Utama Kasaluyuan Sipat-sipat Manusa Capricorn Asih: Ti Isin Ngalangkungan Romantis

Sipat-sipat Manusa Capricorn Asih: Ti Isin Ngalangkungan Romantis

pasangan

Pilihan cinta lalaki Capricorn sigana henteu ngagaduhan logika. Anjeunna ngagaduhan rasa anu unik dina cara katingalina ku kakasihna, sareng anjeunna mariksa karakterna sacara ati-ati sateuacan anjeunna serius sareng batur.

Jalan sareng lalaki Capricorn anjeun tiasa raheut sareng rumit. Anjeun bakal kedah tetep sareng énergi padamelanna, sareng tiasa linggih di tempat anu tangga dina hirarki. Éta sadayana gumantung kana dimana persis anjeunna aya di tangga ieu.



Ambisius, jalma ieu museurkeun kahirupanna di luhur sareng ngurus jalma-jalma di sakurilingna. Anjeunna ngagaduhan sababaraha réréncangan anu anjeunna ngaapresiasi sareng dipikacinta, sareng anjeunna bakal ngaharepkeun batur hirupna pikeun narima jalma-jalma ieu dina kahirupan dirina ogé.

Asmara pikeun anjeunna mangrupikeun sapérangan pangalaman anu kantos dialaman. Upami anjeun cinta sareng anjeunna, terang yén anjeunna bakal nyobian sareng ningali kumaha anjeun cocog sareng kahirupan sareng jadwal na. Éta sanés ngeunaan waktos ayeuna sareng kumaha pangaruhna. Éta ngeunaan jalan anu anjeun badé dina jangka panjang, salaku pamajikan, kakasih sareng indung. Anjeunna ngarencanakeun sagala hal sacara saksama, sareng anjeunna peryogi pasangan pikeun ngerjakeun kaayaan.

tanda naon Agustus 10

Nalika dina hubungan

Nalika anjeunna bogoh, lalaki Capricorn polah pisan anéh. Anjeunna henteu tiasa ningalikeun émosi nyalira, janten anjeunna bakal bingung. Ieu tiasa pas pas hubungan munggaran anu anjeunna parantos bérés.



Atanapi anu sanés ngalakukeun. Atanapi éta moal tiasa angkat, sareng anjeunna salamina bakal bingung ku perasaan cinta.

Upami anjeunna hoyong kéngingkeun haté batur, anjeunna kedah langkung diajar. Upami cinta anu dipiboga nyaéta silih, anjeunna bakal tetep bodo anu sami salamina. Kandel sareng stabil, anjeunna ngagaduhan perasaan anu jero tapi anjeunna henteu ngartos aranjeunna. Henteu resep kana deet, sagala hal anu anjeunna lakukeun bakal serius.

Nalika anjeunna mikanyaah, lalaki ieu resep pisan ku haté. Tapi anjeunna sesah pisan. Teu aya anu tiasa langkung tangguh pikeun dibarengan. Ketat, anjeunna gaduh ekspektasi yén sababaraha urang bakal tiasa pendak.



Nalika anjeunna masih ngantosan cinta sajati na, anjeunna bakal nekad pikeun milarian, sareng anjeunna moal ngalakukeun kompromi. Seueur awéwé bakal mikahayang anjeunna kusabab anjeunna hésé pisan dicandak. Aranjeunna ningali anjeunna salaku tantangan, saha anu aranjeunna kedah muka sareng nyingkabkeun ka dunya.

Nalika anjeunna bogoh, anjeunna bakal ngalakukeun naon waé pikeun pasanganna janten bahagia sareng sugema. Anjeunna kamungkinan bakal sareng awéwé anu dipikacinta salamina, sareng moal aya anu ngarobah pikiran ngeunaan dirina.

Awéwé anu diperyogikeun

Isin sareng kasusun, lalaki Capricorn bakal sabar dina cinta. Anjeunna mikirkeun hubungan romantis salaku hal anu diinvestasikeun pikeun jangka panjang.

Anjeunna gancang bogoh, tapi anjeunna moal ngalakukeun nanaon sateuacan anjeunna parantos ditaksir upami jalma anu anjeunna resep saé pikeun anjeunna atanapi henteu.

