Utama Kasaluyuan Mars dina Leo: Sipat Kapribadian sareng Kumaha mangaruhan Kahirupan Anjeun

Mars dina Leo: Sipat Kapribadian sareng Kumaha mangaruhan Kahirupan Anjeun

Mars di Leo

Anjeun tiasa pastikeun sadayana bakal aya perhatosan Mars di urang Leo, saurna, aranjeunna teuing éksprésipis, dinamis sareng pikaresepeun henteu kedah dititénan. Salawasna caang, jalma-jalma ieu tiasa ngajantenkeun jalma seuri dina waktos anu paling sesah.

Mars Leos ogé bageur pisan sareng resep nganyatakeun kaasih ku tindakan. Nalika aranjeunna pikaresepeun sareng positip di luar, aranjeunna teu aman sareng rentan di jero. Leo mangrupikeun tanda egos ageung.



naon tanda zodiak nyaéta 23 Oktober

Mars dina Leo sacara singget:

  • Gaya: Percanten sareng playful
  • Kualitas luhur: Energik, kandel sareng karismatik
  • Kalemahan: Egotistic, korban sareng anti otoriter
  • Naséhat: Léngkah mundur teras antosan sateuacan anjeun bertindak
  • Selebriti: Hugh Laurie, Jose Mourinho, Clive Owen, Brittany Murphy.

Upami anjeun hoyong akur sareng jalmi sareng Mars di Leo, anjeun kedah ngaganggu ego na ku pujian. Aranjeunna hirup bakal dipikareueus sareng ngaapresiasi.

Sipat kapribadian

Éksprésip sareng banter, dunya mangrupikeun tahapan pikeun jalma-jalma anu dilahirkeun sareng Mars di Leo. Jalma-jalma ieu bakal ngalakukeun naon-naon pikeun nyieun dirina dicarioskeun ku saréréa. Pikeun aranjeunna, kahirupan mangrupikeun milarian teras-terasan pikeun senang sareng petualangan énggal.



Aranjeunna hoyong ngaraos raoseun sareng ulin sepanjang waktos. Ahli dina drama, Mars Leos bakal seuri sareng ceurik di payuneun sadayana. Bahkan gelutna sareng jalma sanés bakal kajantenan di tempat umum. Nalika datang ka anu gairah ngeunaan hal-hal, anjeun tiasa sering ngandelkeun éta.

Pamingpin lahir alami, aranjeunna bakal nyobian maréntah boh di bumi boh di padamel. Jalma moal kapikiran nempatkeun aranjeunna jawab sabab pisan otoritas tur akur sareng dulur.

Henteu kakantun aranjeunna gaduh sikap karajaan anu ngajantenkeun aranjeunna siga anu tiasa ngatur naon waé. Tapi pikeun kapentingan nyalira, langkung saé upami aranjeunna dibagi kakuatan.



Ngadominasi sacara berlebihan moal mawa nanaon anu saé. Sareng mungkin aranjeunna bakal janten haus ku sadaya kakuatan kusabab éta mangrupikeun salah sahiji hal anu aranjeunna hirup.

Aranjeunna paling saé nalika aranjeunna kolaborasi sareng anu sanés pikeun minuhan tujuan étika anu langkung luhur, sanés nalika aranjeunna nyobian caang nyalira.

Nalika di bandung, aranjeunna gaduh ritual pacaran masing-masing. Tapi pasanganna kedah ngagumkeun sareng muji aranjeunna. Mars Leos moal tiasa hirup tanpa terang aranjeunna dianggap pangsaéna dina sagala hal.

tip séks sareng lalaki capricorn

Aranjeunna moal pernah katarik ku batur anu murah atanapi anu henteu romantis. Janten kencanna kedah ngarepkeun kembang sareng coklat unggal minggu.

Éta anu paling peka dina dada sareng daérah tukang, janten sapoé di salon pijat bakal ngajantenkeun aranjeunna pangbagéa.

Nalika Mars aya di Leo dina bagan natal, jalma éta pasti karismatik sareng teras-terasan dinamis, panginten ogé nuntut sareng sombong. Saatos aranjeunna bakal kenal saha deui anu langkung saé, aranjeunna bakal janten jalma anu paling haneut sareng paling paduli.

Dramatis sareng pikaresepeun, aranjeunna bakal ngajantenkeun saha waé panasaran kana kapribadianana. Jalma anu moal muja sareng muja aranjeunna bakal kaluar tina kahirupanna rada gancang. Kalayan watekna panas, aranjeunna tenang sareng gampang ngahampura nalika aranjeunna ambek.

Pecinta anu gaduh

Nalika aranjeunna nuju cinta, Mars Leos hoyong nunjukkeun kaasih aranjeunna. Nalika cinta énggal aya di cakrawala, aranjeunna paling bagja.

lalaki capricorn jeung daya tarik awéwé capricorn

Di kamar tidur, aranjeunna hoyong janten anu gaduh sadayana perhatian. Sanés di daérah kahirupan sanés aranjeunna henteu sami.

Dramatis sareng mewah, aranjeunna bakal nyaring dimana waé aranjeunna badé angkat. Kanyataan yén aranjeunna egois, sareng aranjeunna langkung museurkeun kana dirina tibatan ka jalma anu dipikacinta tiasa ngaganggu sababaraha jalma. Kusabab aranjeunna satia, aranjeunna ngaharepkeun pasanganna sami.

