Utama Kasaluyuan Libra Sareng Pisces Kasaluyuan Dina Cinta, Hubungan Sareng Seks

Libra Sareng Pisces Kasaluyuan Dina Cinta, Hubungan Sareng Seks

Pasangan gumbira silih cekel

Bersiap-siap nalika Libra sareng Pisces ngahiji salaku pasangan, sabab éta ngalaksanakeunna saumur hirup. Libra anu saimbang tiasa ngajantenkeun Pisces karaos aman. Perhatosan sareng responsif, nalika cinta, Libra kabuka sareng pikaresepeun. Nalika Pisces tumiba ka batur, aranjeunna janten subyektif sareng aranjeunna mimiti ngaoptimalkeun jalma éta.

Kriteria Ringkesan Gelar Kasaluyuan Libra Pisces
Patalina émosional Rata-rata ❤ ❤ ❤
Komunikasi Mamang
Percanten & Kagumantungan Rata-rata ❤ ❤ ❤
Nilai umum Kuat pisan ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Intimasi & Kelamin Kuat ❤ ❤ ❤ ❤

Dina tanggal munggaranna, Libra anu biantara bakal ngajantenkeun paguneman tetep hirup, Pisces tiasa nuturkeun kalungguhanana sareng nyarioskeun naon waé anu pikaresepeun. Anu dipikaresep ku jalma dina tanda ieu ngeunaan Libras nyaéta éksentrisitasna. Pecinta Pisces resep misteri sareng hoyong ngajantenkeun jalma-jalma anu aranjeunna minat pikeun lalaunan ngungkabkeun parasaanna.



Jiwa Libra sareng sikep menawan pasti bakal ngesankeun Lauk. Langkung saé pikeun ogé ngantep Pisces nyarios sareng ngagoda, dina hal éta Libra kedah merhatoskeun bahasa awak dina hal ieu.

Sipat anu paling positip bakal dititénan sareng aranjeunna ngagaduhan kamampuan pikeun nyandak anu pangsaéna dina anu sanés. Silih jujur, Pisces sareng Libra moal pernah ngabohong pikeun ngalereskeun gampang atanapi sigana batur anu henteu.

Nalika Libra sareng Pisces murag asih ...

Boh Libra sareng Pisces mangrupikeun romantika anu ngantosan pangeran sareng puteri na muncul. Nalika aranjeunna bakal pendak, aranjeunna bakal lega aranjeunna parantos silih pendakan. Haténa bakal gancang ngéléhkeun, seueur botol anggur bakal dibuka, aranjeunna bakal nyarios ngeunaan dirina sareng harepan sareng impianana.



Carita cinta antara dua tanda ieu sapertos sihir, produser Hollywood tiasa ngajantenkeun pilem anu saé.

Upami aranjeunna bakal nyandak hubungan lalaunan sareng moal naroskeun naon anu sanés lakukeun sadaya waktos, aranjeunna bakal bagja salami waktos anu lami pisan. Aranjeunna kedah milarian jalma pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun langkung praktis. Ieu mangrupikeun kombinasi ngalamun anu peryogi batur pikeun ngabantosan mitra tetep dina jalur.

Pisces bénten nalika aranjeunna sareng Libra ti kumaha aranjeunna nalika aya di perusahaan jalma sanés. Ieu dua tanda anu sipatna silih lengkepan. Imajinasi Libra bakal ngabantosan aranjeunna ngahontal seueur hal sareng senang.



Libras resep ngamimitian anu anyar sareng ngalaksanakeun ideu na, bari Pisceses resep ngabantosan. Duanana alus ku artos ngarah gampang muka usaha babarengan, salaku mitra anu sanés, sanés ngan ukur romantis.

Sacara umum, hubungan Pisces Libra bakal kutang sareng aranjeunna bakal kabuka pikeun hal-hal anyar. Libras santai sareng Pisces henteu sesah janten sapertos aranjeunna. Libras hoyong janten mitra anu sampurna sabab parantos hoyong batur anu janten caket ti aranjeunna sapanjang kahirupan.

Pisces mangrupikeun tanda anu paling spiritual dina zodiak, ampir mistis. Aranjeunna bakal ngajarkeun Libra seueur hal ngeunaan yoga, téhnik penyembuhan, kristal sareng kumaha ngabantosan aliran énergina ningkat. Sareng Libra anu panasaran moal isin tina diajar hal-hal ieu ti pasanganna.

Hubungan Pisces-Libra éndah ti mimiti nepi ka ahir. Malah lamun éta réngsé gancang ti harepan, mitra bakal gaduh hal romantis pikeun nginget.

Hubungan Libra sareng Pisces

Resep sareng hubungan anu sanés, hal-hal tiasa henteu sapinuhna sampurna antara Libra sareng Pisces, tapi pastina pantes pikeun aranjeunna nuluykeun salaku pasangan. Duanana émosional, dua ieu moal ngagaduhan masalah ngadamel kompromi.

