Utama Kasaluyuan Kumaha Kéngingkeun Lalaki Aquarius Deui: Naon Teu Aya Anu Nyarioskeun Anjeun

Kumaha Kéngingkeun Lalaki Aquarius Deui: Naon Teu Aya Anu Nyarioskeun Anjeun

Lalaki Aquarius deui

Lalaki Aquarius ngimpi kabébasan sareng ngalakukeun naon anu dipikahoyong ku haténa. Ieu tiasa janten alesan utama naha anjeun henteu deui aya hubunganana sareng anjeunna, tapi éta tiasa bénten-bénten ti hiji hubungan ka hubungan anu sanés.

Kusabab ieu anu sering dilakukeun ku anjeunna, janten sesah pikeun ngayakinkeun anjeunna kanggo akur deui sareng anjeun sareng nyerahkeun kabébasanana, janten anjeun bakal bajoang ngadamel hal-hal sapertos baheula.



Tip top 5 ngeunaan kumaha carana kéngingkeun lalaki Aquarius deui:

  1. Janten cool ngeunaan direcahna, entong teuing émosional ku ayana anjeunna.
  2. Pasihan anjeunna rohangan tapi siap muka nalika anjeunna sayogi.
  3. Entong nganggo bohong waé sabab upami dicekel, anjeunna moal ngahampura anjeun.
  4. Masangkeun deui hal ngeunaan diri anjeun pikeun narik perhatian-Na.
  5. Tingalikeun yén anjeun daék kompromi.

Nalika nyobian pikeun meunangkeun lalaki Aquarius deui, pastikeun anjeun henteu nunjukkeun anjeunna hal-hal bakal siga anu sami pas anjeun duaan kumpul deui. Anjeunna bakal sieun hubungan anyar anjeun bakal ngakibatkeun putus deui sareng anjeun henteu hoyong ieu.

Hayu anjeunna angkat ngarah datang deui

Cara anu pangsaéna pikeun meunang lalaki Aquarius deui nyaéta keren ngeunaan perpecahan sareng ngantepkeun waé anjeunna angkat.



Beuki anjeun bakal nahan naon anu anjeun kantos gaduh, langkung anjeunna bakal nyobian ngajauhkeun dirina ti anjeun, teu kakantun kumaha anjeunna benci kana drama, argumen sareng ditusuk dina tonggongna.

Upami anjeun teras-terasan ngahindarkeun sadayana ieu, anjeunna kamungkinan bakal datang deui ka anjeun langkung gancang ti engké, atanapi meureun anjeunna tiasa nyarankeun sosobatan anu caket antara anjeun duaan.

Kusabab tanda na ngajantenkeun anjeunna langkung rentan kana parobihan dadakan, anjeunna tiasa sumping deui ka anjeun sareng tawaran cinta nalika anjeun paling henteu ngarepkeunana. Éta henteu sesah pikeun mulangkeun hubungan saatos putus sareng lalaki Aquarius upami anjeun terang naon anu anjeun lakukeun.



Ku alatan éta, upami anjeun hoyong lalaki anjeun balik deui, ngan ukur ngalakukeun sababaraha parobihan ngeunaan diri anjeun sareng gambar anjeun, tapi pastikeun anjeunna perhatoskeun. Anjeun kedah janten sacaket idéal na sareng ngajantenkeun hal ieu ngeunaan anjeun katénjo.

Naon anu anjeun kedah émut nalika nyobian ngauihkeun lalaki Aquarius anjeun nyaéta henteu kantos nyarios sareng anjeunna ngeunaan masa depan anjeun babarengan.

tanda naon 10 desember

Ngan tong nyebut nanaon tentang tuangeun sareng kulawarga atanapi perkawinan kumargi anjeunna ngan saukur benci ngadamel rencana sareng mikir payun.

Pisan hésé pikeun lalaki ieu ngalakukeun, janten tong nyobian maksakeun hubungan anjeun ka anjeunna, sanaos anjeunna ogé bagianana. Hésé pikeun nungkulan direcahna, henteu masalah kumaha anjeun sareng pasangan anjeun biasa akur.

Nalika ngeunaan lalaki Aquarius dina kaayaan ieu, anjeun leres-leres meryogikeun kulit kasar. Anjeunna henteu bakal nampi pikeun ngahampura istrina pikeun pengkhianatan, janten anjeun kedah ulah ngalakukeun anu jahat pikeun anjeunna dina biaya naon waé.

