Utama Kasaluyuan Taurus Man sareng Gemini Awéwé Kasaluyuan Jangka Panjang

Taurus Man sareng Gemini Awéwé Kasaluyuan Jangka Panjang

Taurus Man Gemini Awéwé

Kasaluyuan antara lalaki Taurus sareng awéwé Gemini ngagaduhan seueur kasempetan pikeun suksés. Pikeun ngamimitian, kadua tanda ieu fokus pisan kana kéngingkeun naon anu dipikahoyong dina kahirupan sareng anu utami, dina bagja.

Kriteria Gelar kasaluyuan awéwé Taurus Man Gemini
Patalina émosional Rata-rata ❤ ❤ ❤
Komunikasi Handap rata-rata ❤ ❤
Percanten & Kagumantungan Mamang
Nilai umum Handap rata-rata ❤ ❤
Intimasi & Kelamin Kuat ❤ ❤ ❤ ❤

Jalma-jalma di sekitar pasangan awéwé Gemini lalaki Taurus dipilih kalayan bijaksana sareng aranjeunna ogé terang naon anu aranjeunna pikahoyong tina kahirupan. Nalika aranjeunna silih udagan, dua ieu bakal hoyong senang pisan sabab anjeunna sensual, sareng anjeunna pisan kabuka sareng bicara.



The Positif

Lalaki Taurus kuno baheula sareng pikaresepeun. Anjeunna bakal ngadeukeutan awéwé Gemini kalayan sopan santun sareng émutanana.

Ati-ati sareng saha anjeunna anu dipikacinta, lalaki ieu sabari ngantosan naha jalma anu dipilihna nyaéta pasangan anu sampurna pikeun anjeunna. Tanda bumi sapertos Taurus nyandak lalaunan.

Nalika aranjeunna murag asih, lalaki Taurus sareng awéwé Gemini bakal swasta pisan sareng ngan bakal ngabagi berita ngeunaan hubunganana sareng sababaraha urang. Duanana hoyong gaduh sakumpulan babaturan sakedik anu saha aranjeunna nyéépkeun waktos paling.



Anjeunna menawan, janten anjeunna bakal narik seueur lalaki. Anjeunna bakal merjuangkeun supaya awéwé tetep deukeut.

Kelamin antara lalaki Taurus sareng awéwé Gemini bakal saé sareng imajinatif. Anjeunna bakal ngantepkeun anjeunna terang naon anu dipikahoyongna, sareng anjeunna bakal ngupingkeun sareng nganteurkeun. Aranjeunna moal pernah silih panyakit.

Dua ieu mangrupikeun kombinasi anu saé Bumi sareng Udara. Ieu ngandung harti aranjeunna ngagaduhan karep sareng seueur cinta pikeun silih.



Beuki kuat hubunganana janten, kirang gaduh lalaki Taurus janten. Sareng awéwé Gemini bakal tiasa ngaraos kabagjaan kalayan senang.

Anjeunna bakal hoyong ngawangun bumi anu bahagia sareng aman pikeun duanana, sareng anjeunna bakal nawiskeun stabilitasna. Dua ieu bakal hirup dina dunya anu aranjeunna parantos ciptakeun babarengan, sareng dimana aranjeunna sanggup minuhan harepan sareng impianana tanpa bajoang teuing.

Anjeunna teratur, anjeunna nyandak langkung seueur warna pikeun kahirupan aranjeunna. Anjeun tiasa ningali aranjeunna kolaborasi saé pisan, sabab aranjeunna sok aya sorot panon nalika babarengan. Aranjeunna bakal ngagungkeun hubunganna unggal dinten.

Kusabab aranjeunna ogé babaturan anu saé, aranjeunna bakal senang dimana-mana waé. Anjeunna bakal datang sareng seueur ideu anu disababkeun supaya duanana ngarasa bagja. Anjeunna bakal serius pisan kana naon anu dicarioskeun sareng bakal minuhan unggal kahoyong.

Hubunganna pikaresepeun sareng bahagia. Upami anjeunna kirang gaduh sareng masihan kabébasan anu diperyogikeun ku anjeunna, aranjeunna bakal langkung lami.

Perkawinan maranéhanana moal dijaga tinggi kusabab aranjeunna wajar janten salaki sareng pamajikan.

