Utama Kasaluyuan Batu Lahir Libra: Opal, Akik sareng Lapis Lazuli

Batu Lahir Libra: Opal, Akik sareng Lapis Lazuli

Libra kalahiran

Batu lahir utama Libra nyaéta Opal, tapi ieu henteu hartosna tanda ieu henteu ngaréspon ogé Agate sareng Lapis Lazuli, dua batu lahir anu khusus.

Libra mangrupikeun jalma anu intelektual sareng ramah, maka batu-batu ieu ngagaduhan seueur tuah ku mangaruhan aranjeunna janten langkung tujuan sareng langkung kuat nalika nyanghareupan tantangan.



Ringkesan batu lahir Libra:

  • Opal dipikaterang pikeun nguatkeun naon waé sipat anu saé sareng gampang interaksi sosial
  • Batu akik ngajantenkeun individu langkung wani, energetic, kuat sareng ngaleungitkeun rasa sieun
  • Lapis Lazuli dianggo ku urang Mesir pikeun berinteraksi sareng kasadaranana sareng milarian jiwa.

Opal

Istilah 'opal' asalna tina basa Latin sareng basa Sanskerta, sareng hartosna 'batu mulia'. Bangsa Romawi kuno nganggap éta salaku tukang nasib anu alus sareng paningkatan harepan. Urang Perancis yakin éta ngajantenkeun anu ngagemna henteu katingali, janten aranjeunna dikaitkeun sareng maling sareng anu ngalakukeun hal-hal haram.

Aya carita Australia anu nyatakeun yén batu permata ieu nguasaan bintang, cinta sareng ngajantenkeun emas di tambang langkung seueur. Nalika ngeunaan kaséhatan, Opal masihan jalma kamampuan pikeun langkung resep hirup. Langkung ti ieu, éta saé pikeun ginjal, Ceuli sareng kulit.



Seueur anu ngagunakeun éta nalika aranjeunna nuju dehidrasi atanapi kakurangan tina ingetan cai sabab nyaimbangkeun cai dina awak manusa. Ieu sababna seueur hidroterapis sareng jalma anu ngagarap cai ngagunakeunana pisan.

Kusabab éta ningkatkeun kahoyongan seksual, éta saé pisan pikeun pasangan anu ngagaduhan masalah di kamar tidur. Opal ngajantenkeun jalma langkung kabuka pikeun émosina, sensual, energetic, optimistis sareng bahkan écentric. Éta dipikaterang nyangking sadaya perasaan gumbira sareng seueur rélaxasi, anu hartosna sababaraha pangagemna tiasa janten sakedik ringan.

Artis nganggo éta sabab éta ningkatkeun minat aranjeunna dina muses sareng masihan aranjeunna kabutuhan pikeun nyiptakeun. Teu aya halangan méntal anu henteu tiasa diungkulan Opal sabab tiasa memotivasi saha waé pikeun nyandak tindakan sareng gaduh sudut pandang anu langkung épéktip.



Naon waé sipat anu hadé anu dipimilik ku jalma anu diperkuat ngan ukur nganggo batu ieu. Éta ngadorong transformasi sareng ngajantenkeun jalma ngartos naon nilai anu saleresna. Jalma anu kapangaruhan pisan ku kanyeri sareng kasangsaraan batur pasti kedah nganggo éta sabab ngajagi aranjeunna tina sagala ieu.

Sing saha jalma anu sénsitip teuing sareng mendakan rélaxasi dina cai dimaksudkeun pikeun nganggo Opal sareng kauntungan tina pangaruhna kusabab batu ieu ngandung kandungan cai anu luhur sareng ngarobih émosi négatip janten positip.

Warna dina Opal nyaéta cara ayana akibat difraksi sareng gangguan, janten prosés ieu bakal dianggo ogé nalika batu ieu ngajagi jalma tina kasusah sareng émosi négatip.

Batu seniman, Opal ngajantenkeun saha aslina sareng enerjik. Maka, anu ngadamel musik, cet atanapi ngalakukeun naon waé jinis seni sanés kedahna ngagunakeunana pikeun nganyatakeun dirina langkung jelas.

Éta nyerep sareng ngagambarkeun, anu hartosna éta nyandak parasaan sareng ngagedékeun aranjeunna dina cara anu épéktip pisan. Sing saha anu hanjelu tiasa ngagunakeunana sareng kéngingkeun tambah wasiat pikeun kahirupan sareng senang. Éta batu tina rupa-rupa sareng kabagjaan, teu kakantun éta ogé anu pangsaéna dina berinteraksi sareng kakuatan cai.

Di Yunani kuno, jalma ngagunakeunana kusabab panginten éta méré kakuatan nubuat. Seksualitas sareng karep mangrupikeun masalah cinta anu batu ieu ngagaduhan seueur interaksi ku cara ngagoda sareng ngagaduhan kakuatan pikeun ngaleupaskeun larangan nanaon.

Saha waé anu rumaos teu stabil sacara émosional kedah nganggo Opal supados langkung puseuran sareng ngagaduhan perasaan anu pas. Upami anjeun henteu tiasa ngariung di pésta, panggunaan batu ieu bakal ngabantosan anjeun komunikasi sareng anu sanés. Méré jalma rasa tanggung jawab kana parasaan sorangan, Opal tiasa ngajantenkeun saha waé ningali naon pelajaran ti jaman baheula.

Émosi anu diideuan ngan ukur positip sareng batu permata dipikaterang ngajantenkeun jalma satia, satia sareng spontan. Jalma anu kabeneran rada deet bakal janten langkung sapertos kieu upami aranjeunna mutuskeun ngagemna. Dina téhnik penyembuhan, Opal ngamajukeun énergi bumi sareng nguatkeun vivacity dina hiji jalma.

