Utama Kasaluyuan Naha Gemini Man Curang? Tanda Anjeunna Bisa Curang Pikeun Anjeun

Naha Gemini Man Curang? Tanda Anjeunna Bisa Curang Pikeun Anjeun

Gemini lalaki selingkuh

Lalaki Gemini sering jalma anu teu kaurus sareng teu aman anu peryogi sisi rasionalna kanggo banding supaya tetep percikanana. Mastikeun yén lalaki Gemini anjeun henteu bosen diskusi sadidinten anjeun kedah upami anjeun hoyong ngajaga anjeunna dina jaring anjeun maka cobi janten unggal biantara janten anu pikaresepeun.

Lima tanda saurang lalaki Gemini selingkuh ka anjeun:



  1. Anjeunna ngarobah kecap anjeun sahingga anjeun ngarasa salah malah curiga ka anjeunna.
  2. Anjeunna nyéépkeun seueur waktos sareng rerencanganna sareng anjeunna moal nyarios sareng saha anu pasti.
  3. Anjeunna parantos ngalaksanakeun parobihan anu dramatis pikeun tampilan na.
  4. Anjeunna tepi ka sakuriling anjeun sareng terus gelut.
  5. Anjeunna tetep nyebatkeun aspék hirupna anu anjeunna henteu resep.

Selingkuh pikeun anjeunna sadayana ngeunaan parasaan. Anjeun bakal sering mendakan anjeunna ngalaksanakeun ieu ngalangkungan naon waé komunikasi virtual atanapi digital sabab nawiskeun gampang aksés kana sambungan émosional komo kahoyong seksual sareng kurang komitmen. Ngajaga girjaring pipikiranana sareng muter janten panas sareng kotor tina waktos ka waktos mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajantenkeun anjeunna deui.

Naha lalaki Gemini sigana nipu?

'Cheater, cheater best friend eater' mangrupikeun labél anjeun bakal sering mendakan jalma-jalma ieu. Aranjeunna nomaden émosional, teras-terasan ningali angin petualangan.

tanda zodiak pikeun 13 Nopémber

Hal ieu ngajantenkeun hésé pikeun lalaki Gemini nawiskeun kasatiaan jangka panjang ka pasanganna sabab anjeunna bakal jalan sareng awéwé anu sanés dugi anjeunna mendakan mojang impianna. Sareng saha anu terang, éta tiasa anjeun.



Nanging, sakali éta kajantenan, anjeun lumayan aman, sabab seuseueurna waktos anjeunna ngalakukeun sareng bakal tetep satia upami anjeunna yakin anjeun hiji pikeun anjeunna.

Ngarobih ieu kana kanyataan panginten sesah kumargi aya résiko tinggi anjeunna janten bosen. Dina hal ieu kajantenan, anjeun kedah mimitian ati-ati sabab ieu selingkuh buru-buru jam pikeun Gemini.

Ketekunan aranjeunna tiasa janten anu nguntungkeun pikeun aranjeunna selingkuh ka anjeun. Fluctuating antara 'Pikeun curang atanapi henteu curang? Éta patarosan 'dasarna bakal nguasaan kalolobaan kakuatan mikirna.



Ieu nalika kamungkinan luhur aranjeunna selingkuh bakal muncul, sakali maranéhna sadar yén hubungan lumangsung aranjeunna henteu bade dimana aranjeunna hoyong na aya nanaon teuing kéngingkeun.

Sanaos tanda ieu nunjukkeun résiko selingkuh anu langkung ageung tibatan anu sanés, éta henteu kedah teras-terasan kitu. Coba empati sareng anjeunna, paham anjeunna sareng kabutuhanna teras pasihkeun pikeun aranjeunna. Sakali anjeun duaan dina tingkat anu sami sareng anjeunna ningali kumaha pas anjeun, anjeunna bakal gélo nipu anjeun.

Hal anu saé ngeunaan tanda kembar ieu nyaéta yén anjeunna henteu asing pikeun masihan anjeun bebeneran taranjang. Anjeun hoyong kecap akses sareng pola konci pikeun sadaya alatna sareng média sosial? Rengse. Anjeun gaduh aranjeunna. Hoyong terang saha anjeunna nyarios nalika anjeunna henteu milih telepon anjeun? Ayeuna anjeun terang.

