Utama Kasaluyuan Mars di Libra: Sipat Kapribadian sareng Kumaha mangaruhan Kahirupan Anjeun

Mars di Libra: Sipat Kapribadian sareng Kumaha mangaruhan Kahirupan Anjeun

Mars di Libra

Anu dilahirkeun sareng Mars di Libra dina bagan natal na tangtu saimbang sareng paduli, nanging, aya tepi kana tingkah paripolahna, anu ngajantenkeun aranjeunna janten karakter anu ambisius pisan nalika aranjeunna leres-leres hoyong naon-naon.

Jalma-jalma ieu sadayana ngeunaan hubungan anu parantos dikembangkeun kapungkur sareng condong nempel ka jalma. Dimana seueur anu langkung resep nyandak tindakan sareng saatos nyungkeun hapunten, Mars Libras moal ngalakukeun nanaon tanpa nyungkeun idin.



Mars di Libra singgetna:

  • Gaya: Ngarojong sareng perdamaian
  • Kualitas luhur: Bakat, konsiliasi, kakasih-kageulisan
  • Kalemahan: Pengecut, males, manipulasi sareng disingenuous
  • Naséhat: Tangtangan ka saha waé anu henteu ngajantenkeun anjeun betah
  • Selebriti: Elvis Presley, Kim Basinger, Richard Branson, Chrissy Teigen.

Éta langkung seueur ngeunaan rasa amis sareng kirang ngeunaan pait sareng pribumi ieu. Aranjeunna ukur ngaraos stabil nalika jalma-jalma di sakurilingna bagja, janten aranjeunna bakal milarian jauh supados sadayana raos raos. Aranjeunna gaduh strategi anu saé pikeun ngajaga perdamaian sareng aranjeunna bakal suksés dina éta. Iraha batur bakal kesel, aranjeunna bakal aya pikeun ngangkat sumangetna. Kusabab aranjeunna ngubaran batur sapertos sami, aranjeunna bakal ngagaduhan seueur rerencangan sareng kenalan.

Sipat kapribadian

Mars di Libra tiasa janten paradoks sabab Libra hoyong anu sanés kajabi perdamaian, sedengkeun Mars mangrupikeun planét atanapi perang. Janten, anjeun panginten tiasa condong mikir yén Mars Libras henteu sanés mangrupikeun prajurit anu damai.



Éta tiasa nangtang pikeun saurang jalma pikeun ngatur dua kakuatan anu lawan ieu, utamina kusabab Libra diposisikan sabalikna ti Mars anu dikuasai Mars dina roda zodiak.

Diplomat sareng tahan banting pisan, Mars Libras bakalan tetep ngajaga kasaimbangan dina hubungan naon waé anu aya. Aranjeunna terang kumaha nyalurkeun hormat sareng cinta maranéhanana tanpa ngabédakeun atanapi henteu adil.

Sadayana bakal kéngingkeun jumlah anu sami sayang ti aranjeunna. Aranjeunna bakal mingpin ku conto dina grup naon waé. Henteu kakantun aranjeunna bakal merjuangkeun kaadilan dimana waé aranjeunna bakal kéngingkeun kasempetan.



lalaki virgo jeung awéwé virgo

Upami aya anu tiasa ngaganggu atanapi ngaganggu aranjeunna, éta henteu hormat jalma kana mahluk hirup anu sanés. Bisi aranjeunna moal nganyatakeun amarahna, aranjeunna bakal tungtungna panyakit anu patali sareng setrés.

Éta sababna Mars Libras kedah ngaluarkeun diri ti jaman ka jaman. Hal-hal henteu saé sareng saimbang sakumaha anu dipikahoyong ku aranjeunna, janten kabur leres-leres diperyogikeun upami aranjeunna kedah tetep bagja.

Ngiring senang sareng réréncangan tiasa ogé ngabantosan pisan. Upami aranjeunna bakal kaluar sering-sering, aranjeunna bakal mopohokeun sadayana ngeunaan setrés sareng kanyataan yén dunya sanés tempat anu sampurna anu aranjeunna impikeun.

Kusabab aranjeunna gaduh rasa anu mahal, mungkin aranjeunna bakal nyéépkeun sadayana gajihna sakaligus dina hiji sési balanja. Éta disarankeun batur nanganan artos aranjeunna.

Kusabab Mars, pribumi ieu bakal resep debat ti jaman ka jaman. Libras biasana kabur tina konfrontasi, tapi Mars tiasa ngarobih éta. Jalma anu ngagaduhan planét ieu di Libra mangrupakeun kelas anu béntés sareng benci dina bentuk naon waé.

Nalika aranjeunna kedah nyandak kaputusan, aranjeunna bakal nimbang sadaya pro sareng kontra. Jalma bakal nganggap aranjeunna lambat sabab butuh seueur waktos pikeun mikir.

Hésé ngayakinkeun

Pikaresepeun, Mars Libras bakal salawasna narik jalma sareng anggota sabalikna. Aranjeunna mangrupikeun jinis pasip-agrésif, janten ulah ngarepkeun aranjeunna kabuka ngeunaan amarah atanapi kabagjaan aranjeunna.

Anjeun peryogi ngartos subtleties pikeun ngawujudkeun naon anu aranjeunna perasaan. Aranjeunna pikaresepeun sareng marahmay, tapi aranjeunna kedah motivasi upami aranjeunna hoyong suksés dina kahirupan.

Kalayan pasangan, jalma-jalma ieu bakal romantis sareng resep pisan, tapi henteu resep teuing ka jinis. Aranjeunna lumayan konservatif, tapi dina waktos anu sasarengan kataji ku peran-peran. Masihan seueur pentingna pikeun roman, sipatna sensual sareng érotis pisan.