Pecinta Libra-Pisces bakal bingung ku anu sanés, khususna dina mimiti hubungan. Aranjeunna teu tiasa leres-leres ngartos kapribadian sareng sikap anu sanés. Hubunganna bakal sigana moal ngamimitian upami aranjeunna henteu bakal dikenalkeun ku sobat atanapi anggota kulawarga.

Daya tarik diantara aranjeunna pisan halus mimitina sareng ngan mekar ku waktos. Pas aranjeunna mendakan kumaha pikaresepeun sareng narik batur, aranjeunna bakal mimiti kataji.

Upami aranjeunna bakal ngerjakeun béda-béda, aranjeunna bakal langkung maju. Leres hubungan peryogi langkung spontanitas. Pisces sareng Libra mangrupikeun paguneman anu hébat, jalma aktip sareng progresif tapi aranjeunna kedah ngarusak halangan diantara aranjeunna sareng silih ngadorong.

Kalayan dorongan sareng dukungan, masing-masing bakal tiasa janten vérsi anu langkung saé pikeun nyalira. Penting pikeun duanana pikeun ngaapresiasi jeung dipikaharti.

Libras resep seni sareng hal-hal méwah, sedengkeun Pisceans terang pikeun mikawanoh kaéndahan sareng hoyong masihan kepraktisan. Éta kanyataan anu dipikaterang Libras mangrupikeun tanda anu paling alus dina zodiak, aranjeunna ngahargaan konsér musik klasik sareng maénkeun téater di luar ruangan.

Tapi aya hiji hal anu aranjeunna kedah terang ngeunaan Pisces maranéhanana. Sareng éta Pisces rumit sareng émosional, jalma dina tanda ieu sacara teu sadar kedah stabilitas sareng kaamanan. Nalika aranjeunna bakal ngagaduhan ieu ti pasangan, aranjeunna bakal nawiskeun cinta sareng kaasih salaku gantina.

Kasaluyuan perkawinan Libra sareng Pisces

Pisces mangrupikeun jinis anu langkung resep cicing di bumi tibatan kaluar bari Libras mangrupikeun mahluk sosial anu hoyong kaluar sareng bersenang-senang sareng rerencangan di sagala rupa tempat. Dina hal ieu, Libras tiasa ngantunkeun Pisces waktosna ngalamun di bumi, atanapi mutuskeun cicing di jero deui.

Masalahna, boh cara aranjeunna milih, salah sahiji mitra bakal nganyenyeri. Ieu mangrupikeun hal anu ngajantenkeun aranjeunna benten pisan sareng nyababkeun aranjeunna saling menghindari sabisa-bisa.

Aranjeunna tiasa bahagia babarengan salaku pasangan, tapi ngan lamun aranjeunna netepkeun ti mimiti kumaha hubunganana kedah. Upami aranjeunna bakal duduluran, dua ieu bakal silih bantosan sabisa-bisa, tanpa teuing ngaganggu. Upami éta pikeun aranjeunna janten réréncangan atanapi kolega, aranjeunna bakal langkung ti formal sareng debat ti jaman ka jaman. Salaku baraya, aranjeunna bakal jauh sabab teu ngagaduhan naon-naon. Salaku salaki sareng pamajikan, aranjeunna kedah milarian naon anu ngajantenkeun duanana katingali sareng ngalakukeun éta hal sakumaha mungkin.

Sareng ngan ukur kahirupan aranjeunna sasarengan bakal ngajanggélék janten hal anu saé sareng awét dina kaseueuran kasus, anu mangrupikeun kaunggulan anu gedé pikeun duanana sabab masing-masing hoyong anu nyéépkeun sésa hirupna.

Kasaluyuan séksual

Libra sareng Pisces sapertos dua manuk cinta. Aranjeunna nyandak pasangan salamina sareng ngadeukeutkeun silih antara lambaranana. Kelamin diantara aranjeunna gairah.

Pisces imajinatif sareng hoyong nyugemakeun kakasihna saloba mungkin, saterasna, aranjeunna tiasa janten lamunan seksual sareng erotika sareng Libras bakal resep ieu ngeunaan aranjeunna.

Upami dua ieu hoyong langkung gugah dina ranjang, aranjeunna kedah langkung agrésif sareng anu sanésna. Duanana bageur ku parasaanna sareng nalika nawiskeun pelesir, aranjeunna bakal mopohokeun sadayana ngeunaan bédana antara aranjeunna nalika aranjeunna badé di ranjang.

Anu ngarugikeun union ieu

Masalah antara Libra sareng Pisces bakal muncul nalika anu terakhir bakal ditolak atanapi nalika duanana bakal nyingkahan konflik sareng nyobian kabur tina akar masalahna. Dua ieu tiasa kaleungitan dirina kana hubungan anu nyatana, teu pati jero. Pisces tiasa janten manipulatif sabab gampang pikeun aranjeunna ngaidentipikasi naon anu ngajantenkeun hubunganana sareng Libra kuat pisan.

Naon anu gampang pikeun aranjeunna nyaéta aranjeunna henteu ngagaduhan anu kedah diperjuangkeun, sareng konflik anu bakal aranjeunna alami bakal jarang. Boh salah sahiji anu ngayakeun jaman baheula sareng aranjeunna biasana konsentrasi kana tugasna.

