Utama Kasaluyuan Lalaki Capricorn sareng Leo Awéwé Kasaluyuan Jangka Panjang

Lalaki Capricorn sareng Leo Awéwé Kasaluyuan Jangka Panjang

Capricorn Man Leo Awéwé

Lalaki Capricorn sareng awéwé Leo mangrupikeun dua kapribadian anu sabalikna anu hirup béda-béda. Anjeunna bakal mikir yén anjeunna sepi sareng yén anjeunna henteu tiasa nganyatakeun dirina. Anjeunna bakal ningali dirina salaku dramatis sareng henteu praktis.

Tapi aranjeunna tetep bakal katarik silih, sabab anjeunna resep énergi sareng kacaanganana, sareng anjeunna muja rasa humor na.



Kriteria Gelar Kasaluyuan Capricorn Man Leo Woman
Patalina émosional Handap rata-rata ❤ ❤
Komunikasi Rata-rata ❤ ❤ ❤
Percanten & Kagumantungan Rata-rata ❤ ❤ ❤
Nilai umum Handap rata-rata ❤ ❤
Intimasi & Kelamin Kuat ❤ ❤ ❤ ❤

The Positif

Duanana lalaki Capricorn sareng awéwé Leo paduli kana status sosial sareng reputasi teu kakantun aranjeunna condong pikir aranjeunna langkung saé tibatan anu sanésna sahingga, aranjeunna sakedik.

Anu ngajantenkeun aranjeunna bénten dina kaayaan ieu nyaéta yén anjeunna pikir anjeunna kedah kéngingkeun sadaya kaistiméwaan, bari anjeunna yakin yén anjeunna anu ngagaduhan hak pikeun aranjeunna. Sareng aya seueur hal-hal sanés anu ngabédakeun aranjeunna. Salaku conto, anjeunna ditangtoskeun sareng isin, bari anjeunna reueus sareng banter pisan.

Awéwé ieu ngagaduhan kawani anu jarang bisa ditingali dina tanda séjén. Tapi anjeunna tiasa janten aset anu saé pikeun naék dina tangga sosial. Aranjeunna kedah kerja keras dina hubunganna kusabab aranjeunna sigana teu ngagaduhan nanaon.



Ngan daya tarik séksual anu bakal ngajantenkeun aranjeunna hoyong gaduh kencan anu kadua, sareng éta henteu cekap pikeun hubungan jangka panjang. Anjeunna tiasa ngaraos yén anjeunna henteu aya hubunganana sareng lalaki anu serius sareng séhat. Anjeunna bakal mikir yén anjeunna henteu tiasa ngabagi nanaon sareng awéwé anu pikasieuneun sareng kabuka pikeun kamajuan séks.

Nanging, dina haténa anjeunna mikanyaah cara dirina - anjeunna ngan ukur moal ngaku. Pas anjeunna langkung kabuka sareng rileks, anjeunna bakal ngamimitian ngungkabkeun sisi pangsaéna sareng janten komitmen. Aranjeunna bakal janten pasangan kakuatan anu tahan dina tés waktos. Pertemuan seksualna bakal gairah sareng pinuh ku rasa sayang.

Sagala anu dilakukeun ku awéwé Leo gancang-gancang. Lalaki Capricorn resep nyandak hal-hal laun tapi tetep. Anjeunna bakal hoyong cicing di sareng ngarangkul dina ranjang, bari anjeunna kedah kaluar sareng pusat perhatian dina unggal pésta.



Anjeunna bakal panasaran ngeunaan dirina. Pas aranjeunna mimiti ngobrol, aranjeunna bakal sadar hésé pikeun aranjeunna tetep jauh ti silih. Ieu ngandung harti aranjeunna kamungkinan bakal ngahontal tujuan sareng minuhan impianana.

kumaha lalaki virgo nguji anjeun

Anu Negatip

Awéwé Leo sareng lalaki Capricorn tiasa ningali diri béda-béda. Yakin ku dirina, anjeunna tiasa ngamimitian mikir yén anjeunna nuju pait sareng egois, sedengkeun anjeunna tiasa ngamimitian ningali dirina salaku boros sareng narsis.