Batu akik

Agate mangrupikeun kuarsa mikro-kristal anu parantos diidentifikasi minangka batu semiprecious. Dititénan dina mikroskop, Agate boh buram atanapi semitransparent sareng jarang struktur anu teu tiasa katingali dina mineral sanés.

Sigana boga kakuatan mistis pikeun ningkatkeun kamampuan oratoris masarakat. Éta mangrupikeun batu Bumi, sareng sigana henteu aya mineral sanés anu ngagaduhan sambungan anu kuat sareng unsur ieu.

Panilitian ngeunaan hikmah ésoterika sareng étégal nyatakeun Agate mangrupikeun éntitas anu kabentuk dina kulit bumi Bumi. Dipercaya batu permata ieu henteu ngagaduhan pasangan sadayana Tata Surya sareng bahkan saluareunana.

Éta henteu heran peradaban kuno ti Wétan ningali éta salaku papayung sareng inspirasi pikeun ningkat hubungan sareng kanyataan. Warni sareng éndah, Agata tiasa dipendakan di panjuru dunya, janten teu aya masalah pikeun saha waé pikeun mendakanana.

Henteu kristalin, kristal ieu skala makroskopis sareng dipilih ku ningali tingkat transparansi na. Aya hal-hal sanés sapertos warna, kaéndahan sareng pola anu tiasa dipilih, ditambah katerampilan master anu motong sareng ngagosok ogé pangaruh hébat kana sipat gaib sareng penyembuhan masing-masing batu.

Warna sareng pola dina permukaan ngagolongkeun Agates salaku bentuk crypto-kristalin tina quartz. Éta tiasa warna ungu, coklat, lumut, coklat sareng seueur warna sanés. Nanging, sanaos kumaha rupana, aranjeunna teras-terasan ngahasilkeun kasaimbangan, kaayaanana, kecerdasan sareng ningkat kreativitas.

Éta lumrah pikeun jalma sakapeung lamunan teuing sareng mopohokeun sadayana ngeunaan réalistis. Dina kaayaan ieu, aranjeunna kedah kontak sareng réalitas sareng malikeun hubunganana sareng planét Bumi.

Ieu nalika Agate janten diskusi. Éta ngajantenkeun individu langkung wani, energetic, kuat sareng éta ngaleungitkeun rasa sieun naon waé bari ningkatkeun rasa hormat pikeun dirina nyalira.

Nalika ngeunaan jasmani, éta ngabantosan huntu, paningali sareng ngajaga tina iradiasi anu asalna tina éléktronika. Anu nganggo Agate bakal hirup panjang, beunghar sareng bakal dijaga tina nyeri sirah atanapi panyakit kulit.

Lapis Lazuli

Pencerahan spiritual dimimitian ngan dina pikiran jeung jiwa hiji jalma. Lapis Lazuli mangrupikeun kristal anu ngajantenkeun jalma-jalma ngarambat dina dirina sareng mendakan nasib atanapi tujuanana nyalira di Bumi.

tanda naon januari 4

Nalika janten batu cicing, éta ngagaduhan kakawasaan pikeun pencerahan jiwa sareng ngabantosan jalma-jalma pikeun nyageurkeun dirina langkung gancang.

Ngandung warna unsur anu ngahirupkeun, nyaéta cai, Lapis Lazuli biru sapertos safir sareng ngagambarkeun kasadaran atanapi cara anu langkung gampang pikeun ngungkapkeun parasaan. Anu masihan warna biru na nyaéta walirang anu aya dina matrix batu.

Kusabab fitur kalsit sareng pirit, dibarengan ku sakedik emas, éta ngagaduhan kauntungan anu hadé tibatan kabeungharan sareng kamakmuran. Éta batu milik cakra Panon Katilu, janten urang Mesir kuno, khususna anu karajaan, percaya yén éta bakal muka jalan nuju dunya spiritual, ngajantenkeun imajinasina langkung beunghar sareng langkung éndah.

Jalma anu ngagaduhan émosi négatip sareng teu ngaraos dirina sorangan kedah nganggo kristal Lapis Lazuli sareng ningali warna biru na anu éndah sabab tiasa ningali sagara sareng langit digabungkeun dina gambar sawarga.

Seueur anu dianggo pikeun milarian tempat anu bagja sabab éta batu tina interaksi anu épéktip kalayan kasadaran anu langkung luhur.

Kusabab urang Mesir nganggona pikeun sumanget sareng milarian jiwa, Lapis Lazuli ogé saé pikeun penyembuhan sareng ngabantosan awak manusa dina hirup deui.

Éta vérsi kristal tina aspirin sabab ngaluarkeun nyeri sirah sareng éta kagolong kana cakra sirah. Ditempatkeun dina dahi, nganggo batu sanés sapertos Sodalite atanapi Pirus, Lapis Lazuli tiasa nyiptakeun awak naon waé anu mendakan kamampuan penyembuhan na.

Disarankeun nganggo Lapis Lazuli pikeun ngaleupaskeun sadayana énergi négatip nalika ngaluarkeun napas. Rasa katengtreman sareng sepi dipikaterang nuturkeun téknik ieu sepanjang waktos.


Jelajah langkung jauh

Warna Libra: Naha Bulao Pangaruh Pangsaéna

Kasaluyuan Libra Dina Cinta

Libra Zodiac Sign: Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang

Kombinasi Bulan Sun

Transit Planét sareng Pangaruhna

Bulan dina Tanda

Denise on Patreon


Artikel Metot