Utama Kasaluyuan Taurus Cinta Kasaluyuan

Taurus Cinta Kasaluyuan

lalaki scorpio aries nikah awéwé

Pecinta Taurus panginten paling cocog sareng Scorpio sareng sahenteuna cocog sareng Aries. Janten tanda bumi kasaluyuan tanda zodiak ieu ogé dipangaruhan ku hubungan antara opat unsur zodiak: Seuneu, Bumi, Hawa sareng Cai.



Anu dilahirkeun di Taurus nampilkeun kakhususan anu béda nalika ngahubungi masing-masing tina sabelas tanda zodiak anu sanés sareng nyalira. Masing-masing tina kombinasi anu dihasilkeun ieu patut dibahas nyalira.

Dina téks di handap ieu bakal sacara ringkes ngajelaskeun sadaya kasaluyuan antara Taurus sareng sésana tanda zodiak.

Kasaluyuan Taurus sareng Aries

Tanda seuneu ieu sareng tanda bumi ieu ngahasilkeun lava janten anjeun duaan yakin pertandingan anu kagok!



Hubungan anjeun sigana bakal fokus kana kauntungan material sareng kirang kana karaharjaan spiritual maka terserah anjeun duaan sareng naon anu anjeun minat dina kahirupan.

Kasaluyuan Taurus sareng Taurus

Dua tanda bumi ieu mangrupikeun patandingan anu tiasa jalan anu mana waé ogé! Aranjeunna tiasa ngabuktoskeun janten pasangan anu paling mantep, sensual sareng satia saatos aranjeunna mendakan rasa anu bagikeun pikeun kaéndahan, budaya sareng harta banda.

Atanapi aranjeunna tiasa janten badai leumpang pas egosna bentrok kusabab hubungan ieu tempat pikeun hiji tokoh dominan sareng teu aya anu daék pasrah.



Kasaluyuan Taurus sareng Gemini

Tanda bumi sareng tanda hawa ieu mangrupikeun patandingan anu mustahil! Gemini badai asup sareng kaluar hubungan ninggalkeun Taurus tanpa réaksi.

Taurus anu pragmatik sareng réalistis hoyong ngadominasi sareng ngarahkeunnana kumaha hubunganna lumangsung bari Gemini serbaguna sareng energetik henteu daék nurut sareng resep cicing di daérah anu ngalamun na.

lalaki kanker cinta ka awéwé gemini

Kasaluyuan Taurus sareng Kangker

Tanda bumi sareng tanda cai ieu cocog gampang! Aya anu nyebatkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji pasangan anu idéal sabab teu aya anu tiasa nyarios mana anu salah sahiji diantara aranjeunna modél anu sanésna tapi hasilna pasti. Duanana suksés kaluar tina fitur anu pangsaéna dina fitur penting sanésna.

Sakilas, Taurus nawiskeun jumlah stabilitas, sensitipitas sareng adaptabilitas anu diperyogikeun ku Kanker moody nalika Kanker nyandak kreativitas sareng énergi dina pasangan anu dipercaya sareng asih ieu anu resep dina kahirupan sapinuhna anu ditawarkeun.

Kasaluyuan Taurus sareng Leo

Tanda bumi sareng tanda seuneu ieu mangrupikeun patandingan anu mustahil! Kombinasi ieu sering mangrupikeun gunungapi anu siap ngabeledug anu nyababkeun ngabelok dina dua sisi. Duanana pikaresepeun dina kasenangan saderhana tapi ieu aya dina arah anu sabalikna.

Ogé, anjeun moal tiasa gaduh dua pamimpin ngabantah sadaya waktos dina kaputusan saderhana anu saderhana. Upami aranjeunna hasil netep nalika waktuna masing-masing kompromi aranjeunna dina jalan anu pasti pikeun ngahontal kauntungan matérial.

Kasaluyuan Taurus sareng Virgo

Dua tanda bumi ieu cocog gampang! Dimana anjeun tiasa mendakan dua jalma deui ka bumi, duanana damel pikeun nyiptakeun harmoni dina kahirupan aranjeunna sareng kahirupan jalma-jalma di sakurilingna.