Anu Negatip

Awéwé Gemini mangrupikeun tanda ganda, anu hartosna anjeunna terang kumaha ngamanipulasi sareng ngarobih numutkeun kaayaan sareng jalma. Lalaki Taurus bakal ngudag dirina dugi anjeunna milikna. Anjeunna resep rutin sareng henteu kedah diganggu, tapi anjeunna tiasa robih.

Kanyataan yén anjeunna spontan bakal nyandak sakedik warna dina kahirupan Taurus anu tetep tapi ogé bakal janten sumber anu permanén pikeun kamungkinan konflik.

Kuat sareng sepi, lalaki Taurus praktis. Anjeunna bakal tiasa ningali dunya sakumaha aslina, anu mangrupikeun hal awéwé Gemini henteu tiasa sok ngatur.

Dina awalna, anjeunna bakal panasaran ku pamilarian anu teras-terasan pikeun variasi sareng parobihan. Tapi dina waktosna, bédana ieu tiasa nyababkeun sababaraha gangguan dina hubunganna. Anjeunna kedah nampi yén Aisyah resep ngajajah sareng ngaji ti hiji tempat ka tempat anu sanés.

Anjeunna bakal ngahargaan anjeunna kusabab ngagaduhan parasaan anu jero, tapi anjeunna bakal peryogi diajar kumaha ngamaenkeun deui kacintaanna.

Sami-sami sareng pasangan sanésna, aya ogé hal anu bakal ngajantenkeun aranjeunna gaduh argumén ti waktos ka jaman. Taurians hoyong sadayana diatur.

Aranjeunna bakal ngalakukeun naon waé pikeun ngagaduhan bumi anu nyaman sareng beuteung anu bahagia. Anjeunna ningali hubungan langkung seueur salaku kasempetan pikeun langkung senang. Anjeunna langkung serius tibatan ieu.

Anjeunna bakal bakti nyalira pikeun hubungan. Janten komitmen, lalaki Taurus bakal sering janten ganggu ku kanyataan yén awéwé Gemini na sapertos ngapung sareng henteu merhatoskeun teuing kana naon anu kajantenan aranjeunna salaku pasangan.

Hubungan Jangka Panjang sareng Prospek Nikah

Éta tiasa nyarios awéwé Gemini sareng lalaki Taurus ngagaduhan kasempetan lemah pikeun ngajantenkeunana salaku pasangan dina jangka panjang. Anjeunna moal percanten ka anjeunna kusabab anjeunna saé ku ucap. Anjeunna bakal sering setrés anjeunna ku nyarios.

Ngagaduhan, anjeunna bakal salawasna curiga ka anjeunna. Aranjeunna ogé bakal merjuangkeun artos sabab awéwé Gemini méakkeun gagabah, sareng lalaki Taurus hoyong ngahémat kanggo pikahareupeun anu langkung saé.

Éta panginten gaduh sababaraha waktos sakedik, tapi pastina moal lepas.

Tapi hiji hal anu pasti dina dua ieu: aranjeunna bakti. Hubungan maranéhna moal kedah diperhatoskeun teuing. Upami aranjeunna difokuskeun naon anu ngajantenkeun aranjeunna bagja dina waktosna, aranjeunna bakal wareg.

Awéwé Gemini cukup romantis pikeun duanana. Anjeunna sigana bakal masihan anjeunna sababaraha kado anu boros. Pikaresepeun ogé, nona ieu bakal ngayakinkeun lalaki Taurus pikeun ngalakukeun naon anu dipikahoyong ku seuri.

Anjeunna henteu ngagaduhan imajinasi anu beunghar, janten anjeunna bakal janten jalma anu bakal ngatur jaman senangna.

Lalaki Taurus bakal ngutamakeun hubunganana. Utamana sakali anjeunna nikah, anjeunna bakal hoyong janten anu ngatur sagala hal, sareng awéwé Gemini moal kapikiran ngantepkeun anjeunna maréntah. Bakal aya sababaraha kasusah diantawisna sabab anjeunna ngagaduhan tingkatan hirup anu langkung gancang sareng anjeunna ogé tiasa moody.

Nalika anjeunna hoyong pendak sareng jalma énggal sareng silaturahmi, anjeunna resep ngagaduhan sakumpulan jalma leutik anu senang-senang ti jaman ka jaman.

