Utama Tanda Zodiak 18 Méi Zodiak nyaéta Taurus - Kapribadian Horoskop Pinuh

18 Méi Zodiak nyaéta Taurus - Kapribadian Horoskop Pinuh

Tanda zodiak pikeun 18 Méi nyaéta Taurus.

Lambang astrologi: Banténg. Lambang zodiak ieu dianggap mangaruhan jalma anu dilahirkeun 20 April - 20 Méi, dina tanda zodiak Taurus. Éta wawakil pikeun kabijaksanaan, kakuatan, kapercayaan sareng kaayaanana.



The Rasi Taurus tempatna antara Aries ka Kulon sareng Gemini ka Wétan dina luas 797 derajat sq sareng ngagaduhan Aldebaran salaku bintang na paling caang. Lintang anu katingali na antara + 90 ° dugi ka -65 °, ieu mangrupikeun salah sahiji dua belas rasi zodiak.

Ngaran Taurus mangrupikeun nami Latin pikeun Bull. Dina basa Spanyol, Tauro mangrupikeun nami pikeun tanda zodiak 18 Méi. Dina basa Perancis dianggo Taureau nalika dina basa Arab Al Thaur.

naon tanda zodiak nyaéta Juli 7

Tanda lawanna: Scorpio. Dina astrologi, ieu mangrupikeun tanda anu ditempatkeun sabalikna kana bunderan zodiak atanapi roda sareng dina kasus Taurus ngeunteung kana wahyu sareng ati-ati.



Modalitas: Maneuh. Kualitas ieu ngajukeun sipat rajin pikeun jalma anu dilahirkeun dina 18 Méi sareng otoritas sareng petualanganna dina nyandak kahirupan sapertos ayeuna.

Ngatur imah: Bumi kadua . Imah ieu ngagambarkeun sadaya bahan sareng bahan sanés anu ngagaduhan individu dina kahirupan. Ieu ngan ukur dua kali pangaruh orienting Taurus nuju kabeungharan sareng kasenangan hirup.

Awak ngatur: Vénus . Awak langit ieu cenah mangaruhan daya tarik sareng kawani. Vénus ngagambarkeun énergi feminin anu nentang énergi maskulin ti Mars. Vénus ogé nunjukkeun kasatiaan dina kahirupan pribumi ieu.



Elemen: Bumi . Unsur ieu nunjukkeun kahirupan anu hirup ngalangkungan sadaya indera. Éta dianggap mangaruhan jalma anu dilahirkeun dina Méi 18 janten kapribadian anu dibumi. Bumi ogé ngagaduhan hartos énggal pakait sareng elemen sanésna, ngawangun barang-barang ku cai sareng seuneu sareng hawa asimilasi.

Dinten untung: Jumaah . Dinten ieu aya dina pamaréntahan Venus sareng ngalambangkeun kamalinaan sareng seksualitas. Éta ogé ngaidentipikasi sareng sipat santai ti pribumi Taurus.

Nomer untung: 6, 8, 15, 17, 26.

Motto: 'Abdi gaduh!'

Langkung seueur inpormasi ngeunaan 18 Méi Zodiak di handap ▼


Artikel Metot