Duanana ngahargaan katenangan, réliabilitas sareng ngungkabkeun lelembutan dina gerakan anu paling saderhana. Hal-hal badé dijalankeun lancar, kacuali salah sahiji anu cicingeun mikahoyong langkung ti harmoni saderhana sareng kabahagiaan pasangan ieu anu hal, sanaos dimimitian sacara nguntungkeun, bakal tungtungna ngadadak.

Kasaluyuan Taurus sareng Libra

Tanda bumi ieu sareng tanda hawa ieu paséa kagok! Aranjeunna duanana stabil pisan tapi hiji Libra anu kalem moal ngartos pinuh kana Taurus anu energetik sareng materialistis.

Cita-cita aranjeunna lumayan jauh janten hésé pikeun aranjeunna milarian paduan umum ngeunaan rencana ka hareup. Libra peryogi bakti bari nekad Taurus ngan ukur bakal nurut nalika anjeunna ngémutan, sareng nalika waktos éta sumping, Libra parantos lami teu aya.

Kasaluyuan Taurus sareng Scorpio

Tanda bumi sareng tanda cai ieu mangrupikeun patandingan anu tiasa jalan anu mana waé ogé! Aranjeunna tiasa janten pasangan anu paling gairah ayeuna teras ngabantah sapertos musuh anu pangkuatna dinten anu sanés.

nalika lalaki capricorn cium anjeun

Sabalikna memang narik tapi dua ieu sigana bakal gagal pelajaran dimana aranjeunna modél sareng silih adaptasi. Duanana kuat niat sareng teu aya anu bade kompromi.

Kasaluyuan Taurus sareng Sagittarius

Tanda bumi sareng tanda seuneu ieu cocog gampang! Duanana pikaresepeun dina kasenangan saderhana kahirupan sareng ngan ukur hitungan waktos sateuacan aranjeunna mendakan kumaha ayana silih ngabeungharkeun kahirupan aranjeunna.

Hubunganna sigana bakal fokus kana kauntungan material sareng kirang kana karaharjaan spiritual tapi tungtungna éta terserah aranjeunna dina arah naon aranjeunna mindahkeun hal.

Kasaluyuan Taurus sareng Capricorn

Dua tanda bumi ieu cocok pisan! Pasangan anu henteu peryogi waktos pikeun ngawangun rut anu paling jero. Aranjeunna ngagaduhan cita-cita anu sami, kabagjaan anu sami dina mikaresep kasenangan saderhana kahirupan.

Duanana ngahargaan katenangan, réliabilitas sareng ngungkabkeun lelembutan dina gerakan anu paling saderhana. Hal-hal badé dijalankeun lancar, kacuali salah sahiji anu cicingeun mikahoyong langkung ti harmoni saderhana sareng kabahagiaan pasangan ieu anu hal, sanaos dimimitian sacara nguntungkeun, bakal tungtungna ngadadak.

Kasaluyuan Taurus sareng Aquarius

Tanda bumi sareng tanda hawa ieu mangrupikeun patandingan anu mustahil! Aranjeunna sacara alami narik sareng silih ngalengkepan salaku nada Aquarius anu bijaksana dina Taurus anu pikasieuneun tapi kadang hal-hal pasti bakal ngabeledug sareng teu aya anu tiasa dilakukeun.

Salah sahiji anu tenang Aquarius moal pinuh ngartos Taurus anu energetik sareng materialistis. Cita-cita aranjeunna lumayan jauh janten hésé pikeun aranjeunna milarian paduan umum ngeunaan rencana ka hareup. Aquarius peryogi bakti bari nekad Taurus ngan ukur bakal nurut nalika anjeunna nganggap.

Kasaluyuan Taurus sareng Pisces

Tanda bumi sareng tanda cai ieu cocog gampang! Heran Taurus sigana ngartos Pisces peryogi kanggo nyalira sareng kaasih.

Pisces ogé daék nurut kana sababaraha kaputusan otoriter Taurus ngarah disetél pikeun jangka panjang salami masing-masing sahijina terang iraha bade lirén sareng ngartos pentingna anu sanés.



Artikel Metot