Utama Tanda Zodiak 7 Désémber Zodiak nyaéta Sagittarius - Kapribadian Horoskop Pinuh

7 Désémber Zodiak nyaéta Sagittarius - Kapribadian Horoskop Pinuh

Tanda zodiak pikeun 7 Désémber nyaéta Sagittarius.

lalaki scorpio aries nikah awéwé

Lambang astrologi: Pamanah . Simbol ieu mangrupikeun perwakilan pikeun anu dilahirkeun tanggal 22 Nopémber - 21 Désémber, nalika Surya nurunkeun tanda zodiak Sagittarius. Éta ngagambarkeun kasederhanaan, kabuka sareng ngudag impian.



The Rasi Sagitarius kalayan lintang anu katingali antara + 55 ° dugi ka -90 ° sareng bintang paling caang Teapot, mangrupikeun salah sahiji tina dua belas rasi zodiak. Sumebar di daérah 867 derajat sq antara Scorpius ka Kulon sareng Capricornus ka Wétan.

Ngaran Sagittarius asalna tina nami Latin pikeun Archer, dina basa Spanyol tanda ieu disebut Sagitario sareng dina basa Perancis Sagittaire, sedengkeun di Yunani tanda pikeun tanda zodiak 7 Désémber disebat Toxotis.

Tanda lawanna: Gemini. Éta dianggap yén kemitraan naon waé antara jalma-jalma tandatangan panonpoe Sagittarius sareng Gemini anu pangsaéna dina zodiak sareng nyorot tekad sareng taat.



Modalitas: Mobile. Ieu nunjukkeun sabaraha intelektualitas sareng kaayaanana aya dina kahirupan jalma anu dilahirkeun dina 7 Désémber sareng kumaha calakanana sacara umum.

Ngatur imah: Imah kasalapan . Ieu ngandung harti yén urang Sagittari kagoda kana petualangan sareng seueur perjalanan, utamina dina hal perjalanan anu jauh tapi ogé ngajelaskeun kacondongan na pikeun filosofi sareng pendidikan anu langkung luhur.

awéwé awéwé sareng lalaki gemini

Awak ngatur: Jupiter . Awak langit ieu cenah mangaruhan kaadilan sareng gangguan. Éta ogé aya hubunganana tina sudut pandang panasaran. Jupiter sami sareng Zeus, pamimpin Yunani sadaya déwa.



Elemen: Seuneu . Unsur ieu ngagambarkeun watek sareng dinamisme sareng dianggap mangaruhan jalma anu getol sareng haneut lahir di handapeun tanda zodiak 7 Désémber. Seuneu ngajantenkeun kaayaan panas pakait sareng hawa, ngagolak cai sareng modél bumi.

Dinten untung: Kemis . Ieu mangrupikeun dinten anu dipimpin ku Jupiter, janten ngalambangkeun kaadilan sareng panguatan sareng ngaidentipikasi anu pangsaéna sareng pribumi Sagittarius anu ékséntris.

Nomer untung: 4, 9, 15, 17, 26.

tanda zodiak naon Maret 30

Motto: 'Abdi milarian!'

Langkung seueur inpormasi ngeunaan 7 Désémber Zodiak di handap ▼

Artikel Metot