangan anu seueur.

Nalika dina hubungan, awéwé Gemini pikaresepeun, pikaresepeun sareng menawan, tapi henteu ngan ukur lalaki na, sareng batur ogé. Janten tanda Air, anjeunna moal tiasa dihijikeun sareng pinter pisan atanapi tiasa narik minat lalaki ngan ku ngalangkungan.

Kusabab bersosial sareng terbuka, anjeunna ngan saukur tiasa narik jalma dina pakumpulan sosial anu béda sareng henteu gaduh hambatan nalika ngalakukeun éta.

Lalaki anu miceun awéwé Gemini pasti kaleungitan anjeunna, tapi anjeunna ngalih ti aranjeunna lami-lami pisan.

Friendly sakumaha anjeunna, awéwé ieu resep pisan di pésta sareng rapat sosial, janten anjeunna bakal teras-terasan pendak sareng jalma anyar, henteu gaduh waktos kanggo nga-sms ka ex na. Sareng sanaos anjeunna tiasa mikir ngalaksanakeunana, anjeunna moal nyandak tindakan.

Anjeunna tiasa santai, tapi kakuatanana dua kali langkung aya dina diri anjeunna. Éta nyarankeun ti lalaki anu putus sareng awéwé ieu moal ningali deui saatosna.

Anjeunna tiasa nyarios yén aranjeunna tetep bakal silaturahmi, tapi ieu henteu kedah dilakukeun langsung kusabab éta tiasa nyababkeun seueur kabingungan sareng ngajantenkeun langkung sesah pikeun duanana mitra ngantepkeun.

Nalika dua jalma ngagaduhan perasaan séwang-séwangan, istirahat saatos pipisahan leres-leres diperyogikeun pikeun waktos silih alih-alih lulus.

Henteu ningali silih sareng henteu ngobrolkeun hiji-hijina jalan pikeun ieu kajantenan. Lalaki anu hoyong putus sareng awéwé Gemini kedah yakin kana naon anu dipikahoyongna sareng yén anjeunna henteu bertindak kaluar tina dorongan, ngan ukur kaduhung kana kalakuanana engké.

Kaputusan akhir kedah dilakukeun, sareng naon waé ieu, awéwé Gemini henteu kénging ngayakinkeun anjeunna tina hal-hal anu sanés. Éta panginten sesah pikeun duanana ngabagi jalan, tapi upami ieu hal anu leres anu kedah dilakukeun, aranjeunna kedahna waé teraskeun sareng ngalaksanakeunana.

Awéwé Gemini peryogi kauninga anjeunna henteu nyalahkeun direcahna sareng yén anjeunna jalma anu endah, tapi hubungan éta ngan saukur henteu hasil.

Ex-soon-to-be ex na kedah nyarios yén aranjeunna duanana ngalakukeun sababaraha hal anu salah sareng pasangan henteu tetep salamina, khususna anu teu dihaja. Anjeunna kedah gaduh kapercayaan sepanjang waktos nalika ieu kajantenan.

Awéwé ieu benci salah tibatan anu sanés sabab éta ngajadikeun dirina dihina, langkung seueur tibatan tanda anu sanés dina zodiak.

Kusabab kitu, anjeunna tiasa janten ambek nalika dibéjaan yén anjeunna parantos ngalakukeun kasalahan ageung, henteu masalah upami ieu ngeunaan hilap ka bumi wengi atanapi henteu mesen liburan pikeun anjeunna sareng lalaki na.

Anjeunna henteu resep nyanghareupan batur, tapi ieu henteu hartosna anjeunna henteu tiasa diajar seueur tina alesan sareng mendakan seuneu anu ngabakar dirina.

leo sipat positip sareng négatip

Nalika kesel, anjeunna kedah dipasihan ruang, tapi henteu sadaya rohangan di dunya. Teu aya anu kedah ngawartosan anjeunna dimana anjeunna ngalakukeun kasalahan atanapi naon anu anjeunna tiasa lakukeun pikeun ngajantenkeun kaayaan langkung saé.

Anjeunna teuing nekad pikeun ngupingkeun waé, teu kakantun anjeunna panginten panginten hal anu sami, ngan ukur dina pipikiranana. Henteu kunanaon pikeun awéwé ieu terang saha anu aya di ditu pikeun anjeunna sareng bahkan nampi seueur coklat salaku kado pamitan.

Anjeunna gé janten saé deui, pas bérés kesel. Nona ieu teu resep nguciwakeun dirina sagala cara.

Nalika anjeunna anu mutuskeun pikeun putus, anjeunna tiasa ngamimitian émut kumaha saé kahirupan tunggal pas gaduh anu mimitina sanaos pisah.

Anjeunna henteu resep merhatoskeun naon anu kajantenan dina hubunganna anu saacanna, tapi anjeunna pasti adores pamikiran ngeunaan gaya hirup na anu tunggal. Upami bakal aya cara pikeun anjeunna babarengan sareng batur sareng dina waktos anu sami jomblo, anjeunna bakal bagja pisan.

