Utama Kasaluyuan Mars dina Pisces: Sipat Kapribadian sareng Kumaha mangaruhan Kahirupan Anjeun

Mars dina Pisces: Sipat Kapribadian sareng Kumaha mangaruhan Kahirupan Anjeun

Mars di Pisces

Jalma Mars di Pisces duanana sénsitip sareng kuat dina waktos anu sasarengan. Éta sapertos kaayaan sato galak atanapi pejuang pikeun perdamaian. Mars mangrupikeun planét perang sareng konflik, barina ogé Pisces bakal mangaruhan saha waé pikeun tetep ngalamun.

Pribumi ieu bakal balik sareng aliran henteu paduli kaayaan. Aranjeunna henteu hoyong pisan pikeun ngendalikeun atanapi ngarencanakeun teuing kanggo kapayunna. Hal-hal dina kahirupan aranjeunna bakal kajadian sacara alami, atanapi sahenteuna ieu anu diarepkeun.



Mars di Pisces singgetna:

  • Gaya: Gampang sareng lemah lembut
  • Kualitas luhur: Spiritual, empati, ngahargaan jeung ngorbankeun
  • Kalemahan: Pengecut, kabur sareng rawan kecanduan
  • Naséhat: Ati-ati saha anu dipercaya ku rahasia anjeun
  • Selebriti: Marilyn Monroe, Eric Clapton, Ellie Goulding, Jessica Chastain.

Sipat kapribadian

Empati sareng émosional, urang Mars Pisces langkung mikir ku haté. Aranjeunna tiasa nebak parasaan batur bari henteu nyarios teuing. Kusabab Mars ngajantenkeun aranjeunna hariwang, aranjeunna resep nyéépkeun waktosna sareng jalma anu ogé henteu tenang.

Aranjeunna bakal hoyong kadang-kadang ngawadul ngeunaan masalah nyalira, tapi aranjeunna tetep bakal langkung resep ngungkulan masalah jalma sanés. Upami aranjeunna hoyong tenang, aranjeunna kedah diajar kumaha cara ngaleupaskeun. Sababaraha téhnik nenangkeun sapertos pijet terapi bakal ngabantosan aranjeunna pisan.



naon Juni 22 tanda zodiak

Mars ngajantenkeun aranjeunna tegas sareng aktip, Pisces lembut sareng pasip-agrésip. Mangrupikeun kombinasi anu teu biasa, tapi tiasa dianggo.

Mars henteu ngagaduhan pangaruh ageung kana sikep 'badé arus' jalma-jalma ieu, tapi aranjeunna bakal dipuja kusabab henteu ambisius sahingga, henteu sanggup menyakiti saha waé nalika dina misi ngahontal naon anu dipikahoyong.

Upami aranjeunna hoyong bagja, aranjeunna kedah sibuk sareng sababaraha kagiatan tapa sapertos berkebun sareng yoga. Upami aranjeunna henteu ati-ati nalika aranjeunna nuju bogoh, aranjeunna tiasa tungtungna teu merhatoskeun dirina deui.



Upami aranjeunna suksés dina kahirupan, aranjeunna kedah milarian padamelan anu ngamungkinkeun aranjeunna kréatip, sapertos dina seni atanapi desain.

Kusabab aranjeunna henteu tiasa diprediksi sareng sengit pisan, seueur jalma bakal nyangka yén aranjeunna ngan ukur maén tapi Mars Pisces kanyataanna dipimpin ku émosina.

Henteu aya masalah upami aranjeunna bakal nungkulan tantangan intelektual, éta kepraktisan sareng fisikitas anu maéhan aranjeunna. Anehna, aranjeunna ngagaduhan barang pikeun suku sareng sapatu. Kusabab éta mangrupikeun tanda kaemutan sareng imajinasi, ngarepkeun aranjeunna imajinatif pisan dina ranjang.

