Utama Kasaluyuan Kasaluyuan Cinta Capricorn

Kasaluyuan Cinta Capricorn

Pecinta Capricorn disebatkeun paling cocog sareng Kangker sareng sahenteuna cocog sareng Sagittarius. Janten tanda bumi kasaluyuan tanda zodiak ieu ogé dipangaruhan ku hubungan antara opat unsur zodiak: Seuneu, Bumi, Hawa sareng Cai.



Anu dilahirkeun di Capricorn nampilkeun kakhususan anu béda nalika ngahubungi masing-masing tina sabelas tanda zodiak anu sanés sareng nyalira. Masing-masing tina kombinasi anu dihasilkeun ieu patut dibahas nyalira.

Dina téks di handap ieu bakal sacara ringkes ngajelaskeun sadaya kasaluyuan antara Capricorn sareng sésana tanda zodiak.

kanker sareng kasaluyuan silaturahmi sagittarius

Kasaluyuan Capricorn sareng Aries

Tanda seuneu ieu sareng tanda bumi ieu mangrupikeun pertandingan anu kagok! Aries anu pikasieuneun sigana moal nyerah kana Capricorn praktis ngarah jarang ngarti bahkan dina hal-hal pangleutikna.



Aranjeunna sumanget sareng paduli tapi ieu henteu cekap lami. Capricorn nyaéta laun sareng taliti sareng impulsif Aries panginten lami pisan sateuacan Capricorn bérés ngalaan.

Kasaluyuan Capricorn sareng Taurus

Dua tanda bumi ieu cocok pisan! Pasangan anu henteu peryogi waktos pikeun ngawangun rut anu paling jero. Aranjeunna ngagaduhan cita-cita anu sami, kabagjaan anu sami dina mikaresep kasenangan saderhana kahirupan.

Duanana ngahargaan katenangan, réliabilitas sareng ngungkabkeun lelembutan dina gerakan anu paling saderhana. Hal-hal badé dijalankeun lancar, kacuali salah sahiji anu cicingeun mikahoyong langkung ti harmoni saderhana sareng kabahagiaan pasangan ieu anu hal, sanaos dimimitian sacara nguntungkeun, bakal tungtungna ngadadak.



Kasaluyuan Capricorn sareng Gemini

Tanda hawa sareng tanda bumi ieu cocog gampang! Aranjeunna sacara alami narik sareng silih ngalengkepan salaku nada Capricorn anu bijaksana dina Gemini anu energetik.

Capricorn pragmatik sareng réalistis kadang-kadang ngaraos kedah nandeskeun kumaha hubunganna lumangsung bari Gemini serbaguna sareng energetik henteu daék nurut sareng resep cicing di daérah anu ngalamun na tapi kumaha waé waé jalanna pikeun dua ieu.

lalaki lalaki sagittarius balik

Kasaluyuan Capricorn sareng Kangker

Tanda bumi sareng tanda cai ieu mangrupikeun patandingan anu tiasa jalan anu mana waé ogé! Aranjeunna tiasa janten pasangan anu paling gairah ayeuna teras ngabantah sapertos musuh anu pangkuatna dinten anu sanés.

Sabalikna memang narik tapi dua ieu sigana moal gagal pelajaran dimana aranjeunna modél sareng silih adaptasi. Duanana kuat niat sareng teu aya anu bade kompromi.

Kasaluyuan Capricorn sareng Leo

Tanda hawa sareng tanda seuneu ieu mangrupikeun patandingan anu tiasa jalan anu mana waé ogé! Capricorn ngagaduhan sadayana pikeun narik seuneu Leo dina waktos anu pas bari Leo terang persis nalika nempatkeun sababaraha énergi dina tenang sareng diitung Capricorn.

Kumaha waé ogé aranjeunna duaan usaha milari sumberdaya pikeun ngajantenkeun hasil sareng bahkan ngahontal sababaraha cita-cita masing-masing ku damel babarengan.

