Utama Tanda Zodiak 21 Pébruari Zodiak nyaéta Pisces - Kapribadian Horoskop Pinuh

21 Pébruari Zodiak nyaéta Pisces - Kapribadian Horoskop Pinuh

Tanda zodiak pikeun 21 Pébruari nyaéta Pisces.

Lambang astrologi: Lauk . Lambang zodiak ieu dianggap mangaruhan jalma anu dilahirkeun 19 Pébruari - 20 Maret, dina tanda zodiak Pisces. Éta ngagambarkeun sipat anu intuitif sareng empati jalma ieu.



The Rasi Pisces , salah sahiji tina 12 konstelasi zodiak disimpen diantara Aquarius ka Kulon sareng Aries ka Wétan sareng lintang anu katingali na + 90 ° dugi ka -65 °. Béntang paling caang nyaéta Van Maanen sedengkeun formasi sadayana sumebar dina 889 derajat sq.

Ngaran Latin pikeun Lauk, tanda zodiak 21 Pébruari nyaéta Pisces. Urang Perancis namina Poissons sedengkeun urang Yunani nyariosna nyaéta Ihthis.

Tanda lawanna: Virgo. Ieu nunjukkeun yén tanda ieu sareng Pisces komplementer sareng ditempatkeun saling dina roda astrologis, hartosna émosi sareng katepatan sareng sababaraha kasaimbangan polah antara keduanya.



Modalitas: Mobile. Modalitas ieu ngungkabkeun sifat pamikir jalma anu dilahirkeun dina 21 Pébruari sareng komunikasi sareng sumangetna ngeunaan aspek éksistensial.

Ngatur imah: Imah anu ka dua belas . Imah ieu ngatur mobilitas siklus sareng pembaruan anu salamina. Éta ogé nunjukkeun kakuatan sareng peremajaan anu asalna tina ilmu. Daur ulang sareng hirupkeun hirup dina hiji waktos saatos analisa tuntas.

Awak ngatur: Néptunus . Planét ieu nandakeun dorongan sareng kamampuan sareng ogé nunjukkeun sipat kacaangan. Ngaran Néptunus asalna tina déwa sagara dina mitologi Romawi.



Elemen: Cai . Ieu unsur romantika, anu dilahirkeun dina tanda zodiak 21 Pébruari anu gancang nawiskeun karep sareng méréskeun kumaha anu aranjeunna raoskeun. Jero cai ngungkabkeun jero jalma-jalma kompléks ieu.

Dinten untung: Kemis . Dina pamaréntahan Jupiter, dinten ieu melambangkan kaunggulan sareng pangadilan. Éta sugestif pikeun pribumi Pisces anu émosional.

Nomer untung: 2, 8, 12, 15, 24.

Motto: 'Kuring yakin!'

Langkung seueur inpormasi dina 21 Pébruari Zodiak di handap ▼


Artikel Metot

Editor Sacara Pilihan

Awéwé Cusp Virgo-Libra Elegan: Kapribadianana Henteu Disamaran
Awéwé Cusp Virgo-Libra Elegan: Kapribadianana Henteu Disamaran
Wanoja cusp Virgo-Libra anca di jero sareng masihan hawa kapercayaan sareng sophistication anu sesah dipendakan di saha waé.
Anjing Lalaki Anjing Awéwé Kasaluyuan Jangka Panjang
Anjing Lalaki Anjing Awéwé Kasaluyuan Jangka Panjang
Lalaki Anjing sareng awéwé Anjing cocog pisan tapi hubunganna tetep tiasa tumiba upami aranjeunna henteu tiasa ngerjakeun éta.
Tanda Hiji Lalaki Taurus Suka Anjeun: Ti Kalakuan Pikeun Cara Anjeunna Ngirim téks Anjeun
Tanda Hiji Lalaki Taurus Suka Anjeun: Ti Kalakuan Pikeun Cara Anjeunna Ngirim téks Anjeun
Nalika lalaki Taurus aya di anjeun, anjeunna kaluar tina zona kanyamanan anjeun kanggo anjeun sareng nyéépkeun pitunjuk alit ngeunaan parasaanna, diantara tanda-tanda anu sanésna, sababaraha anu jelas anu jelas henteu pati katingali sareng héran.
Naga Libra: Pengdamaian Zodiak Kulon Cina
Naga Libra: Pengdamaian Zodiak Kulon Cina
Canggih tur taliti, Libra Dragon mangrupikeun sato sosial serbaguna anu bakal adaptasi sareng setting naon waé sareng bakal ngajantenkeun anu terbaik tina kaayaan naon waé.
15 Désémber ulang taun
15 Désémber ulang taun
Ieu mangrupikeun pedaran lengkep tanggal 15 Désémber kalayan hartos astrologi sareng sipat sipat zodiak anu pakait nyaéta Sagittarius ku Astroshopee.com
The Aries-Taurus Cusp: Sipat Kepribadian Utama
The Aries-Taurus Cusp: Sipat Kepribadian Utama
Jalma-jalma anu dilahirkeun dina pucuk salju Aries-Taurus, antara tanggal 17 sareng 23 April, dipinuhan tekad, percanten ka diri nyalira sareng bakal ngingetkeun sareng ngajantenkeun sadayana ngadukung pisan.
23 Séptémber Zodiak nyaéta Libra - Kapribadian Horoskop Pinuh
23 Séptémber Zodiak nyaéta Libra - Kapribadian Horoskop Pinuh
Candak didieu profil astrologi pinuh pikeun saha waé anu dilahirkeun di handapeun zodiak 23 Séptémber anu ngandung detail tanda Libra, kasaluyuan cinta & sipat kapribadian.