Sadayana anu tabu bakal ngahurungkeun aranjeunna. Kieu carana aranjeunna kataji ku jinis: ku ngalarang aranjeunna naon-naon. Aranjeunna resep janten pasangan anu tunduk sareng tiasa maénkeun sagala jinis kaulinan erotis anu tanda-tanda sanés sapertos Leo atanapi Aries bakal katéangan seksi pisan.

anu lahir tanggal 9 Pébruari

Kusabab aranjeunna bageur sareng welas asih, aranjeunna bakal nolak amarahna sareng resep ngantep dirina nyalira sateuacan ngajantenkeun batur ngarasa goréng. Idéalistis, aranjeunna tiasa musna dina dunya fantasi sareng henteu pernah balik deui ka kanyataan.

Nalika batur moal hirup sesuai sareng anu diarepkeun aranjeunna, aranjeunna bakal karasa pisan sareng mimiti sangsara. Tingkat tanaga aranjeunna teras-terasan turun naek.

Kadang-kadang aranjeunna sadayana jembar, ari anu sanésna hirup tina inersia. Éta sababna tiasa hésé pikeun aranjeunna tetep damel. Mars Pisces anu paling bagja nyaéta jalma anu ngalaksanakeun hal anu kreatif sareng bébas nganyatakeun diri ku cara anu dipikahoyong.

Sikep romantis

Langkung kana émosi tibatan fisik, Mars Pisces romantis sareng ngalamun. Aranjeunna ngaharepkeun cinta anu sampurna sareng resep lamunan dina ranjang.

Aranjeunna condong ngalakukeun sadayana dina kakuatan maranéhna pikeun ngingetkeun pasanganna. Aranjeunna hoyong batur anu tiasa aranjeunna hubungkeun pisan sareng cinta sapertos dina pilem.

Kusabab aranjeunna sénsitip, aranjeunna bakal ngabales unggal kahayang pasangan urang. Tanpa kasih sayang, jalma-jalma ieu bahkan moal aya hubungan.

Sambungan émosional leres-leres diperyogikeun pikeun aranjeunna kalibet sareng batur. Sacara sensual, aranjeunna leungit tanpa kaakraban. Entong agrésip dina karung, Mars Pisces bakal ngalakukeun naon waé pikeun nyieun pasanganna ngaraos resep.

Anu sanés bakal mikir yén aranjeunna pisah kusabab aranjeunna pasip tapi aranjeunna ngan ukur janten lamunan. Tanda anu paling intuitif sareng beunghar sacara rohani dimana Mars tiasa cicing, jalma-jalma ieu kadang-kadang ngorbankeun diri, ngan ukur pasangan pikeun nyumponan kabutuhanana dina ranjang.

Mars dina lalaki Pisces

Hiji lalaki anu gaduh Mars di Pisces tiasa katingali ngabingungkeun. Sareng kusabab sipat anu bentrok tina Pisces, anjeunna panginten gaduh dua kapribadian anu bakal dipidangkeun na numutkeun kaayaan sareng jalma-jalma di sakurilingna.

Lalaki ieu kedah ditampi kanggo saha anjeunna, anu tiasa janten misteri pikeun seueur jalma. Pas awéwé bakal nyéépkeun waktosna pikeun terang anjeunna, anjeunna bakal mendakan aya seueur hadiah pikeun akur sareng anjeunna.

pisces jalu pisces kasaluyuan awéwé

Anjeunna bakal nyarios persis naon anu hoyong didangukeun awéwéna, dina waktos anu sampurna. Anu ngalamun zodiak, anjeunna bakal ngagaduhan cita-cita sareng ngalamunkeun aranjeunna.

Pasangan anu langkung praktis bakal sampurna pikeun anjeunna. Nalika anjeunna bakal ngabayangkeun sareng némbongan ideu anyar, anjeunna bakal ngalakukeun sagala kakuatan pikeun nerapkeunana. Hubungan sapertos kitu tiasa seueur pisan sumberdaya sareng pikaresepeun pikeun ditonton.