Nalika posesip sareng timburu, aranjeunna moal nunjukkeun éta. Nalika Mars Leos hoyong ngaekspresikeun hiji hal, aranjeunna langsung. Dina hubungan, aranjeunna bakal janten pasangan anu romantis sareng pikaresepeun.

Sering anu kakasihna nganggap aranjeunna seueur pisan sabab teuing sumanget. Égo na tiasa ngaganggu saha waé. Tapi aranjeunna bakal dihampura sabab satia sareng milari anu serius.

Anjeun tiasa pastikeun aranjeunna bakal masihan anu pangsaéna dina karung. Aranjeunna hoyong disebat jalma anu paling gairah anu kantos dipiboga ku sadayana, janten aranjeunna bakal ngalakukeun kesan anu luar biasa.

Aranjeunna resep pasangan anu moan sareng jeritan kasenangan. Sareng saatos, aranjeunna bakal reueus ku luar biasa kinerja aranjeunna.

Mars dina Leo lalaki

Lalaki kalayan Mars di Leo bakal satia pisan pas anjeunna komitmen ka batur. Anjeunna dominan sareng hoyong janten pusat perhatian, utamina dina ranjang.

Anjeun moal ningali anjeunna pasip sareng teu paduli. Anjeunna bakal ngatasi sadaya masalah hubunganna kalayan ati-ati. Anjeunna henteu kapikiran méréskeun naon waé masalah anu aya sareng pasanganna.

Sareng anjeunna henteu pisan agrésif nalika nyobian nungkulan hiji hal. Anjeunna lemah lembut sareng pangertian, sigana moal ambek.

Pas rakana parantos nipu anjeunna, anjeunna bakal angkat henteu mundur. Boh Mars boh Leo dipikanyaho mangaruhan tekad hiji jalma. Perhatosan kabutuhan séksual kakasihna, lalaki ieu kedah ngaraos dipikacinta upami anjeunna ngalakukeun dina ranjang. Anjeunna moal nampi anu dianggurkeun.

naon horoskop Maret 21

Mars dina awéwé Leo

Pikasebeleun sareng karajaan, awéwé Mars Leo bakal katingali henteu kahontal. Anjeunna tiasa ngajantenkeun saha waé raoseun sareng ngaapresiasi salami nampi perlakuan anu sami.

Nona ieu resep komunikasi sacara kabuka sareng pancuran pasanganna ku rasa sayang sareng hadiah. Ngan ku cara ieu anjeunna tiasa mastikeun yén jalma anu paling penting dina hirupna ngaraos dihargaan.

Nalika sibuk pisan pikeun maréntah dunya, awéwé Mars Leo kadang-kadang bakal hilap kana kabutuhan pamegetna. Tapi anjeunna bakal nyusunna di kamar. Lalaki dina hirupna kedah ati-ati supados henteu nganyenyeri ego dirina.

Anjeunna leres-leres tiasa nahan dendam sareng uih deui ka anjeunna ku cara anu paling kejem. Nona ieu tiasa ningali gambaran anu ageung sareng bakal teras damel pikeun komunitas dimana anjeunna hirup janten langkung saé sareng langkung saé.

Anjeunna bakal damel teu ngaregepkeun ngawangun karirna, janten anjeunna ngagaduhan hal anu kedah dibanggakeun. Cinta bakal penting pisan pikeun dirina ogé nalika anjeunna hoyong pasangan anu saha anjeunna tiasa senang-senang nyéépkeun hirupna.

naon tanda zodiak kuring 25 Januari

Kasusah pikeun ngungkulan

Nalika Mars ngagabung sareng Matahari, penguasa Leo, anjeun kedah émut yén jalma-jalma anu dilahirkeun dina kaayaan transit anu aya hubunganana sareng Mars sareng Leo mangrupikeun tempur sareng pertahanan.

Mars Leos bakal tetep sumanget sareng mopohokeun kasalahan sorangan. Aranjeunna henteu tiasa nampi aranjeunna henteu sampurna atanapi anu pangsaéna dina naon anu aranjeunna laksanakeun.

Upami jalma bakal nganggap éta ku cara négatip, aranjeunna bakal janten déprési. Ieu ogé bakal kajadian nalika aranjeunna moal dipuji sareng dipuji.

Sing saha anu hoyong diajak ngobrol aranjeunna kedah ati-ati supados henteu disada karasa ambek atanapi ambek. Aranjeunna bakal nyandak sadayana sacara pribadi sareng ngalawan deui sapertos singa asli.

Anjeun moal hoyong diserang ku Mars Leo, langkung-langkung kumargi Mars mangrupikeun planet perang. Hasil pangsaéna ku Mars Leos dicandak nalika komunikasi jelas.

Kusabab aranjeunna dibereskeun, aranjeunna jalma paling satia anjeun tiasa mendakan. Ngan ukur impulsiveness sareng watek goréng anu tiasa ngarusak hubungan anu dipiboga ku aranjeunna. Kusabab aranjeunna gaduh Mars di sisi aranjeunna, aranjeunna tiasa nekad sareng nolak pandangan batur. Éta henteu gampang pikeun ngajantenkeun aranjeunna ngarobah pipikiran nalika aranjeunna mutuskeun kana hiji hal.


Jelajah Salajengna Transits Planét Dina Unggal Tanda Zodiak
☽ Bulan Transits ♀︎ Transit Vénus ♂︎ Mars Transits
♄ Saturnus Transits ☿ Transaksi Merkur ♃ Jupiter Transits
♅ Transit Uranus ♇ Pluto Transits ♆ Néptunus Transits

Denise on Patreon

Artikel Metot