Utama Kasaluyuan Vénus di 2nd House: Fakta Utama Ngeunaan Pangaruhna kana Kapribadian

Vénus di 2nd House: Fakta Utama Ngeunaan Pangaruhna kana Kapribadian

Vénus di 2 House

Jalma anu ngagaduhan Vénus dina 2ndImah leres-leres terang kumaha ngahargaan barang-barang anu indah sareng berharga. Éta meureun bakal gaduh koléksi di bumi, naha tina seni atanapi parangko, tapi anjeun pastikeun aranjeunna bakal teras ngurilingan diri ku kaéndahan.

lalaki taurus jeung awéwé capricorn

Seueur anu bakal ningali éta salaku pangropéa anu tinggi kusabab aranjeunna salawasna anggun sareng ningali pikeun ngaraosan anggur atanapi pangan anu pangsaéna. Pisan materialistis, aranjeunna hoyong anu pikaasih pikeun aranjeunna kado mahal, tapi anjeun moal tiasa nyarios aranjeunna deet atanapi teu tiasa bogoh ka batur. Aranjeunna ngan ukur henteu hoyong netep kirang sareng ngahargaan naon anu saleresna berharga, ti silaturahim dugi ka potongan jati sareng baju.



Vénus dina 2ndRingkesan imah:

  • Kakuatan: Boros, didefinisikeun sareng tulus
  • Tantangan: Pait sareng obsesip
  • Naséhat: Anjeun langkung tenang, gampang pisan hal-hal éta
  • Selebriti: Brad Pitt, Scarlett Johansson, Oprah Winfrey, Demi Lovato, David Beckham.

Kaget pisan

Kemasyarakatan, romantisme sareng sumanget artistik ti pribumi anu ngagaduhan Vénus dina 2ndDPR bakal dikedalkeun ku usaha aranjeunna pikeun ngahasilkeun artos, kéngingkeun katuangan sareng kéngingkeun posisi anu hadé di masarakat. Pisan mungkin aranjeunna bakal mutuskeun pasangan anu beunghar anu tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal kanyamanan anu aranjeunna impikeun pisan.

Penting pisan pikeun aranjeunna pikeun dikurilingan ku hal-hal anu éndah sareng ngaraoskeun aranjeunna aman sacara finansial. Ngagaduhan sababaraha bakat pikeun bisnis sareng seni, tiasa narik ati pikeun ningali épolusi na nalika ngeunaan artos.



Upami aranjeunna ngagaduhan hobi, disarankeun aranjeunna milarian padamelan éta sabab penting pisan pikeun aranjeunna pikeun ngalakukeun naon anu aranjeunna leres-leres cinta dina kahirupan. Aranjeunna peryogi jalma anu dipikacinta pikeun nganyatakeun sadayana kaasih sareng kaasih anu aya dina haté aranjeunna pikeun aranjeunna.

Éta panginten sesah pikeun nungkulan jalma-jalma anu ngagaduhan rasa anu boros sapertos kitu, tapi anu sanés kedah ngartos naon anu ngajantenkeun keteg jajantungna parantos mantep sareng hal anu aranjeunna bangga pisan.

Saé pisan dina milarian nilai dimana waé sareng ogé dina ngagunakeunana saé, aranjeunna bakal ngalakukeun padamelan anu hébat dina dagang barang antik atanapi hal-hal sanés anu tiasa diropea sareng dijual ku harga anu langkung luhur.



Biasana loma sareng hoyong pisan ngadamel kado, aranjeunna ngarepkeun anu bakal dipasihkeun ti anu nuju aranjeunna hadiah. Seueur diantara aranjeunna tiasa teuing obsesi pikeun menangkeun kekaguman pasanganna sabab sadayana anu aranjeunna pikahoyong dipuji sareng henteu tiasa teras-terasan nampi rasa kagum.

Zona anu paling erogénis nyaéta daérah beuheung sareng dada, ngagaduhan sora anu ngajantenkeun saha waé anggota lawan jenis bogoh ka aranjeunna. Aranjeunna resep ngantosan sareng ngawangun cinta anu anyar, sareng pasangan idéalna bakal nawiskeun aranjeunna kaamanan ditambah ku kasatiaan.