Éta moal mungkin pikeun anjeun akur deui sareng anjeunna, tapi anjeun kedah kabuka, jujur ​​sareng siap bumbu kahirupan cinta anjeun. Anjeunna hoyong pasanganna kaget anjeunna unggal dinten.

Naha anjeun masihan anjeunna cekap rohangan?

Éksentris sareng kaseueuran waktos pameget anu memberontak, lalaki Aquarius moal nampi pikeun batur pikeun neken anjeunna ngalakukeun hubungan. Anjeunna moal netep dugi ka siap pisan ngalaksanakeunana.

Anjeunna tiasa sakedik kaku, janten upami anjeunna henteu mutuskeun nanaon serius bakal kaluar tina hubungan anjeun sareng anjeunna, moal aya anu ngayakinkeun anjeunna sabalikna.

Penting pikeun salawasna hormat naon anu diperyogikeun sareng ngantepkeun anjeunna janten serius ti kasual dina waktosna nyalira.

libra lalaki aquarius awéwé soulmates

Ngan hormat naon anu dipikahoyong tina sudut pandang romantis sareng anjeun moal kuciwa. Anjeun panginten hoyong diperlakukeun sami, janten ijinkeun anjeunna ngagaduhan tuntutan anu sami ti anjeun.

Tembongkeun kumaha sosial anjeun tiasa pikaresepeun

Upami anjeun hoyong lalaki Aquarius janten milik anjeun salamina sareng pikeun hal-hal di antara anjeun duaan bakal tiasa beres deui, kantun saderhana mungkin. Anjeunna resep damel babaturan anyar sareng angkat ka pésta.

Éta pisan dipikaresep anjeunna bakal hoyong kaluar unggal akhir minggu sareng didatangan unggal bar di kota. Lalaki ieu masihan seueur pentingna pikeun silaturahim, janten anjeunna tiasa bogoh ka salah sahiji babaturanana.

Kusabab kitu, upami anjeun hoyong janten salah sahiji jalma, siap-siap badé dibawa kaluar ti zona sobat dina hiji waktos. Ngahargaan gaduh seueur rerencangan sapertos anjeunna sareng ulah ragu campur gaul di pesta. Anjeunna ngan saukur bakal resep ka nona anu akur sareng dulur.

Anjeunna ngahargaan kajujuran

Henteu dipikaterang nyarios bohong atanapi teu jujur, lalaki Aquarius ngarepkeun pasanganna sami. Intuisi na pisan kuat, jadi anjeunna tiasa langsung nebak lamun anjeun bohong anjeunna.

Kusabab anjeunna hoyong pisan janten caket batur sareng bersosialisasi, kecerdasan émosionalna langkung luhur tibatan batur '. Gampang pikeun anjeunna pikeun maca jalma sareng ningali niat saleresna, khususna sareng anu anjeunna parantos hubungan.

Yakinkeun anjeunna tina niat anu pangsaéna

Sedengkeun lalaki Aquarius dipikaterang pikeun main-main, aranjeunna ogé tiasa timburu sareng pisan ditangtayungan. Tangtosna, aranjeunna moal meta kana timburu na, tapi aranjeunna pasti teu resep hubunganana kaancam ku jalma séjén.

Upami anjeun parantos putus sareng lalaki Aquarius sareng anjeun masih ngarepkeun badami, ngan ulah bobogohan sareng jalma sanés pikeun ngajantenkeun anjeunna timburu.

Anjeunna kedah pastikeun anjeunna anu anjeun paling hoyongkeun. Ngobrol ngeunaan cinta anjeun ka anjeunna sareng ngalakukeun hal éta ogé kusabab anjeunna bakal balik deui ka anjeun langkung gancang ti engké.

Komunikasi sareng anjeunna

Kusabab calakan pisan sareng ngagaduhan pendapat, lalaki Aquarius resep silih tukeur ideu ngeunaan topik paguneman anu béda.

tanda zodiak pikeun Mei 20

Pikiranana gancang sareng logis, janten anjeunna tiasa nyarios seueur topik, tina sabab kamanusaan dugi ka pamanggihan paling anyar dina téknologi. Anjeunna teras-terasan nembangkeun pendapatna, janten anjeun kedah ngupingkeun anjeunna nalika anjeunna nyarios.

Pernah ngadominasi atanapi nyaring, anjeunna nyatana analitis sareng objektif pisan. Seueur réréncanganna anu hoyong anjeunna di debat sabab anjeunna tiasa ningali masalah tina sababaraha sudut pandang anu béda.