Tapi aranjeunna tiasa diajar seueur hal ku diajar silih. Anjeunna bakal ngawangun pondasi pikeun hubungan maranéhanana. Upami anjeunna nyoko kana sikep anu sénsitip sareng tenang, anjeunna panginten mendakan hirupna benten tibatan anu dibayangkeun na.

Lalaki Capricorn sanggup sabar, sareng ngaku kana kasalahanana. Wanoja Leo tiasa netepkeun sababaraha tujuan luhur, anu bakal dipikaresep ku anjeunna kusabab anjeunna ambisius sareng resep memperjuangkeun impian ageung.

Éta bakal hébat upami anjeunna ningali dunya ngaliwatan panonna. Anjeunna tiasa diajar kumaha janten langkung haneut, langkung mandiri sareng ramah. Sababaraha boros bakal ngabantosan ogé. Barina ogé, bédana aranjeunna anu nyababkeun sababaraha freshness kana hubungan maranéhanana.

Dina ranjang, anjeunna sakapeung katingali jauh sareng tiis. Hal-hal bakal frustasi nalika anjeunna ngamimitian nungtut kagum sareng pujian anu tetep. Leos dipikaterang ku kahoyongna janten pusat perhatian sareng kagum, sareng lalaki Capricorn panginten henteu hoyong nahan ieu.

tanda zodiak Juli 12 ulang taun

Kusabab aranjeunna duanana nekad sareng meryogikeun pangendali, aranjeunna bakal gelut sareng salah saurang ogé moal hoyong masihan. Nalika dina perdebatan, anjeunna banter sareng dramatis, bari anjeunna nyepeng pisan kana pendapatna sareng masuk akal.

Anjeunna bakal jengkel ku kanyataan yén anjeunna sok aya di pusat perhatian iraha aranjeunna kaluar, sareng anjeunna moal resep yén anjeunna henteu hoyong perhatian.

Nalika anjeunna henteu wareg, lalaki Capricorn bakal depresi sareng ngaganggu si uwa ti awéwé Leo. Unggal bédana saeutik anu aranjeunna gaduh tiasa ngakibatkeun aranjeunna putus pasti.

Hubungan Jangka Panjang sareng Prospek Nikah

Éta moal tiasa nyarios kasaluyuan awéwé awéwé Capricorn Leo teuing atra di awalna.

Aranjeunna bakal gancang janten babaturan. Aya hal anu aranjeunna sami, tapi anu ngahijikeun aranjeunna nyaéta cinta aranjeunna pikeun jabatan luhur di masarakat.

Beuki lila silih kenal, beuki seueur anjeunna bakal mendakan hal-hal énggal ngeunaan anjeunna. Anjeunna isin pisan sareng ditangtoskeun, janten anjeunna panginten kedah sabar ngeunaan émosina saleresna. Anjeunna hiji-hijina anu tiasa ngaluarkeun rasa karunya anu disumputkeun. Aranjeunna bakal ningali aranjeunna ngagaduhan minat sareng impian anu umum, sareng aranjeunna bakal hoyong ngagabung kakuatan pikeun hasil.

Upami awéwé Leo sareng lalaki Capricorn tukeur sumpah, anjeun tiasa pastikeun aranjeunna bakal lami salami. Anjeunna bakal mikat kaéndahan sareng kabongohanna, sareng anjeunna bakal bogoh ka anjeunna kusabab ieu. Beuki kabuka pikeun ngobrol anjeunna, beuki anjeunna bakal murag pikeun dirina.

aquarius bikang sareng pisces jalu

Kusabab aranjeunna benten pisan, aranjeunna panginten gaduh argumen ti waktos ka waktos. Nanging, aranjeunna tetep bakal caket silih sabab aya magnetisme ieu anu narik aranjeunna babarengan.

