Utama Kasaluyuan Awéwé Usus-Pisces Idéalistik Cusp Awéwé: Kepribadianana Henteu Disamaran

Awéwé Usus-Pisces Idéalistik Cusp Awéwé: Kepribadianana Henteu Disamaran

Aquarius-Pisces Awéwé Cusp

Awéwé Aquarius-Pisces hadir dibarengan pangaruh dobel, bagian tina éta mangrupikeun kapribadian pasifis sareng idéalistik Pisces, anu sanésna sumanget anu teu konvensional, intelektual sareng éklektik tina Aquarius.

Hasilna teu kaémut, sabab leres-leres henteu aya anu saé pikeun ngukur poténsi dirina. Kanyataanna, anjeunna bencong kedah nungkulan kawajiban sareng tanggung jawab.



13 Januari capricorn khusus pisan

Awéwé Aquarius-Pisces cusp sacara pondok:

  • Dilahirkeun antara: lima belasthsareng 21St.Pébruari
  • Kakuatan: Ambisius, berbakat sareng gregarious
  • Kalemahan: Pemberontakan sareng teu yakin
  • Palajaran hirup: Janten langkung ngartos sareng henteu nahan dendam.

Teu aya alesan pikeun pura-pura

Mikir sareng ngalamun disada langkung pikaresepeun, sareng ogé perasaan dunya, berinteraksi sareng éta dina tingkat émosional. Ieu naha awéwé cusp Aquarius-Pisces sering telat dina janjianana, henteu gaduh kaseriusan atanapi produktivitas. Nanging, jalma-jalma ngahargaan sareng ngahargaan kana bagian ieu dirina pisan.

Bagéan Aquarius dirina, di sisi anu sanésna, mangrupikeun jinis anu revolusioner atanapi langkung tipayun anu ngagaduhan seueur ideu anu saé, ideu anu hébat bahkan, anu tiasa ngarobih dunya upami diamalkeun.



Hal anu musibah nyaéta anjeunna henteu ngagaduhan cita-cita atanapi kersa leres-leres nuturkeun ideu na, anu sacara efektif ditarjamahkeun jadi poténsi anu boros.

Malah nalika kaayaan leres-leres matak pikasieuneun, anjeunna hésé pisan pikeun ngadalikeun hirupna sareng ngalakukeun naon anu kedah dilakukeun. Tungtungna, anjeunna masih ngaraos yén teu aya anu sanés anu tiasa tahan sareng dirina nalika ngeunaan budaya, akal, sareng panasaran.

Naon anu matak héran bahkan nepi ka ayeuna ieu pikeun seueur jalma nyaéta gabungan dua tanda zodiak anu béda-béda tiasa nyababkeun manusa anu fungsina, bahkan langkung, hiji anu ngagaduhan poténsial anu luhur pisan. Éta kaleresan sanaos, éta awéwé cusp Aquarius-Pisces.



Anjeunna lugas pisan sareng tumpul ngeunaan karesep, karesahan, motivasi, sareng kahirupan sacara umum. Ieu pikaresepeun pikeun jalma-jalma, kanyataan yén anjeunna henteu ngagaduhan hal-hal anu kedah disumputkeun, yén anjeun leres ngarepkeun anu teu aya ti dirina, sareng anjeunna leres-leres bakal kalakuanana sapertos kitu.

Wanoja cusp Aquarius-Pisces masihan kesan jalma anu jujur, asli sareng lugas persis kusabab kombinasi antara Aquarius idealis sareng Pisces sénsitip.

Anjeunna teu ngagaduhan alesan pikeun pura-pura atanapi palsu émosina sabab anjeunna bakal nganyenyeri dirina samentawis éta.

Tambih Deui, anjeunna ngagaduhan impian ageung pikeun kapayunna, anu jelas henteu kalebet hirup dina dunya kabohongan. Kaseueuran jalma ngabohong atanapi polah kalayan licik dina émutan, sareng ieu sababna anjeunna langkung ngaapresiasi ku babaturanana sareng anu caket.

Sanés yén anjeunna ngajantenkeun dirina pikaresepeun sareng resep, atanapi bahkan jalma-jalma resep kana waktos sareng anjeunna, henteu. Sahenteuna henteu kedah. Éta yén anjeunna dihormat sareng dipuji pikeun sipat ieu.

Jalma-jalma diajar ngahargaan sareng nahan jinisna dina hal anu hormat, utamina kusabab aya kirang sareng kirang di dunya sapertos dirina. Anjeunna leres-leres ngajaga omonganna nalika anjeunna nyarios yén anjeunna bakal ngalakukeun hiji hal, atanapi sahenteuna éta maksudna upami panundaan henteu ngaganggu.

Nalika anjeunna nyarios yén anjeunna henteu resep naon-naon, maka anjeun moal ningali anjeunna ngalakukeun éta. Éta ideu umum, yén anjeunna nuju lumaku alami, janten nyata, hirup hirup tanpa nyéépkeun waktos ku pura-pura.


Jelajah langkung jauh

The Aquarius-Pisces Cusp: Sipat Kepribadian Utama

Awéwé Aquarius: Sipat Utama Dina Cinta, Karir Sareng Kahirupan

Awéwé Pisces: Sipat Utama Dina Cinta, Karir Sareng Kahirupan

Kasaluyuan Awéwé Aquarius dina Cinta

Pisces Awéwé Kasaluyuan dina Cinta

Kaahlian Aquarius, Sipat Positip sareng négatip

Qualities Pisces, Sipat Positip sareng négatif

Kombinasi Bulan Sun

Denise on Patreon


Artikel Metot