Pasihan anjeunna cukup rupa-rupa

Upami anjeun hoyong ngajantenkeun lalaki Aquarius merhatoskeun deui ka anjeun, laksanakeun pikeun nyiptakeun diri anjeun nyalira. Anjeunna budak pikeun sagala rupa lamun cinta. Upami aya perhatosan anu béda-béda ngeunaan anjeun, anjeunna bakal hoyong terang langkung seueur, janten kamungkinan anjeun akur deui sareng anjeunna bakal ningkat.

Anjeun tiasa ngalakukeun hiji hal ngeunaan penampilan anjeun, resep kana hobi anyar sareng janten langkung narik ati. Ku nambihan seuneu kana cara anjeun katingali sareng kalakuanana, anjeun panginten tiasa néwak anjeunna sapertos lauk dina jaring.

Pas anjeunna parantos mimiti katarik ka anjeun sakali deui, pastikeun anjeunna anjeun siap ngalakukeun naon waé pikeun hubungan anjeun tiasa dibenerkeun.

Entong ngarepkeun teuing perhatian ti anjeunna

Lalaki anu dilahirkeun di Aquarius henteu kasohor ku karep sareng émosina. Salaku kanyataan, seuseueurna ex na anu humandeuar anjeunna henteu cukup raket nalika babarengan sareng aranjeunna.

Nalika marahmay sareng kabuka pisan pikeun nyieun babaturan anyar, anjeunna leres-leres tiasa nempatkeun sababaraha témbok di sakuriling dirina sareng henteu ngantep saha waé datang ka dunya na, henteu masalah upami ngeunaan pasangan atanapi babaturan.

Éta tiasa janten frustasi sareng lalaki anu teu lepas sareng teu émosional sapertos kitu, sareng upami anjeun janten pasanganna, terang waé ieu sifatna.

Anjeunna pasti ngaraos cinta ka anjeun, sanaos anjeunna henteu nyarios pisan. Upami anjeun henteu terang dimana anjeun nangtung nalika sumping ka anjeunna, tong ragu-ragu ngan ukur naros sabab anjeunna tulus pisan sareng pamegetna. Nanging, tong polah nekat cinta na sabab anjeunna hoyong kabébasanna parah pisan sareng benci kapaksa komitmen.

Narima hirup ku aturanana nyalira

Kusabab lalaki Aquarius hirup ku aturanana nyalira, anjeunna kadang tiasa ngagaduhan pendapat anu sigana panatis pikeun seueur babaturanana. Lalaki ieu ngagaduhan cita-cita luhur sareng mikiran ideu anu hébat, janten impianana kadang langkung ageung tibatan kahirupan nyalira.

Rasa kaadilan na maju pisan sareng anjeunna sakapeung ngabayangkeun dunya anu sampurna. Anjeunna tiasa nunjukkeun sadaya ciri ieu ku nyarioskeun hal anu tiasa ngaganggu anjeun, utamina nalika waktosna henteu leres pisan.

Anjeun kedah nyingkahan ngawartosan anjeunna naon anu kedah dilakukeun kalayan biaya naon. Anjeunna mangrupikeun pemberontak sareng jalma anu ngagaduhan pendapat tinggi sareng teu aya anu tiasa ngarobih ieu ngeunaan anjeunna.

Lalaki ieu henteu kapikiran nalika aya anu henteu satuju sareng anjeunna, janten anjeun tiasa nganyatakeun diri sacara bébas dina ayana. Anjeunna sigana bakal janten gumpal nalika dibantah, tapi éta moal janten masalah ageung. Entong nyobian ngarobih anjeunna sabab moal pisan-pisan bagja upami batur bakal ngalakukeun ieu ka anjeun ogé.

tanda zodiak pikeun 9 juli

Jelajah langkung jauh

Lalaki Aquarius dina Hubungan: Ngartos sareng Tetep Anjeunna Asih

Kumaha Cara narik Lalaki Aquarius: Tips Top Pikeun Ngeunaan Anjeunna Asmara

Sipat Lalaki Aquarius Asih: Ti Empati Pikeun Pamilarian Merdeka

Lalaki Aquarius dina Nikah: Naon Jenis Salaki Anjeunna?

Naha Lalaki Aquarius Cemburu Sareng Ngagaduhan?

Denise on Patreon

Artikel Metot