Awéwé Gemini moal pernah aya dina hubungan anu bosen. Salaku kanyataan, anjeunna bakal asa-asa kabur tina kaayaan sapertos kitu. Nalika kaayaan lalaki anu kusam, anjeunna mimiti ngaraos capé sareng hanjelu.

Anjeunna moal nyanghareupan anjeunna ngeunaan masalah sareng mungkin pikeun anjeunna gaduh kasieun saatos putus sareng anjeunna, tapi anjeunna pasti bakal langkung bagja. Nona ieu tiasa nyandak saha kaget ku kaputusanana.

Anjeunna saé pisan dina pura-pura sadayana henteu kunanaon, saatos anjeunna dumadakan nyarios yén anjeunna henteu aya deui cinta. Perpisahan sareng anjeunna tiasa kaluar ti mana waé sareng tiasa pencét sapertos badai.

Kumaha carana awéwé Gemini nungkulan putus?

Geminis tiasa nolak nyanghareupan pasanganna sanaos peupeusan caket sareng hal-hal diantawisna pasti moal aya deui. The ngan tiasa pura-pura sadayana henteu kunanaon sareng anu aranjeunna ngalakukeun éta langkung saé tibatan saha.

Hating ngadebat sareng batur, aranjeunna sacara egois ngarep-arep karék dibuang. Kadang-kadang, éta ngan ukur terserah aranjeunna sareng aranjeunna nyéépkeun seueur waktos, bahkan murag asih ka jalma anyar sareng masih raoseun nempel ka mantan anu bakal énggal-énggal.

lalaki aquarius sareng awéwé capricorn

Tanda maranéhna ngagaduhan Kembar salaku simbol, janten pribumi anu dilahirkeun di jerona ngagaduhan dua rupa anu aranjeunna duaan tampil nalika putus.

Jalma-jalma ieu sadayana ngeunaan komunikasi sareng berinteraksi sareng sagala jinis kapribadian, anu saé sabab tiasa langsung ngaku ka seueur réréncanganna yén aranjeunna langkung ti hubungan naon waé.

Éta dimungkinkeun pikeun aranjeunna pikeun stalk urut na bari, tapi henteu dina cara rata-rata sareng pisan henteu nyobian kéngingkeun konfrontasi ti jalma-jalma ieu. Éta tiasa jarang pikeun aranjeunna nyarios kecap anu mimiti ngeunaan putus kusabab aranjeunna ngagaduhan sagala jinis strategi méntal pikeun ngayakinkeun pasanganna ieu anu dipikahoyong.

Salaku kanyataan, ieu mangrupikeun léngkah klasik dina buku trikna. Asih pikeun bersosialisasi, Geminis resep nyarioskeun carita sareng nyarios ku cara dramatis ngeunaan kumaha aranjeunna parantos pisah.

Sanaos seueur anu nuduh aranjeunna tina nyium sareng ngawartosan, aranjeunna bakal menerkeun sadayana ieu sareng prosés penyembuhan. Aranjeunna henteu kedah nyalira saatos putus kusabab mungkin pikeun aranjeunna ngadamel bodo dina média sosial ex na.

Aranjeunna bakal seuri nalika haté bakal ngawartosan aranjeunna nangis, teu kakantun aranjeunna tiasa nyauran urut pasanganna nalika wengi sareng ngaleos dina telepon, ngan ukur nganuhunkeun deui dina énjing-énjing sareng seuri sadayana ngeunaan éta.

Upami aranjeunna sadar aya anu henteu logis ngeunaan hubungan silam na, maka aranjeunna tiasa ngamimitian kalakuan kacau. Perpecahan tiasa ngajantenkeun aranjeunna muterkeun seueur émosina dina jero haté kusabab aranjeunna henteu terang kumaha ngungkulan parasaan nyalira.

Hiji-hijina jalan pikeun ieu nyaéta nyandak kasaimbangan hirupna ku ngadamel banyolan sepanjang waktos. Henteu kunanaon pikeun pribumi ieu seuri dina kaayaan ieu kusabab aranjeunna panginten peryogi pisan. Éta pisan dipikaresep aranjeunna kadang bakal ngeureunkeun babaturan alus ku exes aranjeunna sabab fleksibel sareng tiasa diajar tina kasalahan kapungkur.


Jelajah langkung jauh

Awéwé Gemini Anu Asih: Naha Anjeun Pasangan?

Naha Awéwé Gemini Cemburu Sareng Ngagaduhan?

Gemini Pertandingan Anu Pangsaéna: Sareng Saha Aranjeunna Paling Cocog?

Kasaluyuan Awéwé Gemini Dina Cinta

Kamampuan Gemini, Sipat Positip sareng négatif

Sipat Hubungan Gemini sareng Tip Cinta

Denise on Patreon


Artikel Metot