Utama Tulisan Tulisan Fakta Rasi Pisces

Fakta Rasi Pisces

Pisces mangrupikeun salah sahiji konstelasi zodiak sareng kagolong kana 88 rasi modéren.



Numutkeun ka astrologi tropis Sun cicing di Pisces ti 19 Pébruari dugi ka 20 Maret sedengkeun dina astrologi sidereal disebutna pikeun mindahkeun éta ti 15 Maret dugi ka 14 April. Sacara astrologis, ieu aya hubunganana sareng planet Néptunus.

lalaki lalaki sareng virgo awéwé

Rasi ieu ti Hémisfér Kalér perenahna antara Aquarius ka wétan jeung Aries beulah kulon.



Diménsi: 889 derajat kuadrat.

Réngking: Kaping 14

lalaki kanker sareng leo awéwé awéwé

Kacaangan: Rasi samentawis samar-samar teu aya lintang anu luhurna langkung luhur tibatan 3.



Sejarah: Nami rasi ieu asalna tina basa Latin 'lauk'. Ieu lauk tina legenda Yunani Aphrodite sareng Eros. Mimiti dijelaskeun ku astronom Ptolemy.

Katerangan nyarioskeun éta ti saprak rasi Babul Sinunutu4 'ngelek hébat'.

Teras urang Yunani ngahubungkeunana sareng lauk dina legenda Aphrodite sareng pertahanan Pan anu ngancik dirina salaku lauk pikeun ngingetkeun dewa.

Ahli astronomi Johannes Hevelius lauk digambar tina didamel tina opat bagian: lauk Boreus, rami, rami Austrinus sareng Orion.

panonpoé dina bulan kanker dina kanker

Bentang: Diantara bintang-bintang rasi Pisces aya Star Ma Maenen's Star, Al Rischa, Fum al Samakah sareng Linteum.

Galaksi: Aya M74, galaksi spiral anu seueur klaster sareng nebulae pakait atanapi CL 0024 + 1654 gugus galaksi anu sanés.



Artikel Metot