Utama Tanda Zodiak 27 Nopémber Zodiak nyaéta Sagittarius - Kapribadian Horoskop Pinuh

27 Nopémber Zodiak nyaéta Sagittarius - Kapribadian Horoskop Pinuh

Tanda zodiak pikeun 27 Nopémber nyaéta Sagittarius.

lalaki scorpio ragrag pikeun awéwé aquarius

Lambang astrologi: Pamanah . Ieu ngalambangkeun sipat tujuan luhur pikeun jalma-jalma kabuka sareng ambisius ieu. Éta mangaruhan jalma anu lahir antara 22 Nopémber sareng 21 Désémber nalika Matahari aya di Sagittarius, tanda zodiak kasalapan.



The Rasi Sagitarius mangrupikeun salah sahiji dua belas rasi zodiak. Sumebar rada leutik di daérah 867 derajat kuadrat. Éta nutupan lintang anu katingali antara + 55 ° sareng -90 °. Tempatna antara Scorpius ka Kulon sareng Capricornus di Wétan sareng bintang anu paling caang dina asterisme anu disebut Teapot.

Ngaran Sagittarius asalna tina nami Latin pikeun Archer. Ieu nami anu biasa dianggo pikeun nangtoskeun tanda zodiak pikeun tanda zodiak 27 Nopémber, nanging dina basa Yunani disebatna Toxotis sareng dina Spanyol Sagitario.

Tanda lawanna: Gemini. Ieu ngandung harti yén tanda ieu sareng Sagittarius mangrupikeun garis lempeng saling dina roda zodiak sareng tiasa nyiptakeun aspek oposisi. Ieu nunjukkeun lugas sareng inohong cerewet ogé kerjasama anu matak antara dua tanda matahari.



Modalitas: Mobile. Kualitas nunjukkeun sipat pasti jalma anu dilahirkeun dina 27 Nopémber sareng wahyu sareng kawani dina seuseueurna kajadian kahirupan.

tanda naon Maret 8

Ngatur imah: Imah kasalapan . Imah ieu nguasaan élmu, pendidikan tinggi, filosofi kahirupan sareng sacara umum sadaya kahirupan petualangan tiasa ditawarkeun ka hiji individu sareng ngungkabkeun kunaon ieu selalu ngagaduhan bagian penting dina kahirupan urang Sagittarians.

Awak ngatur: Jupiter . Planét ieu ngagambarkeun kahontalna sareng kapikiran. Éta ogé nunjukkeun komponén optimismeu. Jupiter mangrupikeun raja planét anu sanés kumargi ukuranana tiasa kesan.



Elemen: Seuneu . Ieu nunjukkeun sipat jalma anu lahir dina tanggal 27 Nopémber sareng ogé cara ngagabungkeun sareng tandana anu sanés sapertos seuneu ngagabungkeun sareng cai pikeun ngagolak, kalayan hawa ku manaskeun atanapi cara modél bumi.

Dinten untung: Kemis . Ieu mangrupikeun dinten anu dipimpin ku Jupiter, kumargi kitu nguruskeun kabeungharan sareng rasa teu sieun. Éta nunjukkeun sipat humor ti pribumi Sagittarius.

Nomer untung: 1, 9, 10, 15, 27.

Januari 22 kasaluyuan tanda zodiak

Motto: 'Abdi milarian!'

Langkung seueur inpormasi dina tanggal 27 Nopémber Zodiak di handap ▼


Artikel Metot