Sakumaha ceuk sateuacanna, lalaki ieu tiasa gaduh pisan. Anjeunna bakal sabar ngantosan awéwéna balik ti padamelan, sareng anjeunna bakal hoyong imahna paling sering. Ieu tiasa nyababkeun masalah.

Nalika aranjeunna tiasa ngabéréskeun ieu ku nyarioskeun hal-hal, aranjeunna masih bakal pendak sareng masalah anu sami, kusabab awéwé Gemini peryogi kabébasan dirina.

Aranjeunna gaduh cukup kimia sareng aranjeunna saling ngartos pisan, tapi upami aranjeunna hoyong ngajantenkeun salami pasangan anu nikah, aranjeunna kedah langkung ngusahakeun hubunganana.

Naséhat Akhir kanggo Taurus Man sareng Awéwé Gemini

Pikaseurieun ningali kumaha Gemini ngalir dina bunderan sareng lalaki Taurus nuturkeun jalan anu lempeng dina kahirupan.

Anjeunna kedah ngantosan anjeunna ngadamel gerakan anu munggaran, sareng anu kadua, sareng anu katilu. Sahenteuna anjeunna jujur, sareng anjeunna tetep ngajaga naon waé.

Dua ieu kedah seueur diajar tina unggal séwang-séwangan. Anu hiji isin, anu sanés pisan marahmay. Lalaki Taurus hoyong ngahémat, awéwé Gemini hoyong nyéépkeun sadayana anu dipibanda dina perjalanan sareng panginten mobil anyar.

Nalika salah sahiji hoyong ngalakukeun anu spontan sareng pikaresepeun, anu hiji deui parantos parantos ngadamel rencana pikeun akhir minggu.

Éta sanés ageung masalah anu aranjeunna resep sababaraha hal anu béda, tapi kumaha aranjeunna silih ngahargaan kahoyong sareng karesep masing-masing penting. Konci pikeun hubungan ieu nyaéta pikeun duanana lirén janten egois sareng nganggap opini anu sanés janten langkung seueur.

Nalika aranjeunna henteu silih laksanakeun kalayan hormat kana kahoyong sareng kabiasaan na, aranjeunna bakal silih jarak jauh. Sareng ieu tiasa ogé ngaleungitkeun duanana énergi anu dipibanda.

kanker panonpoé pisces bulan lalaki

Ngartos silih bakal janten solusi pikeun merjuangkeun saha anu leres atanapi anu ngagaduhan ideu anu langkung saé pikeun kaluar peuting. Upami aranjeunna hoyong hubungan anu langkung mantep, dua ieu kedah kasabaran.

Anjeunna tiasa nyayogikeun langkung stabilitas sareng kaamanan pikeun kahirupan dirina, anu sama sekali henteu goréng. Anjeunna bakal kedah diajar kumaha carana janten langkung marahmay ti dirina. Éta bakal ngabantosan anjeunna pisan dina kahirupan supados tiasa langkung seueur babaturan.

Anjeunna tiasa nunjukkeun ka anjeunna kumaha ngagaduhan kasabaran anu langkung. Upami anjeunna ditampi ku bunderan babaturan sareng kulawarga, anjeunna bakal siap nganggap anjeunna bagian penting dina kahirupan dirina.

Dina waktos anu sasarengan, lalaki Taurus kedah bajoang ngajaga awéwé Gemini na dirangsang, sacara mental sareng fisik.

Upami anjeunna hoyong kéngingkeun anjeunna, anjeunna kedah kumaha waé tetep fokus ka dirina. Sababaraha catetan cinta sareng sinyal cinta anu atra bakal pikaresepeun. Anjeunna diwengku sareng harta banda na penting pisan pikeun anjeunna. Anjeunna kedah ngartos ieu kusabab anjeunna henteu sapertos kitu pisan.


Jelajah langkung jauh

Sipat-sipat Manusa Taurus Asmara: Ti Sayah Sanggup Sanggup Sanggama

Awéwé Gemini Anu Asih: Naha Anjeun Pasangan?

Taurus Soulmates: Saha Rakan Hirupna?

Gemini Soulmates: Saha Rakan Hirupna?

Taurus sareng Gemini Kasaluyuan Dina Cinta, Hubungan Sareng Seks

Manusa Taurus Kalayan Tanda-tanda Anu sanés

Awéwé Gemini Kalayan Tanda-tanda Anu sanés

Denise on Patreon


Artikel Metot