Kasaluyuan Capricorn sareng Virgo

Dua tanda bumi ieu mangrupikeun patandingan anu tiasa jalan anu mana waé ogé! Aranjeunna tiasa ngabuktikeun janten pasangan anu paling padet, sensual sareng satia saatos aranjeunna mendakan rasa babarengan pikeun kageulisan, budaya sareng harta banda.

Atanapi aranjeunna tiasa janten badai leumpang pas egosna bentrok kusabab hubungan ieu tempat pikeun hiji tokoh dominan sareng teu aya anu daék pasrah.

Kasaluyuan Capricorn sareng Libra

Tanda bumi ieu sareng tanda hawa ieu paséa kagok! Aranjeunna duanana stabil pisan tapi hiji Capricorn kalem moal ngartos pinuh Libra energetic.

Cita-cita aranjeunna lumayan jauh janten hésé pikeun aranjeunna milarian paduan umum ngeunaan rencana ka hareup.

Libra peryogi bakti bari kersa pisan, Capricorn anu réalistis ngan ukur bakal matuh nalika anjeunna nganggap, sareng nalika waktos éta sumping, Libra parantos lami pisan.

Kasaluyuan Capricorn sareng Scorpio

Tanda bumi sareng tanda cai ieu mangrupikeun patandingan anu tiasa jalan anu mana waé ogé! Aranjeunna tiasa janten pasangan anu paling gairah ayeuna teras ngabantah sapertos musuh anu pangkuatna dinten anu sanés.

Sabalikna memang narik tapi dua ieu sigana moal gagal pelajaran dimana aranjeunna modél sareng silih adaptasi. Duanana kuat niat sareng teu aya anu bade kompromi.

Kasaluyuan Capricorn sareng Sagittarius

Tanda seuneu ieu sareng tanda bumi ieu mangrupikeun pertandingan anu kagok! Duanana pikaresepeun dina kasenangan saderhana kahirupan sareng ngan ukur hitungan waktos sateuacan aranjeunna mendakan kumaha ayana silih ngabeungharkeun kahirupan aranjeunna.

tanda zodiak pikeun 21 Mei

Hubunganna sigana bakal museur kana kauntungan matérial sareng kirang kana karaharjaan spiritual tapi tungtungna éta terserah aranjeunna ka arah naon aranjeunna mindahkeun hal.

Kasaluyuan Capricorn sareng Capricorn

Dua tanda bumi ieu mangrupikeun patandingan anu tiasa jalan anu mana waé ogé! Aranjeunna tiasa ngabuktikeun janten pasangan anu paling padet, sensual sareng satia saatos aranjeunna mendakan rasa babarengan pikeun kageulisan, budaya sareng harta banda.

Atanapi aranjeunna tiasa janten badai leumpang pas egosna bentrok kusabab hubungan ieu tempat pikeun hiji tokoh dominan sareng teu aya anu daék pasrah.

Kasaluyuan Capricorn sareng Aquarius

Tanda bumi sareng tanda hawa ieu mangrupikeun patandingan anu mustahil! Aranjeunna sacara alami narik sareng silih ngalengkepan salaku nada Capricorn anu bijaksana dina Aquarius anu energetik.

Metodis sareng di luhur hal-hal Capricorn kadang-kadang ngaraos kedah nandeskeun kumaha hubunganna lumangsung bari Aquarius serbaguna sareng energetik henteu daék nurut sareng resep cicing di daérah anu ngalamun na tapi kumaha waé ogé jalanna pikeun dua ieu.

Kasaluyuan Capricorn sareng Pisces

Tanda bumi sareng tanda cai ieu cocog gampang! Heran Capricorn sigana ngartos Pisces peryogi kanggo nyalira sareng kaasih.

Pisces ogé daék nurut kana sababaraha kaputusan otoriter Capricorn ngarah disetél pikeun jangka panjang salami masing-masing sahijina terang iraha bade lirén sareng ngartos pentingna anu sanés.



Artikel Metot