Utama Kasaluyuan Kumaha carana narik Awéwé Capricorn: Tips Top Pikeun Ngeunaan Anjeunna Asmara

Kumaha carana narik Awéwé Capricorn: Tips Top Pikeun Ngeunaan Anjeunna Asmara

awéwé nyumputkeun raraynaLima tip top:
  1. Janten serius ngeunaan niat anjeun.
  2. Ngadukung ambisi dirina.
  3. Janten lucu sareng marahmay ka anjeunna.
  4. Tuduhkeun yén anjeun dipercaya.
  5. Entong panasaran teuing ka dirina.

Awéwé Capricorn resep a flirt alus, tapi klise moal masihan anjeun loba kasuksésan. Sabalikna, anjeunna langkung raos ku élmu anjeun, kapinteran sareng kamampuan pikeun ngalibetkeun dirina. Kecap anjeun anu bakal meunang, tibatan prospek naon anu bakal aya payun sacara fisik.

Anjeunna henteu dipikaresep ngantep imajinasina ngeunaan saha atanapi naon anu anjeun tiasa janten petikan ngeunaan saha atanapi naon anu anjeun saleresna.



Pendekatan anu rada langkung logis ieu ngajantenkeun anjeunna ati-ati nalika ngeunaan cinta - anjeunna bakal nyandak waktos sareng ngukur naha anjeun nyatana waktos sareng usaha sateuacan ngantepkeun anjeun lebet.

Metoda flirting anu biasa moal jauh teuing. Obrolan alit sareng banter deet moal dipikaresep ku anjeunna. Anjeunna langkung resep kana mata pelajaran praktis sapertos damel sareng artos. Komén ganjil anu nunjukkeun kumaha bijaksana anjeun ogé bakal turun.

Nalika awéwé Capricorn resep sareng anjeun salaku jalma, anjeun pasti kedah usaha ku penampilan anjeun, jaga pakéan anu saé sareng katingali rapih nalika anjeun sareng anjeunna. Sifatna anu ditangtoskeun hartosna yén anjeunna benci dipoyok atanapi diolok-olok, janten hindari ngajantenkeun guyonan anjeun dugi ka sahenteuna anjeunna ngahaneutkeun anjeun.



Dina raraga ngesankeun awéwé Capricorn, anjeun kedah tiasa ngagambarkeun ambisi anjeun ku cara anu dipercaya. Tujuan-na méntalkeun tujuan dirina masihan anjeunna peryogi pikeun lalaki anu dina halaman anu sami sareng anjeunna.

Upami anjeun kakurangan kabeungharan atanapi posisi pikeun tiasa mempermudah ieu, anjeun kedah daék nempatkeun sagampil usaha sapertos anjeunna. Anjeunna milari batur anu gaduh kakuatan pikeun tiasa ngadukung anjeunna - upami anjeunna awéwé olahraga maka anjeun bakal kedah janten hiji pasukan anu nyorangan!

Hiji cara anjeun tiasa ngalakukeun ieu nyaéta ku ngagariskeun tujuan profésional anjeun dina dasawarsa salajengna - tong ngan ukur nyarios naon anu anjeun pikahoyong, ngawartosan kumaha anjeun ogé bakal ngalakukeun éta.



Ieu nunjukkeun dirina yén anjeun pamikir metodis, ogé didorong. Anjeunna kedah ningali yén anjeun bakal tiasa saling ngadorong sareng ngahontal kahéngkéran sasarengan.

Éta wajar pikeun disebatkeun yén awéwé Capricorn caket ka jalma anu ngagaduhan karir sareng daék ngalakukeun naon anu diperyogikeun pikeun sukses dina kahirupan. Ngalalanyahan anu tiasa dikerjakeun ku damel jam langkung lami sanés masalah - upami aya, éta bakal negeskeun naon anu anjeun parantos nyarios ka anjeunna.

Ngalakukeun hal anu tibalik - nyéépkeun waktos kana kagiatan anu kirang produktif - sareng pandangan anjeunna ka anjeun bakal ngirangan. Anjeunna hoyong jalma sapertos dirina anu ngagambarkeun ide atanapi tradisi anu anjeunna raoskeun kasatiaan, naha ieu idéntik, kapercayaan agama atanapi budaya.

Banding pikeun rasa aman dirina

Gagasan pentingna kéngingkeun persetujuan ti babaturan pangpangna mojang urang langkung leres tibatan kantos nalika ngeunaan awéwé Capricorn.

Yakin yén anjeunna gaduh sababaraha babaturan, tapi sadayana sami tangguh. Ngadamel kesan anu saé di payuneun jalma-jalma ieu sareng anjeun bakal siap-siap. Ieu lumaku pikeun nilai kulawarga ogé - Capricorn ngagaduhan nilai kulawarga anu kuat, janten nunjukkeun ieu ka anjeunna - anjeunna bakal ngaraoskeun rasa kaamanan anu langkung luhur terang yén janten caket salaku kulawarga penting pikeun anjeun.