Mars di awéwé Pisces

Entong pernah nganggap enteng awéwé sareng Mars di Pisces kusabab aranjeunna alus teuing pikeun henteu ngaapresiasi. Pisan feminin sareng dina pangaruh tanda Cai, awéwé anu dilahirkeun sareng transit planét ieu dina bagan na mana kalayan aliran sareng ngamungkinkeun kahirupan pikeun ngalakukeun naon waé anu dipikahoyong ku anjeunna.

Anjeunna ngantepkeun dirina diperhatoskeun ku parasaan sareng mimitina romantis. Hiji lalaki anu badé sareng dirina kedah nyandak kembang sareng coklat upami anjeun hoyong langkung ti silaturahim.

Anjeunna ngaraos raos pisan, janten gerakan romantis bakal katingalina sapertos anu luar biasa pikeun anjeunna. Awéwé sareng ngahampura, anjeunna pantes sagala cinta sareng perhatian lalaki kusabab anjeunna ati-ati pisan supados batur raos saé sateuacan anjeunna raoseun sapertos kieu.

Nalika anjeunna hoyong ningali naha anjeunna tiasa percanten ka batur heula, nona ieu moal ngungkabkeun dirina lengkep dina tanggal munggaran. Anjeunna bakal dibuka pas saatos anjeunna bakal mimiti percanten, janten lalaki anu untung anu ngagaduhan dirina bakal tiasa ngamanfaatkeun sadayana énergi Mars sareng Pisces na.

Anjeunna henteu kedah manipulatif sareng robih supados pasanganna langkung resep ka anjeunna. Ogé, anjeunna henteu kedah ngarepkeun anjeunna pikeun ngarobih kapribadianana ogé. Nalika Mars bakal aya di Pisces, nona ieu kedah ngaevaluasi deui parasaan sareng hubunganana.

Anjeunna bakal mendakan kasaimbangan anu langkung saé dina mangsa ieu. Sadayana bakal langkung jelas pikeun anjeunna, janten anjeunna henteu tiasa nganggo alesan yén anjeunna henteu memperhatoskeun hubungan anu ngarugikeun dirina.

Kasusah pikeun ngungkulan

Jalma-jalma Mars Pisces tiasa ngagaduhan masalah pikeun ngendalikeun émosina, teu kakantun aranjeunna kadang henteu mendakan motivasi pikeun ngalakukeun naon anu dipikahoyong, iraha waé aranjeunna hoyong.

Kahirupan sadidinten sigana hésé pisan pikeun aranjeunna anu dilahirkeun kalayan aspék ieu dina bagan na. Seueur anu bakal ningali aranjeunna salaku pasip teuing sabab henteu nyandak tindakan nalika kasempetan pas dina panangan aranjeunna.

gadis libra sareng lalaki scorpio

Butuh batur anu ngarti pisan pikeun urusan sareng Mars Pisces. Aranjeunna kadang nunda sareng ngarawat tina naon anu kedah diungkulan kapungkur. Tapi aranjeunna bakal salawasna nampi sareng merhatoskeun kabutuhan sareng impian pasanganna.

Anu aranjeunna pikahoyong nyaéta sakedik kapercayaan sareng iman. Éta panginten henteu siga anu bijaksana ku naon waé, tapi aranjeunna leres-leres ogé. Sikep ngorbankeun dirina sorangan tiasa ngajantenkeun batur mikirkeun aranjeunna salaku jelema bodo.


Jelajah Salajengna Transits Planét Dina Unggal Tanda Zodiak
☽ Bulan Transits ♀︎ Transit Vénus ♂︎ Mars Transits
♄ Saturnus Transits ☿ Transaksi Merkur ♃ Jupiter Transits
♅ Transit Uranus ♇ Pluto Transits ♆ Néptunus Transits

Denise on Patreon


Artikel Metot