Utama Tanda Zodiak 2 Maret Zodiak nyaéta Pisces - Kapribadian Horoskop Pinuh

2 Maret Zodiak nyaéta Pisces - Kapribadian Horoskop Pinuh

Tanda zodiak pikeun 2 Maret nyaéta Pisces.

Lambang astrologi: Lauk . Ieu ngalambangkeun kapasitas pikeun ningali sadaya sisi sareng seueur intuisi sareng empati. Éta mangaruhan jalma anu lahir antara 19 Pébruari sareng 20 Maret nalika Panonpoé aya di Pisces, tanda zodiak anu kadua belas.



The Rasi Pisces mangrupikeun salah sahiji dua belas rasi zodiak. Sumebar di daérah 889 derajat kuadrat. Éta nutupan lintang anu katingali antara + 90 ° sareng -65 °. Tempatna antara Aquarius ka Kulon sareng Aries ka Wétan sareng bintang anu paling caang disebut Van Maanen's.

Ngaran Pisces mangrupikeun watesan Latin pikeun Fish, tanda zodiak 2 Maret. Urang Yunani nyebut Ihthis sedengkeun urang Spanyol nyebutna nyaéta Pisci.

Tanda lawanna: Virgo. Hubungan pelengkap ieu sareng Pisces dina bagan horoskop nunjukkeun intuisi sareng akal analitis digabungkeun sareng nunjukkeun kumaha dua tanda ieu tiasa silih bantosan dina ngajaga hal saimbang.



Modalitas: Mobile. Nunjukkeun sabaraha katepatan sareng kaindahan anu aya dina kahirupan jalma anu dilahirkeun dina 2 Maret sareng kumaha lucu aranjeunna sacara umum.

Ngatur imah: Imah anu ka dua belas . Panempatan ieu nunjukkeun pembaharuan sareng mobilitas siklus. Daur ulang sareng hirupkeun hirup dina hiji waktos saatos analisa tuntas. Ieu nyarios seueur ngeunaan kapentingan Pisceses sareng sudut pandang kahirupan aranjeunna.

Awak ngatur: Néptunus . Awak langit ieu cenah mangaruhan karakter anu kuat sareng katepatan. Éta ogé aya hubunganana tina sudut pandang clairvoyance. Ngaran Néptunus asalna tina déwa Romawi sagara.



Elemen: Cai . Ieu unsur sénsitip sareng regenerasi sareng aturan pikeun anu dilahirkeun dina zodiak 2 Maret. Cai salaku unsur ngagabung sareng tilu anu sanésna pikeun ngajantenkeun hal ngagolak sareng seuneu, ngejat dina ayana hawa sareng modél bumi.

Dinten untung: Kemis . Dinten minggu ieu dipimpin ku Jupiter ngalambangkeun kontropérsi sareng otoritas. Éta ngagambarkeun sipat idealis jalma Pisces sareng aliran gabung dinten ieu.

lalaki sagittarius sareng awéwé sagittarius sacara séksual

Nomer untung: 2, 8, 10, 19, 26.

Motto: 'Kuring yakin!'

Langkung seueur info dina 2 Maret Zodiak di handap ▼


Artikel Metot