Utama Tanda Zodiak 1 Januari Zodiak nyaéta Capricorn - Kapribadian Horoskop Pinuh

1 Januari Zodiak nyaéta Capricorn - Kapribadian Horoskop Pinuh

Tanda zodiak pikeun 1 Januari nyaéta Capricorn.

Lambang astrologi: Embe. The tanda Embe ngagambarkeun jalma anu dilahirkeun tanggal 22 Désémber - 19 Januari, nalika Panonpoé disimpen di Capricorn. Éta ngagambarkeun kateguhan, ambisi sareng ogé raos saderhana sareng tanggung jawab.



The Rasi Capricorn disimpen antara Sagittarius ka Kulon sareng Aquarius ka Wétan dina legana 414 derajat sq. Éta katingali dina lintang ieu: + 60 ° dugi ka -90 ° sareng bintang na paling caang nyaéta delta Capricorni.

Ngaran Capricorn asalna tina nami Latin pikeun Horned Goat, dina basa Spanyol tanda ieu disebut Capricornio sareng di Perancis Capricorne, sedengkeun di Yunani tanda pikeun tanda zodiak 1 Januari disebut Aegokeros.

Tanda lawanna: Kanker. Éta dianggap yén kemitraan naon waé antara jalma panandatangan panonpoé Capricorn sareng Kanker anu pangsaéna dina zodiak sareng nyorot rajin sareng tapa.



Modalitas: Cardinal. Ieu nunjukkeun sabaraha émutan sareng pangumbaraan anu aya dina kahirupan jalma anu dilahirkeun dina 1 Januari sareng kumaha alusna aranjeunna sacara umum.

Ngatur imah: Imah kasapuluh . Imah ieu maréntahkeun paternity sareng virility sareng ngagambarkeun inohong lalaki anu dihaja tapi ogé perjuangan unggal jalma pikeun milih jalan dina kahirupan. Ieu nunjukkeun pikeun kapentingan Capricorn sareng paripolahna dina kahirupan.

Awak ngatur: Saturnus . Asosiasi ieu ngungkabkeun dominasi sareng simpati. Saturnus mangrupikeun salah sahiji ti tujuh planét klasik anu katingali ku panon taranjang. Saturnus ogé ngabagi wawasan ngeunaan ati-ati.



Elemen: Bumi . Ieu mangrupikeun unsur anu gancang ngagabung sareng unsur-unsur anu sanés sareng nalika éta nyalira dimodelkeun ku cai sareng seuneu éta ngahijikeun hawa, ieu sami sareng réaksi jalma-jalma anu lahir handapeun tanda 1 Januari nalika aya hubunganana sareng unsur-unsur sanés.

Dinten untung: Saptu . Dina pamaréntahan Saturnus, dinten ieu ngalambangkeun ritual sareng padamelan. Éta nyarankeun pikeun pribumi Capricorn anu ati-ati.

Nomer untung: 3, 4, 11, 17, 21.

Motto: 'Kuring ngamangpaatkeun!'

Langkung seueur inpormasi ngeunaan 1 Januari Zodiak di handap ▼

Artikel Metot