Libras tiasa henteu tulus upami kaayaan éta diperyogikeun. Aranjeunna hoyong kasaimbangan pisan, éta siap ngabohong pikeun éta. Ogé, jalma dina tanda ieu rawan selingkuh ti jaman ka jaman, hal anu ayeuna seueur jalma tiasa nampi enteng.

Pisces jero sareng spiritual, ieu hartosna Libras tiasa sakedik teuing sia-sia pikeun aranjeunna. Kanyataan yén Libras hoyong ngan anu pangsaéna sareng méwah tiasa ngaganggu Pisces anu resep langkung saderhana sareng ngagaduhan hal-hal anu henteu merta mahal.

Mungkin Libra bakal mikir yén Pisces teuing émosional sareng henteu rasional. Pisces dipikanyaho ngalungkeun tantrums sareng janten nungtut, janten bakal hésé pikeun Libra sabar kana sikap sapertos kitu. Progresif, Libras panginten panginten Pisces kalangkung laun sareng henteu motivasi. Kompromi perlu pikeun hubungan ieu jalan.

Naon anu kedah diperhatoskeun ngeunaan Libra sareng Pisces

Hubunganna rumit, sareng seueur hal anu aranjeunna tiasa mendakan hiji-hiji ngeunaan anu sanésna salami aranjeunna damel ngagaduhan hal anu sasarengan. Libra sareng Pisces mangrupikeun tanda anu paling romantis sareng asih.

Nanging, tanda-tanda ieu tiasa ngawangun dunya fantasi dimana duanana bakal kabur tina kanyataan. Sareng ieu bakal nempatkeun aranjeunna dina panolakan kanyataan anu aya di sakuriling aranjeunna.

Aranjeunna bakal silih masihan hadiah sareng ngadéklamasikeun puisi sabab ieu kumaha kaayaan aranjeunna. Sentimental sareng milari kanyamanan, aranjeunna bakal ngawangun babarengan bumi anu ramah sareng nyaman.

Dua ieu bakal silih hormat sareng silih pikanyaah ku sadayana haté. Tapi tong pikir aranjeunna bakal kebal pikeun sadaya masalah hubungan anu tiasa dipiboga. Sapertos pasangan anu sanés di luar sana, aranjeunna bakal ngagaduhan momén anu tegangan sareng béda.

Sagalana ngeunaan aranjeunna bakal ngejah romantisme. Libra dipikaterang hoyong disapu suku ku cinta ageung, sedengkeun Pisces bakal ngalakukeun naon waé pikeun dipercaya ku jalma anu dipercaya sareng pelindung.

Éta masihan sareng nyandak hubungan. Unggal waktos Pisces bakal ical dina dunya impian sareng angen-angen, Libra bakal aya di sana pikeun ngabantosan aranjeunna ka bumi deui sareng ngalakukeun hal-hal ngeunaan éta.

Di sisi anu sanésna, Libra bakal diyakinkeun ku Pisces janten langkung sénsitip sareng émosional. Libra bakal nyayogikeun perdamaian sanés sabaraha gelut anu bakal dilakukeun, sedengkeun Pisces mangrupikeun anu marahmay. Nanging, dua ieu moal sering ngalawan sabab sanggup silih ngarti pisan.

Éta panginten nalika hirup bakal sesah, aranjeunna bakal ngalaman sababaraha masalah sabab kabutuhanna bénten pisan. Libras hoyong ngobrolkeun hal-hal, mikirkeun solusi sareng ngajantenkeun hal-hal langkung saé deui, bari Pisces janten émosional teuing sareng mundur.

Éta bakal hésé pikeun Libra pikeun ngadukung Pisces sacara émosional sakumaha aranjeunna peryogi. Pasangan ieu bakal diusahakeun dina waktos setrés, sareng Libra panginten panginten Pisces teuing peryogi sareng rentan.

Di sisi anu sanésna, Pisces bakal mikir yén Libra jauh teuing. Janten kasaluyuan anu aranjeunna biasana gaduh salaku pasangan tiasa ujug-ujug ngaleungit kana hawa ipis.

aries lalaki gemini awéwé cinta kasaluyuan

Upami aranjeunna bakal gelut, Libra bakal ati-ati henteu nganyenyeri Pisces émosional sareng bakal nyobian ngahijikeun deui harmoni. Anjeun moal ningali Libra ngamangpaatkeun kanyataan yén Pisces teuing altruistik. Pisces gaduh kacenderungan tetep dina hubungan anu goréng, tapi ku Libras, aranjeunna moal ngagaduhan masalah ieu.


Jelajah langkung jauh

Libra in Love: Kumaha Kompatibel sareng Anjeun?

Pisces Asmara: Kumaha Kompatibel sareng Anjeun?

11 Hal-hal Konci Anu Kénging Sateuacan Kencan Libra

10 Hal-hal Konci Anu Kedah Terangkeun Sateuacan Bobogohan Pisces

Denise on Patreon

Artikel Metot