Anjeun kedah émut yén Capricorn ku ati-ati sareng sering nyandak waktos pisan nyandak kaputusan ngeunaan hal anu serius sakumaha hubungan.

Entong ngarepkeun anjeunna pikeun ngalakukeun naon waé gerak mimiti - proaktif sareng nunjukkeun yén anjeun lalaki anu nyayogikeun naon anu dipilari.

Naon anu pilari awéwé Capricorn anjeun dina hubungan gumantung kana umur, panghasilan sareng tingkat kematangan dirina?

Janten, upami anjeun nuju pacaran sareng awéwé ngora Capricorn anu henteu acan netepkeun kahirupan propésionalna, anjeunna panginten bakal langkung katarik ku lalaki anu langkung sepuh, sabab anjeunna tiasa ngabantosan anjeunna pikeun dugi ka tempat anu dipikahoyong ku anjeunna. sareng jabatan di masarakat.

Kamerdekaan bawaanna ngandung hartos yén anjeunna ngagaduhan pendapat sareng tanggung jawab nyalira, sareng ieu nyalira peryogi kamar - janten ngantepkeun anjeunna ngagaduhan rohangan sareng waktos.

awéwé taurus sareng lalaki scorpio

Di sisi anu sanésna, wanoja Capricorn anu langkung lami tiasa caket ka lalaki dumasar kana penampilanna langkung ti anu sanés.

Sacara umum, Capricorn kedah ngalangkungan materialismeu, sareng sakali wé, anjeunna langkung dipikaresep katarik lalaki anu ngahargaan kapinteranna, ngabantosan anjeunna ngahontal tujuan sareng cocog sareng daya tarik fisikna.

Sifatna anu ambisius sareng rajin kadang-kadang tiasa nyéépkeun waktos pribadi, janten tong asa-asa teuing dilakukeun ku upami anjeunna ngabatalkeun tanggal dina menit-menit terakhir - éta ngan saukur saha anjeunna.

Ngonfirmasi deui sareng ngadorong tujuan sareng prestasi profesionalna nalika anjeun sareng anjeunna bakal langkung ngaapresiasi. Émut anjeunna hoyong jalma anu bakal damel sagampil anu anjeunna lakukeun salaku minimum bulistir.

Anjeun bakal janten tihang kakuatanana, ngabungahkeun anjeunna ti sisi-sisi nalika anjeunna ngaremukkeun tujuanana. Disayogikeun anjeun maénkeun bagian anjeun sareng jaga-jaga pikeun henteu kusam kapamimpinan alamna, anjeun bakal nguntungkeun manpaatna ti sisi seksi na, janten entong teuing peryogi atanapi ngarepkeun teuing ti anjeunna.

Naon anu kedah di hindarkeun ku awéwé Capricorn anjeun

Naon waé anu anjeun lakukeun, anjeun moal kedah ngaku cinta anjeun pikeun awéwé Capricorn langsung. Pendekatan anu teuing getol dijauhkeun ogé, janten nolak godaan pikeun ngudag siang sareng wengi. Sabalikna, sebutkeun sakedap yén anjeun mikaresep parusahaanna, tapi tong ngadorong teuing.

Anjeun panginten janten kagoda pikeun nyarios ageung perkawis carita anjeun tentang kasuksesan sareng kabeungharan. Entong. Anjeunna gaduh sakedik kasabaran pikeun jalma anu sering nyarios tanpa aya anu nyokong.

Aranjeunna percanten nanaon tina naon maranéhna ngadéngé sareng satengah tina naon anu aranjeunna ningali. Tampilkeun pikiran kabuka sareng nyokong naon anu anjeun carioskeun, saurna, fundamentalis sareng jalma-jalma anu heureut hese pikeun anjeunna ditolerir.

Awéwé Capricorn percaya sapinuh haté dina tanggung jawab. Hasilna, anjeunna mangrupikeun jinis anu bakal ngamimitian nyimpen artos ti alit pisan dina usaha ngamankeun stabilitas dina jangka panjang. Anjeunna bakal dipareuman ku saha waé lalaki anu nunjukkeun tanda teu tanggung jawab, utamina dina hal kauangan.

Belanja dorongan pikeun harta anu teu aya artina bakal gancang ngahasilkeun setir anjeun pikeun anjeun. Sabalikna, upami anjeun kedah splurge, lakukeun hadiah anu ngagaduhan séntimén sareng hartos, sabab ieu bakal nyéépkeun sumberdaya anu langkung saé dina buku-bukuna.

Rada frustasi, awéwé Capricorn réaksi béda pikeun jalma anu ngimpina ageung, gumantung kana saha anjeun ka aranjeunna.

