Utama Kasaluyuan Awéwé Taurus dina Pesanggrahan: Naon Anu Kedah Diarepkeun sareng Kumaha Cara Nyiptakeun Cinta

Awéwé Taurus dina Pesanggrahan: Naon Anu Kedah Diarepkeun sareng Kumaha Cara Nyiptakeun Cinta

Tampan, bébas sareng pelindung pikeun anu dipikacinta, awéwé Taurus ogé dominan sareng posesip. Aranjeunna resep janten kalungguhan sareng janten kendali, janten kengingkeun awéwé Taurus anjeun janten jalma anu nguasaan dina ranjang.

Nalika anjeunna henteu ngagaduhan drive séks ti Aries atanapi Libra, awéwé ieu bakal naroskeun langkung seueur upami anjeunna resep hubungan séks sareng anjeun.



Anjeunna nyieun cinta sareng karep sareng lelembutan, sareng anjeunna pikaresepeun sareng seksi nalika anjeunna ngalakukeun éta. Anjeunna resep pasangan anu tiasa ningali sadaya kualitas ieu dina dirina.

Wanoja Taurus resep hubungan séks sareng anjeunna percaya kana kakawasaan cinta. Upami anjeunna parantos ragrag pikeun anjeun, anjeunna bakal ngarusak sareng ngarawat anjeun sapertos raja di kamar tidur. Anjeunna moal pernah nipu nalika anjeunna napel pisan sacara fisik sareng émosional.

Seksualitas na héran

Sami sapertos budak awéwé anu sanés, awéwé Taurus resep nalika pasanganna merhatoskeun anjeunna sareng ngan ukur anjeunna.



Anjeun kedah teras-terasan pujian, ngarangkul sareng nyium anjeunna. Anjeunna resep gaduh kelamin gaya baheula sareng anjeunna henteu kana pangalaman anu kasar.

Hiji hal anu anjeun kedah terang ngeunaan kacinta anjeunna nyaéta yén anjeunna cenderung rada teu puguh. Nalika anjeunna ékspérimén dina ranjang éta ngan kusabab pasanganna hoyong anjeunna, sanés kusabab éta pelesir anu paling pikaresepeun.

Nanging, anjeun kedah janten anu masihan saran. Entong labél anjeunna salaku pikaboseneun, sabab sanaos anjeunna henteu heran sapertos Libra sareng Aries, anjeunna teras-terasan méncogkeun kahoyong pasangan. Awéwé Taurus langkung seueur sapertos anu ngurus nalika aranjeunna aya di antara lambaranana.



Nalika sareng awéwé Taurus, cobi sareng henteu ékspérimén anu seueur dina ranjang. Kelamin tradisional bakal cekap pikeun anjeunna.

Ogé, upami anjeun masih ngudag anjeunna, pastikeun anjeun masihan seueur waktos sareng rohangan pikeun mutuskeun yén anjeunna hoyong bobo sareng anjeun atanapi henteu. Kadang-kadang, nona ieu tiasa janten moody sareng éta nalika anjeunna janten males sareng ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun naon waé anu anjeun pikahoyong di kamar.

Sakumaha nyarios sateuacanna, anjeunna biasana resep janten jalma anu aya dina kadali. Di sagigireun ieu, teu aya sanés anu tiasa ngarobih libido awéwé Taurus sareng cara anjeunna cinta. Anjeun kedah nganggap dirina langkung seueur salaku pamajikan nalika anjeunna resep miara anjeun sanajan aya di antara lambaranana.

Sedengkeun seuseueurna lalaki ngarepkeun anjeunna ngan ukur mantep sareng repetitive dina ranjang, awéwé di Taurus tiasa kaget ku kumaha sengitna anjeunna ngalaksanakeun. Sateuacan kalakuan anu saleresna, jaga waé anjeunna ngahibur ku paguneman enteng sareng sababaraha kaulinan godaan.

Anjeunna resep palaku tibatan anu nyarios sareng anjeunna ningali kelamin salaku hal anu tiasa kabur tina kanyataan, alam lamunan anu tiasa ngabantosan anjeunna ngungkulan setrés. Ieu henteu hartosna anjeunna henteu handap-ka-bumi sabab anjeunna.

Hésé pikeun nyocogkeun énergi séksualna, sareng anjeunna resep pisan nalika kaayaan janten fisik. Anjeunna terang naon anu dipikahoyong pasanganna pikeun ngalakukeun ka anjeunna sareng anjeunna bakal ngekspresikeunana tanpa aya hambatan.

naon Pébruari 26 tanda zodiak

Nalika cinta, awéwé Taurus paduli, sumanget sareng sénsual. Anjeun kedah gaduh kasabaran sareng ngarayu anjeunna salami anjeunna hoyong anjeun.