Anjeun tiasa ngahurungkeun aranjeunna ku netepkeun suasana romantis tapi ati-ati sabab tiasa henteu satia nalika aranjeunna ngarasa yén pasanganna henteu sanggup maca pikiranana atanapi nebak naon anu aranjeunna pikahoyong.

pisces lalaki virgo awéwé nikah

Upami kabutuhanna moal kacumponan, aranjeunna bakal langkung ambek kalayan unggal dinten anu kalangkung. Ngalemahkeun sareng ngagumkeun aranjeunna tiasa dianggo sapertos pesona unggal-unggal nuju ngaraos sedih.

Picky, Mars Libras moal akur sareng saha waé. Jalma-jalma ieu sigana katingali lembut sareng haneut nalika aranjeunna pacaran, tapi pas aranjeunna badé bobo, aranjeunna bakal ngajantenkeun pasangan séks liar sareng gairah ieu.

Penting pikeun aranjeunna pikeun ngagaduhan kasaimbangan dina kahirupan aranjeunna, janten di luar kamar tidur aranjeunna bakal disaring sareng ditangtayungan.

Mars dina lalaki Libra

Upami saurang lalaki Mars Libra bakal gaduh cara ngagoda na teu dipaliré ku pasanganna, anjeunna bakal gelo pisan.

Libras tiis pisan nalika dirawat sami. Naon anu adil nyaéta adil, barina ogé. Sareng aranjeunna terang langkung adil tibatan anu sanés. Éta dilambangkan ku tanda kaadilan upami anjeun mikir langkung seueur ngeunaan éta sareng ieu hartosna aranjeunna hoyong kasaimbangan sareng ekuitas.

Mars Libras bakal nungkulan saha waé anu henteu ngubaran batur ku cara anu manusiawi. Aranjeunna milari mawa kasaimbangan dimana-mana aranjeunna bade. Lalaki anu dilahirkeun sareng transit planét ieu dina bagan natal na bakal narik sadayana.

Anjeunna bakal dipikahoyong ku seueur awéwé sabab anjeunna pikaresepeun sareng resep harmoni tibatan huru-hara. Hubunganana bakal lami sareng tengtrem. Sareng awéwé resep lalaki anu lemah lembut sareng henteu resep ngabantah.

Mars di awéwé Libra

Classy tur elegan, saha waé lalaki bakal reueus kaluar sareng awéwé Mars Libra. Anjeunna kasampurnaan anu merhatoskeun pisan kana detil.

Ieu ngandung harti yén anjeunna pameget sareng sobat anu perhatian. Kecerdasanana bakal ngabantosan anjeunna janten anu pangsaéna dina naon anu dilakukeun.

Sénsual sareng intuitif, anjeunna bakal nebak kahoyong sareng kahoyong pasanganna. Nona ieu katarik ka intelektual sareng jalma anu resep mikir ku uteukna sanés haténa.

Obrolan rangsangan ngahurungkeun dirina. Langkung saé upami pasanganna jujur ​​sareng anjeunna. Canggih, anjeunna bakal milih réstoran anu pangsaéna sareng anggur anu paling mahal pikeun kencan anu munggaran.

Anjeunna fungsina langkung saé nalika nuju aya di kelompok tibatan hiji-hiji. Iraha nona ieu karasaeun siga aya anu henteu bade sakumaha anu sakuduna, anjeunna nyandak muatan sareng ngajantenkeun kajadian. Henteu pernah nangtoskeun, awéwé Mars Libra bakal nungkulan sadaya jalma anu kaganggu ku anjeunna dina hiji waktos.

tanda zodiak pikeun 11 Januari

Kasusah pikeun ngungkulan

Pecinta anu trampil, Mars Libras ogé tiasa janten panerapan ageung sareng teu yakin. Éta hésé pisan pikeun aranjeunna pikeun nyimpulkeun gancang sabab aranjeunna salawasna nganalisis sagala rupa masalah.

Sareng nalika ieu prustasi di tempat damel, bayangkeun kumaha sarafna nalika aya kaputusan pribadi, utamina anu patali sareng cinta.

Pasif-agrésif, aranjeunna langkung resep mundur sareng kaleungitan perdebatan tibatan kedah nyanghareupan batur. Aranjeunna paling kabuka pikeun kompromi jalma dina zodiak. Biasana, nalika batur henteu nampi pendapat sareng pamendak na, aranjeunna langkung milih pikeun poho pisan ngeunaan naon anu aranjeunna pikirkeun.

Virgo katelah paling pura-pura, tapi Mars Libras tiasa langkung parah. Pertahanan, mungkin waé aranjeunna bakal ngahasilkeun konflik bahkan tanpa disadari. Nalika aranjeunna bakal kalakuan siga aranjeunna nuju keuna, jalma bakal nyangka yén aranjeunna parantos ngalaksanakeunnana salah sareng bakal teras-terasan nyobian ngalereskeun hal-hal.

Sareng ieu anu kumaha Mars Libras tiasa akhir dina gelung, ngamangpaatkeun upaya batur pikeun tetep wareg. Pasanganna bakal ngaraos reueus badé kaluar di dunya sareng batur sakumaha anggun sareng classy sapertos aranjeunna.


Jelajah Salajengna Transits Planét Dina Unggal Tanda Zodiak
☽ Bulan Transits ♀︎ Transit Vénus ♂︎ Mars Transits
♄ Saturnus Transits ☿ Transaksi Merkur ♃ Jupiter Transits
♅ Transit Uranus ♇ Pluto Transits ♆ Néptunus Transits

Denise on Patreon

Artikel Metot