Lalaki ieu peryogi awéwé anu gaduh kapribadian anu kuat sareng minat anu sami sareng anjeunna. Anjeunna moal bakal bogoh ka batur anu ukur geulis.

Anjeunna kedah ngagaduhan awéwé anu cerdas sareng berlabuh dina kanyataan. Anjeun moal ningali anjeunna sareng awéwé nganggo kaos oblong sareng nganggo make-up. Ieu ngan saukur lain gayana.

Gadis anu pas pikeun anjeunna bakal investasi perasaan anu sami dina hubungan éta, sareng bakal daék nempatkeun sababaraha usaha pikeun ngajantenkeun kaayaan tiasa jalan. Anjeunna henteu resep maénkeun kaulinan sareng anjeunna ngarepkeun pasanganna sami.

Ngartos lalaki Capricorn anjeun

Anjeun tiasa mendakan yén sesah ngartos lalaki Capricorn. Anjeunna salawasna katingali jauh sareng ditangtoskeun, sareng anjeunna ngritik saha waé sareng naon waé kalayan pikiranna anu rasional.

kasaluyuan seksualitas taurus sareng virgo

Turun-ka-bumi, hiji Capricorn bakal salawasna ningali naon anu saleresna, ninggalkeun batur pikeun impian. Anjeunna ahli pisan dina bisnis, nalika anjeunna nganalisis hal-hal ku pikiran anu tiis sareng henteu pernah ngalamun.

Disiapkeun pikeun ngalakukeun léngkah salajengna sareng nyandak tantangan ieu, jalma ieu ati-ati pikeun henteu ngalakukeun hiji hal sareng Alam Semesta pikeun ngarobah hal ngalawan anjeunna.

Anjeunna biasana ngagaduhan padamelan anu saé, dina jabatan senior sapertos CEO, pengacara terkenal atanapi koki anu luar biasa. Sareng ieu mangrupikeun sababaraha karir anu tiasa dipiboga ku anjeunna. Tekad sareng objektif, anjeunna tiasa ngalakukeun naon waé anu dipikahoyong. Halangan hirup moal janten masalah pikeun anjeunna.

Anjeun bakal tiasa nebak perasaan jeung pamikiran lalaki Capricorn kalayan gampang pisan. Tujuan utama na dina kahirupan nyaéta ngagaduhan karir anu suksés sareng milarian awéwé anu pas. Anjeunna bakti pisan sareng tradisional.

Langkung ti ieu, anjeunna henteu kantos nampi pendapat batur. Lalaki ieu peryogi awéwé kalayan saha anjeunna bakal nyéépkeun hirupna, saha jalma anu tiasa ngartos sareng cinta anjeunna. Amis, anjeunna bakal ngajantenkeun mojang naon waé pikeun cinta cinta anu anjeunna terang.

hubungan séks antara aries sareng kanker

Ngadalikeun mangrupikeun hal anu saé anjeunna hadé pisan, janten anjeunna merhatoskeun pisan kana naon anu dilakukeun. Anjeunna ngagaduhan seueur tujuan praktis anu bakal kahontal kalayan henteu seueur usaha. Anjeunna hoyong dijaga tina cilaka, janten anjeunna bakal ngawangun tembok imajiner disakurilingna, henteu ngantep saha waé pikeun ngalanggar.

Anjeunna bakal nyobian sareng ngajantenkeun pasangan anu parantos dipilihna bahagia, sareng anjeunna antukna damel pikeun kabagjaan nyalira dina bidang padamelan sareng kahirupan sosialna. Teratur, jalma ieu bakal sering janten CEO hiji perusahaan atanapi anu gaduh kareueus pikeun bisnis anu suksés.

Anjeunna pamimpin anu saé sareng anjeunna ngagaduhan akal analitik pikeun anjeunna janten dokter atanapi insinyur. Anjeunna langkung resep cicing di bumi tibatan angkat ka pésta. Kajadian di tempat damel atanapi dana amal teu ngaganggu anjeunna, tapi anjeunna ngan ukur hoyong ngajauhan noise sareng balaréa.