Anjeunna resep langkung kenal anjeun, tapi ngan ukur bakal ngalakukeun sakali anjeunna yakin tina pilihanana. Entong hilap yén jalma Taurus bakti pisan, janten nalika aranjeunna komitmen, aranjeunna komitmen salami hirup.

Pastikeun adegan parantos disetél

Kalayan kacenderungan timburu, awéwé Taurus moal resep anjeun ngagoda sareng jalma sanés. Seks sareng awéwé di Taurus pinuh ku sensualitas. Anjeunna henteu buru-buru sareng anjeunna mikaresep unggal waktos siga anu terakhir.

Foreplay mangrupikeun hal anu alami pikeun anjeunna. Salaku jalma anu resep rutin, nona Taurus bakal condong ngulang deui dina ranjang.

Sateuacan anjeun nyarios yén anjeunna bosen, pikirkeun sadaya kasenangan anu sanggup dipasihkeun ku anjeun. Ngan ukur kéngingkeun jabatan sareng téhnik énggal sareng anjeunna bakal langkung senang pikeun nyobaan.

Kanyataan yén anjeunna ngagaduhan apresiasi pikeun hal-hal anu paling saderhana dina kahirupan, sareng énergi séksualna ngajantenkeun awéwé Taurus janten pasangan ranjang anu saé. Seueur jalma gagal ningali kumaha pikaresepeun séks.

Anjeun moal ngagaduhan seueur kahirupan séks sareng awéwé Taurus, tapi anjeun bakal yakin ngagaduhan hubungan jangka panjang anu ngeusi karep. Awéwé anu ngagaduhan Bulan atanapi Vénus di Taurus sami.

Datang deui ka mojang Taurus urang, anjeunna moal hilap upami anjeun ngajantenkeun anjeunna timburu sakali atanapi sababaraha kali. Pasanganna kedah satia sareng romantis, henteu jujur ​​sareng tiis. Nalika anjeunna patah hati, hésé pisan pikeun anjeunna ngahijikeun deui.

Anjeunna ngungkabkeun dirina saleresna nalika aya di ranjang sareng anjeunna resep dipikat. Upami anjeun hoyong ngagumkeun dirina, ciptakeun suasana anu pas pikeun cinta asih.

Surem lampu, pasang sababaraha musik lemes, sareng angkat ka ranjang anu ditutup ku lambaran sutra. Sateuacan éta, tuang anjeunna tuangeun ngeunah sareng anggur anu saé. Mandi haneut nganggo minyak wangi ogé bakal ngagaduhan haténa.

Hiji hal anu kudu dipikanyaho ngeunaan awéwé Taurus nyaéta yén anjeunna henteu resep kekerasan sareng jalma anu ekstrem. Anjeunna ogé henteu resep dipénta nalika anjeunna jelas nyarios yén anjeunna henteu hoyong atanapi resep kana hiji hal. Upami anjeunna henteu satuju sakali, moal aya anu tiasa ngalakukeun pikeun ngarobah pipikiran.

Ogé, anjeun kedah ati-ati sareng anjeunna sabab anjeunna ogé henteu resep jalma anu keur jahat. Anjeunna kedah janten anu mutuskeun iraha anjeun badé ngadamel cinta pikeun kahiji kalina, janten entong buru-buru anjeunna ngalakukeun naon anu anjeunna henteu kersa lakukeun.

Anjeunna bakal nyandak sababaraha waktos pikeun mutuskeun naha anjeun atanapi henteu lalaki pikeun anjeunna, éta leres, tapi dagoanana bakal pantes. Anjeunna bakal ngingetkeun anjeun dina ranjang.

Anjeunna bakal nyandak anjeun tempat tapi ngan upami anjeunna pikir anjeun pantes sareng anjeun cocog pikeun anjeunna. Sapertos kalolobaan awéwé di luar sana, anjeunna percanten cinta sareng anjeunna pilari kanggo janten jalma anu bener.


Jelajah langkung jauh

Seksualitas Taurus: Penting dina Taurus Dina Pesanggrahan

Kencan Awéwé Taurus: Hal Anu Kedah Anjeun Terang

Naha Awéwé Taurus Cemburu Sareng Ngagaduhan?

Wanoja Taurus Sipat Asih, Karir Sareng Kahirupan

Denise on Patreon

Artikel Metot