Pas aranjeunna parantos komitmen, ngarepkeun aranjeunna pikeun selalu jujur ​​sareng henteu hoyong angkat. Nilai-nilai na kuat, janten tiasa hésé pikeun anu sanés ngartos prinsipna atanapi hoyong cicing disakurilingna saumur hirup.

Sensualitas ciri jalma-jalma ieu, janten aranjeunna bakal ngaraosan sagala rupa anu pikaresepeun pikeun indera aranjeunna. Beuki kabuka sareng tulus jalma, beuki aranjeunna bakal resep anjeunna.

Éta tiasa disebatkeun Vénus dina 2ndJalma-jalma imah aya dua jinis: anu didorong ku sisi materialistis sareng anu ngan ukur milarian nilai. Sababaraha panginten henteu salah sahiji ti dua jinis ieu, anu sanésna tiasa kagolongkeun kana dua kategori, tapi kaseueuran na ngan ukur salah sahiji ti dua hal ieu.

Aya seueur fitur anu sami, diantawis kantétan pasti kedah disebatkeun. Ogé, kahoyong aranjeunna pikeun gaduh sareng gaduh seueur harta berharga anu mungkin bakal aya dina sadayana. Ieu kusabab Taurus kagolong kana DPR kadua, sareng Taurus mangrupikeun tanda anu obsesi pikeun ngagaduhan hal.

Vénus dina 2ndIndividu imah leres-leres ngahargaan kaéndahan sareng hoyong aya dina lingkungan anu paling pikaresepeun. Éta sababna aranjeunna bakal kerja keras pikeun hirup anu nyaman sareng nanggung sagala rupa hal anu mahal.

Kusabab Vénus mangrupikeun planét cinta, aranjeunna ogé bakal gaduh sipat pasipatan sareng pasanganna, janten seueur putus aranjeunna bakal disababkeun ku sikap ieu.

Ideu cinta aranjeunna pakait sareng bakti sareng kasatiaan lengkep, sareng teu aya jalan anu sanés sareng aranjeunna nalika ngeunaan ieu. Aranjeunna ngahargaan hubungan romantisna pisan, tapi salaku tanda Air, aranjeunna panginten henteu ngagaduhan perasaan ieu.

Jalma anu ngagaduhan Matahari na dina tanda Seuneu tiasa maksa dina hiji sisi sareng toleran di sisi anu sanésna, sedengkeun tanda Bumi sareng Cai leres-leres ngaraos pangaruh ieu sareng henteu tiasa kabur. Bumi ogé langkung resep kana sagala materistik.

Cinta téh sadayana ngeunaan aya di gigireun pasanganna

Sakumaha ceuk sateuacanna, pribumi sareng Vénus dina 2ndImah aya dua jinis. Sababaraha diantarana disetir ku bahan, anu sanés ngan ukur ngahargaan nilaina. Éta panginten henteu salah sahiji hal ieu atanapi aranjeunna tiasa duanana, tapi anjeun tiasa pastikeun aranjeunna bakal ekstrim ngeunaan éta, henteu masalah anu mana anu aranjeunna tampilkeun.

Entong pikir aranjeunna henteu ngagaduhan nanaon, sabab éta ngagaduhan. Salaku conto, aranjeunna sadayana peryogi kaamanan sareng kuat napel, henteu masalah naha éta pikeun jalma atanapi hal.

Taurus maréntah DPR kadua, mangrupikeun tanda anu hoyong dipimilik terasrasakeun kageulisan atanapi kasenangan dina sagala rupi. Éta sababna jalma anu ngagaduhan Vénus dina 2ndImah bakal ngajantenkeun lingkunganana langkung saé sareng bajoang janten raoseun sakumaha mungkin.