Nanging, upami anjeunna kantos nyingkahan salah sahiji patarosan anjeun atanapi nunjukkeun tanda waspada di sakuriling anjeun sareng teleponna, éta nalika anjeun panginten hoyong nyobian sareng nyandak bau tina salingkuh.

Upami éta masalahna, terang yén Gemini tiasa nyobian sareng ngajantenkeun anjeun siga korban anu tiasa dilakukeun ku aranjeunna kalayan gampang.

Aranjeunna saurna tanda anu calakan pisan. Milarian cara pikeun nyalahkeun anjeun, sanaos aranjeunna terang éta henteu sadayana dilakukeun, bakal gampang pikeun aranjeunna.

Tanda yén hubungan anjeun tiasa nyandak sababaraha karusakan nyaéta nalika anjeunna ngamimitian milarian cara pikeun nyingkahan anjeun sareng ngajantenkeun siga alesan anu hadé. Sareng éta. Ieu kajantenan nalika anjeunna mimiti ragu ngeunaan anjeun salaku pasangan. Éta dina kaayaan goyah pikeun ngalakukeun ieu sareng aranjeunna moal tiasa ngabantosan éta.

Tangtosna, anjeun moal pastikeun yén paripolah ieu kajantenan aya hubunganana sareng selingkuh. Tapi éta tiasa hartosna yén anjeun kedah ganda mariksa log teleponna sabab anjeun ngagaduhan kecap akses.

'Dinten anyar, kasempetan anyar' mangrupikeun kecap anu kedah anjeun ati-ati nalika bobogohan sareng Gemini. Kalayan lalaki ieu, hal-hal kedah teras-terasan janten kagiatan anyar sareng pikaresepeun sabab anjeunna bosen kalayan gampang.

pisces lahir tanggal 28 Pébruari

Émut yén bungee jumping add anjeunna nyarioskeun saminggu katukang? Hurung ngagumbirakeun, leres? Éta leres henteu! Milarian cara anu béda pikeun ngajaga kaayaan anu pikaresepeun sareng aktip sareng anjeun hadé. Atanapi tetep dina hal ieu.

Sanaos kitu, tetep diémutan yén éta sanés ngan saukur ngeunaan perang sareng aranjeunna. Kadang-kadang éta pikiran leuwih masalah.

Komunikasi ngagaduhan peran anu hébat dina hubungan anjeun sareng anjeunna sareng upami anjeun henteu komunikasi sareng anjeunna, anjeunna panginten tiasa komunikasi sareng batur. Sareng yén batur bakal sering janten babaturan anjeun. Reuwas pengkhianatan dobel! Heug!

Hal anu saé pikeun éta nyaéta mempermudah anjeun pikeun terang upami anjeunna selingkuh kumargi anjeun bakal ngagaduhan dua atanapi muga alam semesta ngalarang, bahkan langkung mungkin, ku teu dihaja sareng anu terakhir tapi anu paling henteu, anu teu daék ngarayu anu bakal rat sorangan kaluar.

Tapi nalika sadayana diucapkeun sareng dilakukeun, Gemini selingkuh, saatos sagala kalakuan anu pikareueuseun ieu, bahkan henteu nunjukkeun rasa hanjakal, ngan ukur rasa teu resep anu hébat sareng egois dina anjeun miceun aranjeunna.

Kumaha carana nyegah anjeunna tina selingkuh ka anjeun

Ngahibur pipikiranana. Ngokolakeun buah pikiranana. Nunjukkeun anjeunna ka sisi sanés carita, masihan anjeunna sudut anu béda pikeun ngajalajah sareng mikirkeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajantenkeun anjeunna hoyong langkung ti anjeun.

kumaha anjeun terang naha lalaki gemini resep ka anjeun

Planét anu ngatur nyaéta Merkur, planét anu paling gancang janten anjeun panginten hoyong jogging salaku hobi sabab anjeun bakal peryogi sadayana bantosan anu tiasa dijaga dina ngajaga ieu tanda anu gancang sareng robih.