Nona di Leo mikaresep gaya hirup méwah, sareng lalaki Capricorn tiasa nawiskeun sagala anu diperyogikeun ku anjeunna. Anjeunna bakal ngahargaan dirina pikeun kasatiaan sareng dédikasi dirina.

Kanyataan yén aya kasaimbangan antara kualitas sareng ciri négatipna bakal ngajantenkeun calon préfek pikeun perkawinan. Dua ieu tiasa gélo asih sareng hirup romansa anu éndah, sareng aranjeunna pasti bakal nyiptakeun seueur kenangan anu hébat babarengan.

Naséhat Akhir pikeun Lalaki Capricorn sareng Wanoja Leo

Upami lalaki Capricorn sareng awéwé Leo hoyong babarengan salami lami, aranjeunna kedah ngagarap naon anu masing-masing tiasa hubunganana. Aranjeunna tiasa, salaku conto, diajar tina kasalahan sareng alesan aranjeunna.

Urang luar bakal mikir yén aranjeunna pasangan anu sampurna sanaos kanyataanna aranjeunna bakal nyéépkeun seueur waktos di damel, fokus kana karirna. Tapi samentawis éta, hal-hal di antara aranjeunna moal janten saé, sabab aranjeunna sibuk teuing.

Lalaki Capricorn mangrupikeun tanda Bumi kardinal, awéwé Leo mangrupikeun Seuneu tetep. Aranjeunna henteu gaduh seueur kamiripan, janten upami aranjeunna hoyong gaduh hubungan anu saé, aranjeunna kedah ngajantenkeun jalan-jalan ku nyaluyukeun kapribadianana.

Disarankeun anjeunna nyobian henteu ngadominasi sakumaha biasana, sabab ieu ngan ukur tiasa nyababkeun alesan. Anjeunna kedah ditingali pikeun nyandak kaputusan, utamina nalika ngeunaan kauangan - anjeunna tiasa nyéépkeun teuing barang mewah.

Upami anjeunna hoyong ngajaga anjeunna, anjeunna kedah langkung ti pamer. Anjeunna kedah langkung ékstrovert sareng kabuka. Henteu nganggo nada nalika ngobrol sareng anjeunna di payuneun réréncangan ogé bakal ngabantosan.

Sanaos henteu praktis, anjeunna tetep hoyong reputasi anu saé sareng hirup anu nyaman. Tapi anjeunna kedah ngabantosan anjeunna ngartos yén anjeunna kedah langkung tanggel waler ku artosna.

Sipat umumna nyaéta nekad, disiplin sareng ambisi, sareng aranjeunna kedah ngerjakeunana upami henteu, hubunganana tiasa janten masalah.

Upami aranjeunna ngantep padamelan janten fokus utamina, duanana bakal moody sareng pesimis. Janten aya di perusahaan masing-masing sareng gaduh senang ti waktos ka waktos mangrupikeun cara anu paling saé pikeun ngajaga kasaimbangan. Awéwé Leo tiasa ngajarkeun lalaki Capricorn langkung seueur ngeunaan ieu.

Égo na sareng nekad na tiasa nyababkeun gelut ageung. Anjeunna pikir kaputusanana henteu sampurna, sareng teu aya anu tiasa ngayakinkeun anjeunna pikeun kantos robih. Nanging, anjeunna henteu resep dibéjakeun yén anjeunna salah. Ngan cinta sareng pamahaman anu tiasa ngajantenkeun dua ieu pasangan anu bahagia.


Jelajah langkung jauh

Sipat-sipat Manusa Capricorn Asih: Ti Isin Ngalangkungan Romantis

The Leo Woman in Love: Naha Anjeun Pasangan?

Babaturan Jiwa Capricorn: Saha Rakan Hirupna?

Leo Soulmates: Saha Rakan Hirupna?

naon tanda zodiak nyaéta 18 Pébruari

Leo sareng Capricorn Kasaluyuan Dina Cinta, Hubungan Sareng Seks

Lalaki Capricorn Sareng Tanda-tanda anu sanés

Leo Awéwé Sareng Tanda-tanda anu sanés

Denise on Patreon

Artikel Metot