Utama Tanda Zodiak 15 Oktober Zodiak nyaéta Libra - Kapribadian Horoskop Pinuh

15 Oktober Zodiak nyaéta Libra - Kapribadian Horoskop Pinuh

Tanda zodiak pikeun 15 Oktober nyaéta Libra.

Lambang astrologi: Timbangan . Lambang zodiak ieu dianggap mangaruhan jalma anu dilahirkeun 23 Séptémber - 21 Oktober, dina tanda zodiak Libra. Éta mangrupikeun perwakilan pikeun élmu, kasaimbangan sareng kaadilan.



The Rasi lintang Libra mangrupikeun salah sahiji dua belas rasi zodiak. Sumebar rada leutik di daérah anu ngan ukur 538 derajat kuadrat. Éta nutupan lintang anu katingali antara + 65 ° sareng -90 °. Tempatna antara Virgo ka Kulon sareng Scorpio ka Wétan sareng teu gaduh bintang skala munggaran.

Timbangan dingaranan tina Latin Libra, tanda zodiak pikeun 15 Oktober. Di Itali dingaranan Bilancia sedengkeun Spanyol nyebutna Libra.

Tanda lawanna: Aries. Ieu nunjukkeun wahyu sareng produktivitas sareng nunjukkeun yén kerjasama antara tanda matahari Aries sareng Libra panginten nguntungkeun pikeun dua pihak.



Modalitas: Cardinal. Modalitas ngajukeun sipat kerja keras pikeun jalma anu dilahirkeun dina 15 Oktober sareng kawani sareng panangtayunganana ngeunaan hal-hal kahirupan anu paling.

Ngatur imah: Imah katujuh . Ieu ngandung harti tempat anu nempatkeun minat pisan kana kemitraan sareng pentingna ngagaduhan jalma anu pangsaéna. Ieu kumaha waé ogé milarian kahirupan Libras sareng ieu anu diperyogikeun ku aranjeunna pikeun wareg.

Awak ngatur: Vénus . Planét ieu nunjukkeun karep sareng kamurahan. Éta ogé nunjukkeun komponén ati-ati. Vénus saluyu sareng Aphrodite, déwi cinta dina mitologi Yunani.



Elemen: Hawa . Unsur ieu ngajantenkeun kaayaan panas pakait sareng seuneu, nguap cai sareng ngaraos sesek dikombinasikeun sareng bumi. Tanda hawa lahir handapeun tanda zodiak 15 Oktober mangrupikeun intelektual serbaguna sareng kréatip.

Dinten untung: Rebo . Dinten koperasi ieu pikeun aranjeunna anu dilahirkeun di handapeun Libra dipimpin ku Merkur sahingga ngalambangkeun abstrak sareng jalan.

Nomer untung: 6, 7, 15, 17, 25.

Motto: 'Kuring saimbang!'

Inpo lengkep dina 15 Oktober Zodiak di handap ▼


Artikel Metot