Babaturan anu wates hirupna siga anu teu aya kéngingkeun dukungan lengkepna, tapi anjeunna henteu bakal milih jalma sapertos ieu salaku pasanganna. Kunaon Éta ngancam kaamanan dirina - anjeunna hoyong panginten rencana sareng stabilitas, sanés licik luhur kalayan henteu raos kumaha jalanna.

lalaki scorpio selingkuh sareng kuring

Paripolahna anu fokus hartosna yén telat mangrupikeun masalah anu ageung. Kahayangna pikeun reliabilitas mangrupikeun alesan pikeun ieu, janten anjeun kedah nunjukkeun yén anjeun dipercaya sareng yén anjeun tiasa nyayogikeun yayasan anu kuat anu dipilari.

Anjeunna ogé henteu pati kataji ku kembang atanapi kado wenang - kacintaanna moal tiasa dipésér - tapi upami anjeun kedah mésér kado na, mésér anu praktis atanapi anu hartosna, éta bakal langkung beurat.

Naon anu anjeun kedah perhatoskeun ngeunaan awéwé Capricorn

Sacara alami, awéwé Capricorn ati-ati sareng ngitung, ngajantenkeun awéwé tangguh pikeun ngarayu. Koncina nyaéta bikang Capricorn hoyong suksés, ngarah jarang ngalakukeun hal ku satengah ukuran.

Kalayan ieu dina pikiran, anjeun kedah nyandak waktos anjeun sareng serius ngeunaan niat anjeun. Anjeunna praktis, museurkeun tujuan sareng henteu resep ngaco. Anjeunna henteu ngahampura pikeun dijaga luar, tibatan ngantep sadayana ningali campuran rumit na anu pikaresepeun, kasopanan sareng disiplin diri. Kenalkeun anjeunna sakedik langkung saé, sareng anjeunna tiasa ngantep anjeun ningali sisi pikaresepeun sareng seksi na.

Sikepna anu fokus henteu kedah lepat janten snobby - sabalikna pisan, anjeunna mangrupikeun jiwa anu setia sareng haneut pisan, ngantepkeun sababaraha urang luar anu dijaga.

Anjeunna ngagaduhan kapribadian anu nekad sacara alami, janten anjeunna jarang kasasar tina jalanna. Hal ieu ngamungkinkeun anjeunna pikeun nyanghareupan kaayaan naon waé atanapi musibah pribadi, sabab anjeunna mandiri pisan. Sering pisan anjeunna janten pamimpin anu hadé kusabab sipat ieu.

Tekad anu ditetepkeun ieu masihan Capricorn peryogi pikeun kaamanan finansial sareng stabilitas dina kahirupanana. Pikeun ngabantosan ngajantenkeun ieu kajantenan, anjeunna leres-leres teratur sareng henteu pernah mundur ti payun.

Kapribadianana dicirikeun ku dua sisina, sering saling bertentangan. Salaku conto, anjeunna tiasa ditangtayungan sareng henteu kaluar sadayana dina waktos anu sasarengan. Kitu cenah, anjeunna sacara alami optimis sareng mangrupakeun sumber dorongan konstan pikeun batur di sakurilingna.

Anjeunna terang persis dimana ayana sepanjang waktos berkat sifat analitik sareng taliti na, masihan anjeunna wawasan anu maju pisan kana jiwana nyalira.

Sakali anjeun terang kumaha, narik Capricorn bikangna henteu sesah. Teu aya kasalahan, ieu henteu hartosna éta bakal janten perjalanan anu gampang, sabab anjeun bakal tetep ngeureuyeuh padamelan anjeun.

Sanaos anjeunna sami romantis sareng jalmi saterasna, sering pisan anjeunna resep henteu janten éksprési sapertos émosina.

Anjeunna langkung resep nunjukkeun kaasih ku jalan padamelan praktis pikeun ngabantosan jalma anu dipikacinta, sabalikna tina gerakan anu langkung 'tradisional'. Sedengkeun sababaraha jalma panginten ieu salaku tiis sareng sakedik teu raoseun, nyatana anjeunna isin waé.

Sifat ati-ati na ngandung harti yén anjeunna henteu langsung haneuteun ka anjeun, janten entong salah jalan upami anjeunna berinteraksi sareng anjeun dina cara murni analitik. Sakali anjeun meunang haténa, kumaha ogé, kasatiaan sareng dukungan na henteu diragukeun.

Sanaos anjeunna sigana moal nyembah anjeun atanapi ningali anjeun ngalangkungan gelas warna mawar, anjeunna bakal nyayogikeun anjeun yayasan anu paling dasar.

Barina ogé, fokus dirina nyalira sareng nyetir ngabantosan anjeunna ningali sareng ngahargaan tujuan anjeun nyalira, bahkan upami éta atos ngarugikeun waktos anu dikaluarkeun sareng anjeunna.


Jelajah langkung jauh

Kencan Awéwé Capricorn: Hal Anu Kedah Anjeun Terang

Naha Awéwé Capricorn Cemburu Sareng Ngagaduhan?

Awéwé Capricorn Anu Asih: Naha Anjeun Paséa?

Awéwé Capricorn: Sipat Utama Dina Cinta, Karir Sareng Kahirupan

Denise on Patreon


Artikel Metot