Kusabab aranjeunna tiasa timburu pisan sareng pikasieuneun pasanganna tiasa curang ka aranjeunna, aranjeunna kedah kumaha waé diajar kumaha kaayaan ieu atanapi kakasihna tiasa putus sareng aranjeunna langkung sering tibatan anu sanés angkat ka gim.

Cinta téh sadayana ngeunaan aya di gigireun pasanganna sareng henteu merhatoskeun batur. Éta pisan sababna naha aranjeunna hoyong anu teu kapikiran milik aranjeunna sareng anu ngartos aranjeunna mendakan perasaan ieu penting pisan.

Nalika aranjeunna ngaraos aman diri, janten kasenangan aranjeunna pikeun ngajantenkeun batur tetep stabilitas. Murag asih tiasa ngajantenkeun aranjeunna teuing ngalindungan sareng paduli, panyadia anu sok ngajantenkeun kahoyong anu dipikacinta janten kanyataan.

Pribumi anu langkung materialistis sareng Vénus dina 2ndImah ogé réalistis sareng tiasa dianggo dugi aranjeunna atos béak. Nalika terang yén aranjeunna gaduh kauntungan, mustahil pikeun aranjeunna mikirkeun moral deui.

Ieu tiasa karasa, tapi dorongan aranjeunna pikeun nyiptakeun mungkin tiasa bener-bener ngaruksak, henteu paduli kumaha aranjeunna nuju berjuang pikeun nyiptakeun kahirupan anu langkung saé pikeun diri sareng pasanganna.

Éta dimungkinkeun pikeun aranjeunna murag asih pikeun artos atanapi posisi sosial perkawinan tiasa nyandak aranjeunna. Kusabab aranjeunna hoyong kaamanan kauangan langkung ti naon waé, pasanganna bakal beunghar sareng murah pisan. Jalma anu ngahargaan nilai ngan ukur gaduh seueur kahormatan sareng prinsip anu kuat anu aranjeunna hirup dina hirupna sareng maksakeun ka batur.

Aranjeunna geuwat ngahukum jalma-jalma anu henteu saluyu sareng harepanna, ningali dirina dina kaayaan anu positip pisan.

Disarankeun sadayana pribumi gaduh Vénus di DPR kadua janten langkung kabuka sareng henteu deui nyepeng teuing kana ide-ide lami na.

Éta salah pikeun nangtoskeun anu sanés anu teu ngagaduhan moral anu sami sareng aranjeunna kusabab henteu merhatoskeun sareng mikiran jalma-jalma tiasa parah pisan.

Sumawona, aranjeunna kedah nyobian henteu masihan deui diri nyalira nalika cinta atanapi ngaraos kuat pisan ka hiji jalma. Kahirupan kadang-kadang peryogi parobihan sareng pikeun urang ngantepkeun, henteu paduli kanyataan yén planét cinta maréntah kahirupan aranjeunna.

Sing saha waé anu museurkeun artos kedah merhatoskeun naon anu ngajantenkeun aranjeunna centang, sedengkeun anu teras-terasan muja sareng masihan dirina kedah langkung réalistis.

Saatos aranjeunna murag pikeun hiji jalma, Venus di 2ndJalma-jalma di bumi janten pangurus anu pangsaéna pikeun masihan anu sanésna peryogi. Nilai kulawargana henteu tiasa dipecah, janten pasangan sareng murangkalihna bakal salawasna dipiara sareng dimanjakan.

Gampang pikeun aranjeunna janten workaholics, aranjeunna kedah kirang kejam dina usaha pikeun ngajantenkeun kahirupan sareng jalma anu dipikacinta sampurna.

Éta lumrah pikeun aranjeunna cinta ka artos, tapi aranjeunna henteu tiasa disebat tukang ngagali emas atanapi emas, sabab aranjeunna ogé kerja keras pikeun nyandak sahamna sareng gaduh kasuksésan finansial nyalira.


Jelajah langkung jauh

Planét dina Bumi

Transit Planét sareng Pangaruhna

Bulan dina Tanda

Bulan di Imah

Kombinasi Bulan Sun

Tanda naék

Denise on Patreon


Artikel Metot