Teuing ditingalkeun tiasa ngarugikeun anjeun sababaraha poin. Lalaki Gemini ngabutuhkeun jalma anu aktip, ngeusi tanaga anu tiasa tahan sareng anjeunna nalika ngararasakeun kahirupan.

Hal tiasa ti panas dugi ka tiis rada gancang sareng anjeunna sareng anjeun peryogi stamina fisik sareng méntal pikeun méréskeun parobihan ieu.

Gancang bosen mangrupikeun hal anu biasa di antara lalaki dina tanda ieu sareng néwak flu cinta pikeun anjeun bakal jalan anu panjang, panjang sareng dugi ka kajadian éta, anjeunna panginten mendakan bug cinta pikeun anu sanés dina jalan anu disebatna.

Anjeun tiasa néwak anjeunna ngagoda ti jaman ka jaman. Ieu tiasa atanapi henteu tiasa janten tanda curang sareng éta kusabab ngagoda ka aranjeunna sanés serius ngeunaan hiji hal. Éta langkung ti hiji és breaker, starter paguneman, humor kuring sapertos hal, utamina anu terakhir.

Gemini tiasa janten pelawak nangtung anu anjeun kantos nguping, naon, sareng guyonan anu teu aya tungtungna sareng anu sanésna.

Éta mangrupikeun hal anu aranjeunna lakukeun sacara santai sareng salah kaprah, anjeun kedah anteng merhatoskeun paripolah na. Saha anu terang, meureun guyonan ngeunaan mojang acak éta janten panas teuing pikeun henteu ngabakar dulur di pésta éta henteu seueur banyolan.

Turunna ka Gemini nyaéta kahariwang umum aranjeunna anu katingali mangaruhan basa awakna. Atanapi éta mangrupikeun hal anu saé?

Upami anjeun ningali anjeunna teuing saraf di sakuriling anjeun, éta panginten kusabab anjeunna ngagaduhan hal pikeun anjeun atanapi bahkan langkung. Ngajalajah sisi ieu anjeunna tiasa nyababkeun anjeun mendakan anjeun yén naksir anjeunna isin nyarioskeun anjeun.

Lalaki ieu ngagaduhan kabiasaan nurunkeun lapangan permainan ku ngajajah kasempetan anu béda sareng awéwé anu béda dina waktos anu sami.

Juggling antara aranjeunna dina prosés. Rutinitas ieu dimimitian dina umur anu kawilang ngora sareng bakal teras-terasan dugi ka engké dina kahirupan nalika aranjeunna resep pikagumbiraeun anu aranjeunna kantos raos nalika nonoman.

virgo kasaluyuan bikangna awéwé aquarius

Anjeun resep ngalakukeun hal anu sami terus-terusan, unggal dinten? Leres Jawaban salah! Janten spontan sareng acak mangrupikeun prasarat upami anjeun hoyong ngajaga lalaki Gemini ieu milik anjeun.

Oh, sareng salami waktos éta anjeunna nyobian nyekel anjeun? Ieu sababaraha saran anu saé. Balik deui ka anjeunna engké ti waktos ka waktos, jantenkeun anjeunna heran kana naon anu anjeun lakukeun, tetepkeun getaran misterius ngeunaan anjeun. Ngalayanan anjeunna inpormasi dina piring téh henteu-janten. Éta ngajantenkeun pikaboseneun upami anjeunna henteu kedah merjuangkeun sakedik.


Jelajah langkung jauh

Kumaha Kéngingkeun Lalaki Gemini Deui: Naon Teu Aya Anu Nyarioskeun Anjeun

Kumaha Ngabodok Hiji Lalaki Gemini Ti Ti Pikeun Z

Gemini Lalaki dina Hubungan: Ngartos sareng Tetep Anjeunna Asih

Gemini Flirting Style: Witty and Outspoken

Sipat-sipat Manusa Gemini Asih: Ti Anu Impulsif Pikeun Satia

Gemini Man Kasaluyuan Dina Cinta

Denise on Patreon

Artikel Metot