Utama Tanda Zodiak 21 Juli Zodiak nyaéta Kanker - Kapribadian Horoskop Pinuh

21 Juli Zodiak nyaéta Kanker - Kapribadian Horoskop Pinuh

Tanda zodiak pikeun 21 Juli nyaéta Kangker.

Lambang astrologi: Keuyeup. The tandana keuyeup ngagambarkeun jalma anu dilahirkeun 21 Juni - 22 Juli, nalika Panonpoé disimpen dina Kanker. Éta nunjukkeun sipat émosional sareng pelindung jalma-jalma ieu.



The Rasi Kanker , salah sahiji tina 12 konstelasi zodiak sumebar dina legana 506 derajat sq sareng lintang anu katingali na + 90 ° dugi ka -60 °. Béntang paling caang nyaéta Cancri sareng rasi tatangga na nyaéta Gemini di Kulon sareng Leo di Wétan.

Ngaran Kanker mangrupikeun nami Latin pikeun Crab. Di Yunani, Karkinos mangrupikeun nami tanda pikeun zodiak 21 Juli, sedengkeun di Spanyol sareng Perancis aranjeunna ogé nganggo Kangker.

Tanda lawanna: Capricorn. Éta dianggap yén kemitraan naon waé antara Kanker sareng Capricorn tanda jalma jalma anu pangsaéna dina zodiak sareng nyorotkeun kemurahan sareng kabébasan.



Modalitas: Cardinal. Ngungkabkeun sabaraha rasa kaasih sareng kaayaan wani na aya dina kahirupan jalma anu dilahirkeun dina tanggal 21 Juli sareng kumaha tulus aranjeunna sacara umum.

Ngatur imah: Imah kaopat . Imah ieu ngatur katurunan, stabilitas bumi sareng hubungan kulawarga sareng persis naon anu dipikabutuh ku mahluk anu saé ieu. Kanker ogé berorientasi kana émut waktos anu kalangkung sareng ngumpulkeun oleh-oleh.

Awak ngatur: Bulan . Planet langit ieu cenah mangaruhan émosi sareng intuisi. Éta ogé tiasa disebatkeun perkawis wanda para pribumi ieu. Glyph Bulan mangrupakeun bulan sabit.



Elemen: Cai . Ieu unsur romantika, anu dilahirkeun dina tanda zodiak 21 Juli anu gancang nawiskeun karep sareng méréskeun kumaha anu aranjeunna raoskeun. Jero cai ngungkabkeun jero jalma-jalma kompléks ieu.

Dinten untung: Senén . Diawasa ku Bulan dinten ieu ngalambangkeun kasabaran sareng sisi bayangan kahirupan sareng sigana gaduh aliran émosional anu sami sareng kahirupan individu Kanker.

Nomer untung: 4, 9, 10, 16, 26.

Motto: 'Abdi ngaraos!'

Inpormasi lengkep dina 21 Juli Zodiak di handap ▼

Artikel Metot