Utama Tanda Zodiak 21 Désémber Zodiak nyaéta Sagittarius - Kapribadian Horoskop Pinuh

21 Désémber Zodiak nyaéta Sagittarius - Kapribadian Horoskop Pinuh

Tanda zodiak pikeun 21 Désémber nyaéta Sagittarius.

Lambang astrologi: Pamanahan. The tanda Pamanah ngagambarkeun jalma anu dilahirkeun tanggal 22 Nopémber - 21 Désémber, nalika Panonpoé disimpen di Sagittarius. Éta nunjukkeun tujuan, kreativitas sareng ambisi anu luhur.



The Rasi Sagitarius mangrupikeun salah sahiji tina 12 konstelasi zodiak, disimpen diantara Scorpius ka Kulon sareng Capricornus ka Wétan dina luas 867 derajat sq kalayan lintang anu paling caang nyaéta Teapot sareng lintang anu paling katingali + 55 ° dugi ka -90 °.

Ngaran Sagittarius asalna tina nami Latin pikeun Archer, dina basa Yunani tanda pikeun tanda zodiak 21 Désémber disebat Toxotis, sedengkeun dina basa Spanyol nyaéta Sagitario sareng dina basa Perancis nyaéta Sagittaire.

Tanda lawanna: Gemini. Ieu ngandung harti yén tanda ieu sareng tanda matahari Sagittarius aya hubungan anu kompléks, nunjukkeun langsung sareng selingan sareng naon anu ngagaduhan kakurangan anu sanés sareng anu sanésna.



Modalitas: Mobile. Kualitas ieu nunjukkeun sipat rajin jalma anu dilahirkeun dina 21 Désémber sareng kapikiran sareng detasemenna dina nyandak kahirupan sapertos ayeuna.

Ngatur imah: Imah kasalapan . Imah ieu ngagambarkeun transformasi manusa ngalangkungan perjalanan sareng pendidikan tapi seuseueurna nyambung kana perjalanan anu jauh tibatan anu pondok. Sanés ngan ukur ngeunaan petualangan kahirupan tapi ogé ngeunaan filsafat sareng sudut pandang kahirupan.

Awak ngatur: Jupiter . Konéksi ieu sigana nunjukkeun résponsipitas sareng kakuatan. Jupiter salaku planét ngagaduhan seueur awan warna cerah di sakurilingna. Ieu ogé nunjukkeun fokus kana kaéndahan.



Elemen: Seuneu . Ieu ngatur jalma anu dilahirkeun dina tanggal 21 Désémber anu tegas, sadar sareng kandel sareng dina waktos anu sami nunjukkeun hubunganana sareng unsur-unsur anu sanés, sapertos hawa, éta ngajantenkeun kaayaan panas pisan dumadakan.

Dinten untung: Kemis . Ieu dinten anu dikawasa ku Jupiter, ku sabab éta ngeunaan reséptipitas sareng pamekaran. Éta nunjukkeun sipat kerja ti pribumi Sagittarius.

Nomer untung: 4, 7, 12, 16, 20.

Motto: 'Abdi milarian!'

Inpo lengkep dina Désémber 21 Zodiak di handap ▼


Artikel Metot