Henteu pisan deet, anjeunna bakal hoyong awéwé anu ditangtoskeun sareng saderhana. Anjeunna henteu milari penampilan, tapi pikeun karakter sareng kecerdasan. Upami anjeun jalma anu gaduh udagan nyalira sareng anjeun siap ngabantosan batur ngahontal na, anjeun pasti kedah milarian lalaki Capricorn. Janten serius sareng sakedik konservatif, sareng anjeunna bakal bogoh ka anjeun.

Kencan anjeunna

Tanggal sareng lalaki Capricorn bakal sampurna. Anjeunna bakal nyandak pasanganna ka tempat-tempat anu dipikacinta, anjeunna bakal ngahargaan awéwé anu anjeunna sareng, anjeunna bakal nyandakna ka imah, nyekel panto teras narik korsi.

Anjeunna terang kumaha sopan, elegan sareng sopan santun. Di sagigireun éta, anjeunna ogé jalma anu kuat ieu anu sadar naon anu dipikahoyong tina kahirupan, sareng anu henteu sieun kéngingkeunana.

Upami anjeun kencan munggaran sareng lalaki Capricorn, kagumi sareng hargaan sagala anu anjeunna lakukeun. Tapi samentawis éta, jaga misteri sareng jarakna. Sisi négatip lalaki Capricorn

Pessimism mangrupikeun salah sahiji ciri négatip utama lalaki Capricorn. Kusabab anjeunna overachiever sapertos kitu, jalma ieu bakal salawasna mikir yén anjeunna henteu ngalakukeun padamelan anu paling saé, bahkan dina cinta.

Sareng anjeunna pesimis kadang-kadang, sering ngambek ku kalakuan na ieu. Kelemahan séjén watekna nyaéta nekad na.

Anjeunna ngan resep naon anu dipikaresepna, anjeunna ngan ukur ngalakukeun hal-hal sareng éta waé. Upami anjeun henteu satuju sareng anjeunna, anjeunna langkung resep henteu ngupingkeun. Anjeunna bakal teras-terasan macet dina cara anjeunna ngalakukeun hal-hal sareng mikirkeun kaayaan, sareng anjeunna bakal yakin yén anjeunna ngan ukur ngalakukeun hal anu leres. Ieu tiasa ngaganggu jalma ogé.

Sareng sipat négatip anu terakhir nyaéta rasa isin na. Anjeunna tiasa dijaga pisan, khususna di awal, nalika anjeunna bieu pipilueun sareng batur.

naon tanda zodiak anjeun 10 september

Ieu tiasa ngajantenkeun sababaraha awéwé mikir yén anjeunna henteu resep. Upami anjeun parantos murag asih sareng anjeunna sareng anjeun henteu ngartos naon anu lumangsung, terang yén lalaki Capricorn anjeun ngan ukur isin.

Jaga anjeunna caket sareng langkung masihan ku sinyal anjeun. Pas anjeun bakal kéngingkeun anjeunna, anjeun bakal bagja lengkep sareng kumaha anjeunna bakal damel teu lelah pikeun ngajadikeun anjeun bagja.

Seksualitas na

Aya seueur kabingungan di sekitar seksualitas lalaki Capricorn. Mangrupikeun tanda luhurna ti Mars, anjeunna bakal ngagaduhan tanaga seksual anu cekap pikeun nyugemakeun bahkan pasangan kalayan stamina anu paling luhur.

Dipimpin ku Saturnus, anjeunna bakal ngajantenkeun cinta anu bermakna, jero, sareng moal ngungkabkeun téknik saleresna dugi hubungan éta émosional stabil sareng lengkep.

Kalayan kecap séjén, anjeunna mangrupikeun pasangan séks anu energetik anu peryogi hartos sareng émosina pikeun nunjukkeun kamampuanana dina ranjang.


Jelajah langkung jauh

Lalaki Capricorn: Sipat konci dina Asih, Karir Sareng Kahirupan

Kencan Lalaki Capricorn: Naha Anjeun ngagaduhan?

Naha Lalaki Capricorn Cemburu Sareng Ngagaduhan?

Capricorn In Love: Kumaha Kompatibel sareng Anjeun?

Seksualitas Capricorn: Penting dina Capricorn Dina Ranjang

Denise on Patreon


Artikel Metot